Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Bits, felicitari pentru junior! Sa fie sanatos si norocos! Asteptam cu nerabdare povestea nasterii lui Amon Mateus!

- Eu am optat pt cezariana, insa:
Pentru fetele care opteaza pentru nastere normala: prietenele mele si cunostintele care au nascut natural mi-au spus ca trebuie sa fie nelipsit din bagaj un colac (din acela de copil, pentru plaja). Pana la refacerea epizotomiei este ff comod si util pt a putea sta in sezut(avand gaura).

- Ieri la examen chiar am incaput in banca. Bebe s-a cam foit - se vede ca e prea devreme sa faca masteratul. Am facut toate subiectele,desi tare greu a fost sa stau in pozitia aceea incomoda...

- Pe langa durerile inghinale (care sunt tot mai pronuntate cu fiecare zi), de dimineata tocmai am fost "injungheata pe la spate" de o criza de sciatica. Ma misc ca o baba de 100 de ani si aproape ca nu pot sa imi ridic picioarele cand merg. Cred ca sunt un peisaj tare trist pt sot, care nu stie ce sa mai faca si de unde sa ma mai apuce...Maine fac 37 de saptamani si ma gandesc ca este minunat, o sa sarbatoresc! Mi se pare o etapa ff deosebita aceasta saptamana 37! Mai e un pic!

pupici,
wanna & bebe din burtika_36 ew & 6 d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

alinutza da tu mai ai iubita , de ce te grabesti ?
lasa bebelina in pace sa se faca mare acolo in burtica

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetele,
bitsbine ai venit cu bebe sanatos si voios, sa va bucurati de el

Anis, chiar m-am bucurat pt tine cand ne-ai zis ca se mai vindeca cu galbeneaua,iar acum iar ma intristez, ma rog sa fie totul bine este o durere mare.

Wannajo felicitari pt examen tinem pumnii sa-l ei cu 10+ , si daca bebe a dat din picioare semn ca inca nu vrea la scoala .

si noi suntem in forma astazi, ieri am spalat lucrusoarele bebitei si ma amuzam rau cand le puneam la uscat sunt asa haioase, si mici mici, am instalat si patutul deci mai avem de calcat si apoi poate sa strige "partie", e bine venita.
si... va rog frumos sa va pastrati ordinea la nascut, nu va inghesuit asa, aviz Messsa, Gio, monikkk.

va pup fetelor

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 36+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

da, meg, la sfintii imparati, fost titan, fost si actual judetean ilfov marti dimineata, pe 23, la 8 sunt acolo.

alina, da, pai cercetez cum e cu colicile, ca tare n-am chef de ele...

aventura, eu am din alea de calorifer si sunt ok.

gio, dar e ok sa dai la bebe asa mic iaurt (prodlacta, da, sunt bune, testate pe propria mea constipatie si propriul meu stomac, merg perfect!), dar e oare voie iaurtel la bebelic mic-mic? Eu i-as da, dar mi-e frica sa nu stric copilu'! Dap, am termen dupa tine, dar se pare ca rabdare mai putina, asa ca am programat treaba, ca eu sunt cu program, nu as fi stat sa ma apuce pe nepusa masa... asa, ma pregatesc, sunt cu toate in ordine, am cautat prin astrologia chinezeasca, feng-shui, alea-alea, sa fie data cea mai buna si ora perfecta si gata - s-a stabilit, marti dimineata la ora 8 sunt acolo, ca bebe sa se nasca intre 9 si 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Fetelor NASC !!!!!!!!!!

Am fost la dr, colul e dilatat de aproape 3 cm si mi-a propus sa nasc astazi caci este de garda...altfel nu crede ca as rezista mai mult de 2-3 zile. Am avut contractii si la dr si gata...NASC!
Am venit acasa sa ma spal la cap, sa iau bagajul si plec.
Imi vine sa rad, imi vine sa plang...sunt intr-o stare tare confuza.
Cel mai tare ma deruteaza faptul ca Alexia de ieri a racit si ma cam doare sufletul s-o las acasa.

Cine imi da si mie un nr de tel sa va anunt ce si cum???

Mihaela (37+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

roandre ti-am trimis PM

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Roandre, fata draga pai hai sa punem fetele la treaba sa nu-si iasa din indemanare ca au cam lenevit vre-o doua zile, sa fie DD cu tine si totul o sa fie bine, hai intr-un ceas bun,
hai Ro-andre
hai Ro-andre

pupam fata draga si curaj

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 36+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Roandre, Nastere usoara si bb sanatos!!!!

iar am dat buzna pe la voi.... dar am vazut mesajul lu Anis si vroiam sa ii spun ca orice depunere de calciu se rezolva 100% garantat teoretic si practic cu solutie de apa cu otetz.Lasi solutia de azi pe maine si e ca nou vasu. Bafta!

quote:
Originally posted by anis

aventura eu am de la Chicco cu aburi calzi.Acum singura mare problema si la cel cu a er cald dar si la cel cu aer rece e depunerea de calcar din vas...care nu prea ai cum sa-l cureti..decat partial.
Din motivul asta am renuntat si mi-a luat sotul de alea de pus pe calorifer.

Sarcini si nasteri usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Roandre
Roandre
Roandre

Shine 36

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

fetelor am sunat-o pe mihaela (roandre),tocmai terminase cu spalatul pe cap,era bine,avea o voce optimista,se gandea daca sa il faca pe bebe capricorn sau varsator(ce griji are,hihi)dar mai mult ca sigur va naste astazi!!!

va tin la curent!!!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati *

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput