** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Buna, fetelor!
Tot citesc mesajele voastre de multa vreme, dar de scris , nu am scris decat de 2-3 ori.As vrea sa ma puneti si pe mine in lista cu burtici. UM 04.08.2006 DPN 11.05.2007 si un carucior albastru.Numai bine voua si burticilor voastre!
Michelle 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ciuffy, felicitari pentru baietel. Sa fie santos si sa ai o nastere usoara!!!

In legatura cu site-ul pampers. Eu nu reusesc sa gasesc...Poate daca mi-ai trimite un LINK pe PM... Mersi

Aici sunt hainutzele mele de gravida

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Andrada, pune asta dupa adresa www punct pampers punct ro

/ro_RO/index_101.php

(ar trebui sa te duca la capitolul Sarcina, sau fa tu click pe el)

In partea de jos mijloc e o pictograma cu un bebe in burta. N-are link ca se deschide fereastra speciala cind faci click pe ea, citeodata si o reclama peste, trebuie s-o inchizi.

Hai ca sint dragute imaginile ManuC1010, asa cred ca face si bebe al meu*, desi al unor fete e mai acrobatic-karatist

*se numeste "soriceala", adica se soriceste pe sub piele ca un soarece pe sub covor

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

GATA!!! Am gasit si eu!!! E nemaipomenit!!!

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Michelle35 bine ai venit printre noi.felicitari ptr baietel.sa ai sarcina usoara in continuare...si te asteptam sa ne povestesti mai multe despre tine.

19+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Am fost ieri la herghelegiu la euroclinic pentru ca as vrea sa nasc acolo cu / fara el. Spitalul arata ok, curat si frumos amenajat, insa era aglomerat pe la toate etajele. Au legatura directa cu sp. floreasca in caz de urgenta. 1550 euro nastere normala + 3 zile cazare. Pentru mamicile interesate se organizeaza tururi de spital in care iti prezinta diversele facilitati, rezerve, sala de nastere (daca sunt libere) – eu ma duc cu sotul sambata.

La doctor insa alta mancare de peste. Am asteptat 1 ora desi aveam programare si am stat inauntru fix 5 minute timp in care am schimbat 3 propozitii si mi-a facut si un control vaginal. Nu s-a uitat pe nici o ecografie de la iosup sau pe analize, doar pe tt, m-a intrebat in ce saptamana sunt, mi-a zis sa iau elevit sau materna sau prenatal - ce vreau eu, sa nu mai iau utrogestan si ca ne vedem peste 2 luni (cand eu o sa am 27 saptamani) la o ecografie. Din marea lista de intreabri pregatita am apucat si eu sa zic ca am dureri de cap, si mi-a zis sa iau nurofen. La revedere si drum bun! Ma gandeam daca ar veni o graviduta din provincie care ar bate drum lung pentru un consult la el si ar “expedia-o” in stilul asta ce rau s-ar simti!

Nu comentez profesionalismul lui, nici vorba, dar parca omenste vorbind ar fi putut fi mai calm / cald. Cu iosup am vorbit si de vacante si concedii si probabil e la fel de ocupat! In fine, pana una alta voi continua cu doctora mea de la floreasca si sper ca data viitoare va fi mai cooperant. Daca auziti recomandari despre alti doctori care sunt la euroclinic va rog tare mult sa-mi spuneti si mie.

Legat de nastere de ani de zile tot zic ca atunci cand voi naste nasc doar prin cezariana si acum de vreo luna timp in care am studiat formul DC cap – coada sunt din ce in ce mai convinsa ca voi naste normal + epidurala.

Elteka, imi place termenul tau "soriceala"! tare haios! Abia astept sa-l simt si eu!

va pup.

Andreea 18+

Mergi la inceput

Sobi, cei 1550 pentru nasterea naturala la EUROCLINIC ce includ??? Am inteles ca sunt incluse 3 nopti de cazare (probabil cele de dupa nastere)? Includ cumva si anestezie epidurala? Avem voie cu copilul in camera langa noi? Poti sa ne mai dai detalii? Multumesc

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Michelle35 bine ai venit!! Ai aceleasi date ca si mine. Cu exceptia carutului...pana la proba contrarie ;).

quote:
Originally posted by Michelle35

Buna, fetelor!
Tot citesc mesajele voastre de multa vreme, dar de scris , nu am scris decat de 2-3 ori.As vrea sa ma puneti si pe mine in lista cu burtici. UM 04.08.2006 DPN 11.05.2007 si un carucior albastru.Numai bine voua si burticilor voastre!
Michelle 24+

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Buna,

Andrada, multzam mult de info in leg cu celulele stem. Se pot folosi eventual si la frati? (Ne gandim si noi la variata asta dar cum am pitici cu diferentele intre copii mai ales ca la bb1 nu am facut nimik in acest sens, vroiam sa stiu mai multe )

uite aici mai multe date despre Euroclinic

Michelle35, Bun venit!!!

am citit dar am uitat tot..poate revin.

Alexandra 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Andrada, o sa intreb data viitoare cand ma duc; ieri m-am zapacit de tot. mi-am notat si intrebarile tale si le includ in lista mea. am tot citit pe forum diverse chestii, insa pana nu ma conving eu nu comentez. tot ce am apucat sa intreb e ce ma framanta pe mine cel mai tare: daca te apuca durerile seara sau in weekend e cineva acolo? si mi-au zis ca sigura ca da, ca e medicul de garda, ca dupa un prim consult il suna si pe medicul care te-a supravegheat si il cheama la spital. dar, parca poti sa stii!

Andreea 18+

Mergi la inceput