** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, te rog schimba caruciorul cu unul albastru. N-are sens sa ramana roz. Iti scriu si pe email.
Pitica, eu zic ca si 2 sunt destui. Deja greul se simte. In plus, v-am zis ca starea operatiei mele nu e grozava deci BB3 no way! Wow, felicitari pt Iris cea isteata!
Aoleu, chiqui, dar doctorului nu i-ai spsus de hemoragie? vezi ca daca e rosu aprins nu e bine, chiar daca a fost cantit. mica! Da-i macar un telef doctorului, nu sta asa!
Andradap,pauly, poohy, va multumesc.
ManuC, draguta simularea de pe site-ul pampers. Imi aduc aminte cu mare placere de episoadele de sughit ale lui M in ult luna de sarcina. Si dupa ce s-a nascut a sughitat mult.
Ciuffy, felicitari pt caruciorul albastru! Un Bravo si pt numele ales. Imi place pt ca e foarte neaosh. Al doilea mare BRAVO si pt decizia de a naste natural fara epidurala. Ce sport ai practicat?
Multumesc Diana, am inceput sa ma obisnuiesc cu faptul ca voi avea 2 nurori. Cat despre rosu, sa stii ca si M a avut cateva articole de imbrac. rosii (tricou, pantaloni scurti, caciula, manusi) si chiar il prinde f bine culoarea. Fie vorba intre noi, cu rozul nu prea ma impacam...
Welcome, Michelle35 si felicitari pt baby-boy!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Didialex, sa stii ca sunt multe cazuri de femei care isi propun sa ramana insarcinate si asteapta 9 luni de zile tocmai pentru prelevarea acestor celule din cordonul ombilical al noului nascut pentru salvarea fratelui mai mare... Din pacate nu de fiecare data se intampla ca cei doi frati sa fie compatibili... Dar putem lua partea buna a lucrurilor si anume ca e posibil ca cei doi sa fie compatibili!!! Desi cea mai buna parte a lucrurilor este ca la nici unul din copiii nostri sa nu fie nevoie de asa ceva!!! Mersi pt. EUROCLINIC

Aici sunt hainutzele mele de gravida

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciuffy spune:

Multzumesc mult, sunt asa de mandra sa ma aliniez si eu printre voi, la 21 de ani ai mei cred ca sunt cea mai tanara...sau
Michelle35 bine ai venit si felicitari si tzie pentru caruciorul albastru...se pare ca nr baietzeilor e in crestere

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciuffy spune:

merci mult lbelciugpentru aprecieri, interesant ca-tzi place numele...daca ai stii catzi s-au strambat la el...si e destul de nasol cu rudele mai apropiate, sa-tzi spuna "hai mey nu va mai prostitzi si da si tu un nume normal" Dar nah...daca noua asta ne-a venit asa ramane! Sporturi am facut 3, gimnastica cand eram mica in generala mai apoi am incercat niste tenis dar cel mai mult am stat la karate 3 ani. Acuma de la terminarea liceului nu am mai facut, dar ma simt in forma pentru o nastere. Felicitari tzie pentru baietzi!!! Eu am zis ca daca aleg sa am mai multzi vreu 3 si urmatoarea as vrea fetitza...dar mai e muuult pana sa ma gandesc la urmatorii...dar nu se stie niciodata ...si Nicolae Spiridon a aparut pe nebanuite
Cum sa fac sa-mi apara si mie la nume in mesaje caruciorul si saptamanile...???

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna burticutze gravidutze!

Am aparut si noi, din viroza asta am ramas cu o tuse urata.

Aseara bb a sutat din greu la colul uterin si mi-a gonit somnul, am adormit dupa 2. Dimineata pe la 7.30, tati, intr-un exces de dragoste s-a gandit sa imi mangaie burtica. Drept urmare bb s-a sesizat si a raspuns cu suturi corespunzatoare in zona buricului. Somnul meu s-a dus pe apa sambetei si acu sunt chioara de oboseala (si in timpul zilei nu pot sa dorm)

Cand a inceput Iulia sa sughite, la inceput a fost haios; dupa, cum eram cu nervii in pioneze, ma cam stressa ca dureaza atat de mult, ma gandeam sa nu pateasca ceva...

Fetelor am o dilema. Avand in vedere problemele mele cu placenta si cu Ir-urile nu stiu ce sa fac, la 30 saptamani sa merg la eco tot la Diagnosis la Pop sau sa incerc si un alt medic ecografist? Daca da pt. a doua varianta, imi puteti recomanda pe cineva? Multumesc mult

Va pup pe toate

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

ma bucur ca v-a placut site-ul :)
de cand l-am vazut incerc sa-mi imaginez ce face bb in functie de cum simt loviturile :)

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eimotto, parerea mea e sa faci vreo 3-4 programari in aceeasi perioada, la Pop, la Iosup, la Chitescu am mai fost eu...iti alegi dupa ce auzi despre ei si cum iti suna. Stai 2-3 saptamani si te gandesti si te hotarasti unde te duci. Dar fa acum programarile ca astia-s cu rezervari din alea cu luni inainte...
Sanatate multa.

Pe mine ma seaca o masea si am si gramezi de lucru asa ca mai mult citesc, cu scrisu' stau mai prost. Pupam burtici!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Eimotto, te sfatuiesc cu draga inima sa continui sa te duci la Dr. Pop, mai ales daca ai deja o programare (ceea ce e greu de obtinut la dumnealui). Este cel mai bun ecografist in sarcina... il poti intreba pe el de IR!!!

Aici sunt hainutzele mele de gravida

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana ti-am schimbat caruciorul .

Michelle bine ai venit printre noi si felicitari pentru baietel. Te-am trecut in listuta.

Am fost azi la Fundeni sa imi iau analizele. Am iesit ok si dr mi-a zis sa continui cu Aspenter. M-am intristat insa foarte tare pentru ca era acolo o fata care pierduse o sarcina in luna a 5-a din cauza unei infectii urinare (cu clamdia parca). Este posibil asa ceva???

ManuC foarte interesant site-ul.

Mica 23+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Sa ne deschida si noua cineva un nou capitol. Eu nu ma pricep.
Chiqui???

Mica 23+

Poze

Mergi la inceput