Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
wannajo spune:
Fetelor, multumesc pentru urarile de succes la examen! Sper sa fie ok, acum plec..ca deh, ma misc greu si trebuie sa ajung acolo pana la 17:30. O sa va spun cum a fost si mai ales daca am incaput in banca![]()
![]()
![]()
Azi nu mai naste nimeni??? Nu mai facem galerie?

pupici,
wanna &
bebe din burtika_36w & 5d
Maryela spune:
Alexandra 25 multumim tare mult de incurajari!!!
Mai fetelor as avea si eu o nelamurire: cum e cu contractiile astea?
Cat de dese trebuie sa fie ca sa ma urnesc la spital???Deocamdata nu mi-a curs nimic altceva decat secretia obisnuita de sarcina....
Pup fete dragi!
40+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
brig_adria spune:
Buna fetele si mamici!felicitari pt proaspetele mamici!sa fie sanatosi si mancaciosi bebeii!noi suntem in 38 +2 zile,dar la control acum 2 zile mi-a spus dr ca e in urma bebe cu 3 sapt.Acum 2 aspt cand am fost la control mi-a zis ac e in urma cu 2 sapt ,dar avea 2,4 kg.Deci acum a avansat intarzierea,a zis ac o sa fie mai mica,dar atat..M-a chemat pe 24 ian sa ma vada pe masa si daca sunt cond locale bune(cred ca se referea la modif ale colului) vom provoca nasterea.Daca nu,ma cheama peste inca o sapt pt inducere.Am inceput sa ma ingrijorez pt bebe ca ramane in urma,dar sper sa fie bine pana la urma.Cert e ca va fi mai mica,dar si eu am avut 1,8 kg la nastere,deci se poate si mai rau.Pupici si sa auzim de bine!
oana_bucur spune:
Maryela la scoala de mamici, doctorul ginecolog-obstetrician ne-a spus ca sunt 3 cazuri in care trebuie sa ne urnim spre spital:
1)sangerare de orice fel (orice cantitate sau culoare)
2)pierdere de apa
3)minim 3 contractii la distanta de 15 minute. Pana la frecventa asta se ia un no-spa ptr cazul in care e travaliu fals, se poate face dus ptr relaxare, se respira calm ptr oxigenare buna a bebelui, se sta in patru labe si se misca usor fata -spate ptr pozitionarea buna a fatului si decongestionarea coloanei.
Bineinteles ca un tel dat doctorului curant la momentul respectiv te poate lamuri daca e cazul sa faci altceva.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
38+ 
Maryela spune:
Saru`mana mult Oana!!!
Eu am cam 2 la distanta de 15 min...si nu sunt atat de rele.
Adica sunt suportabile...
Vom vedea.Oricum bebe ar trebui sa vina zilele astea...
Daca se modifica ceva, o sa luam drumul spitalului.
40 +
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
oana_bucur spune:
Maryela sa iei si un no-spa ca sa vezi daca nu cumva e travaliu fals.
Oricum contractiile de la inceputul travaliului sunt scazute ca intensitate a durerii...dupa cum ai vazut multe fete nici nu le identifica ca atare.
Asa ca...ia o pastilutza si urmareste-le frecventa si eventual suna doctorelul tau.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
38+ 
irinabungau spune:
Salutare burtici si mamici,
ma bag si eu pe la voi pentru ca am vazut o fosta colegutza de-a noastra de pe forum si vreau sa o felicit pentru sarcina: Monicutz,
felicitari si nastere usoara, iti tinem pumnii sa fie totul bine!!! Multi pupici de la mamicile de iulie-august 2005 

Celor care urmeaza le tinem pumnii, sa aveti nasteri usoare si sa aveti parte de bebelusi sanatosi si mancaciosi!!!
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
oana_bucur spune:
incredibila vreme....
Pana acum a fost chiar frumos cu vant nebun....de nici un sfert de ora s-a intunecat fantastic si s-a lasat ceata...acum 10 minute a inceput ploaia si cat am intrat ptr un pipi la toaleta a inceput ninsoarea...bineinteles ca vantul e puternic in continuare.
Ciudat....si acum a fulgerat si tunat ca in furtunile adevarate...incredibila vreme...
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
38+ 
Maryela spune:
Am luat No-spa si nu ma mai doare asa...doar o vaga senzatie de discomfort.
Ce sa zic...se pare ca nu nasc nici azi...
Messa multumesc de galerie...dar bebe nu vrea si pace sa vina..
Mai stam, mai asteptam...dar luni gata...nu mai plec din spital fara bebe...
40+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)