** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)
Raspunsuri - Pagina 28
andradap spune:
Neatza,fetelor... EU m-am trezit de la 6 (deh... nu mai am somn deloc in ultimul timp!
)
Motannel, ambele denumiri (epidurala si peridurala) se refera la aceeasi manevra. Epidurala cat si peridurala sunt termenii uzuali folositi . Gramatical:epi-deasupra;peri-in jurul, insa manevra este defapt aceeasi.
ELTEKA, mai bine imi dai un PM cu adresa ta de mail... ca am verificat mailul si nu am primit ink nimik! 
Aici sunt hainutzele mele de gravida
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
24+ cu
Antonio
blc_lia spune:
Buna la toata lumea,
eu nu prea apuc sa scriu mai ales ca petrec aproape o ora pe zi citindu-va...
Este un site despre epidurala? eu am auzit de injectie dar nu am citit niciunde. As vrea sa citesc si eu........
Noi suntem bine, eu nu o sa mai fac nici un Eco, pt ca aici nu se fac numai 2 si gata, chiar daca nu stiu ce sex are copilul asta e. Eu am lucrurile pt el deja ca le-am cumparat de la o familie care a parasit Australia definitiv. Aici nu am vazut inca camesute din alea ce se leaga numai sus cu un siret o sa mai caut.
Nuami bine fug acasaca sa gatesc cev abun
Liana, 21+
UM=30/08/06
DPN=06/06/07
ManuC1010 spune:
'neata burtici
apropos de unde ne loveste bb am gasit ceva dragut pe site-ul pampers. cu .ro la sfarsit :)
Intrati pe site si dati la ce se intampla acolo? (jos in dreapta) si aveti pe perioada pozitia lui bb. daca apasati pe butoanele cu 'actiuni' din stanga veti vedea ce simtiti
Pe mine m-a distrat
pupici 
24+
Ciuffy spune:
Neatza!! Va scriu si eu acuma vestea cea mare caci aseara dupa ce am venit de la eco eram asa de fericitzi incat am ras cu rudele la masa pana am picat de somn
. Am un baietzel minunat, 22 saptamani.Deci acuma cred ca pot intra in listutza cu UM 01.08.2006 si DPN: 02.06.2007. Am crezut ca sotzul o sa faca infarct de bucurie cand il vedea cum se misca pe acolo
. E szuper !! Numele ii va fi Nicolae Spiridon, chiar daca e compus din doua asta ne-a placut noua si asa va ramane! Cu nasterea m-am cam decis sa nasc natural fara anestezie, stiu ca suna nadic dar am fost sportiva si chiar imi cunosc organismul stiu ca ar suporta. Am vazut ca mai sunt din Timisoara pe lista, eu sunt la doctorul Hrubaru tare multzumita de el! La capitolul neplaceri am si eu cateva...si la mine mai loveste vezica si am tendintza sa fug la baie, dar e absolut normal.Nu stiam insa ca si cojitzele sangerii din nas sunt din pricina sarcinii...eu obisnuiam sa mai fac rinita si diverse alergii...Oricum mi s-a spus ca lipsa de umiditate a aerului din camera poate provoca asta. Posibil ca o crema fina sa rezolve
Va pup pe toate si abea astept sa ma vad cu caruciorul albastru !!
Iulia
poohy spune:
Neata burtici!
Chiqui, stai cumintica si ai grija de tine pana la consult!
CristinaMaria, site-ul e www.kinetomedica cu .ro in coada
Eu in ultimul timp beau apa in continuu. Azi noapte m-am trezit de 4-5 ori, si numai pentru ca muream de sete...
pupici,
Anca
22+ 
poze
bebelusa
dianalaura spune:
Buna dimineata!
Motannel, stai linistita! Am citit si eu pe undeva ca aceste ultrasunete, pe care noi nu le simtim sau auzim, cu care se face ecografia, sunt percepute de bebe ceva in genul suieratului unei locomotive cand intra in gara. Chiar exemplul asta este dat. De aceea se spune ca ecografia poate fi o sursa de stres pt copil. Nici noua nu ne-ar place sa ne fluiere toata ziua locomotiva pe langa noi. Insa se specifica acolo ca, datorita acestui zgomot, este bine ca la ecografiile transvaginale sa nu se puna aparatul prea aproape de fata, respectiv urechile bebelusului. De aici ai auzit tu povestea ca dauneaza auzului.
Dar tu faci ecografie abdominala...si unde mai pui ca nu faci zilnic lucrul asta, ci la cateva sapt.....acum e sigura data cand le faci la o distanta de 1 sapt, nu?
Asa ca parerea mea, te du si fa linistita eco 3D.
Si eu ma duc maine la morfologica si in februarie, spre sfarsit, sigur o sa ma duc la eco 3D, mai ales ca a aparut si la noi si nu as vrea sa ratez o intalnire cu bebe, si mai ales ca da si CD, care v-a fi o amintire frumoasa pe mai tarziu....
Liviana, am uitat sa zic! Sa-ti traiaca baietelul..amandoi de fapt....incepi sa te obisnuiesti cu ideea ca vei avea un carut albastru si nu unul roz in dreptul tau? Dar daca tu vrei, il lasam albastru, ce, si pe baietelul meu o sa il imbrac in rosu daca o sa ii stea bine ![]()
dia 22 +
Stefan
bebe
poze
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
m-am trezit si eu...azi implinim 19 sapt
..plecam pe 20.
Petit_ange initial am vrut sa nasc in Bucuresti dar ii prea complicat cu drumul..deci nasc in Timi cu Dr. Grigoras, un om super de treaba , vorbeste calm si i-si da interesul ptr toate problemele care le am.are si referinte bune.
andradap
multumi ptr info despre celulele stem...chiar am de gand sa intreb doctorul daca se poate si in Timi.
elteka super burtica ta!
liviana
ce bine ca sunteti bine amandoi.Dumnezeu o fost alaturi de tine.
chiqui
ma rog la Doamne Doamne sa fie totul bine.pana ajungi la control incearca sa stai in pat.
ciuffy felicitari ptr baietel.
va pup pe toate,
19+
poze
mica0307 spune:
burtici,
Ne-am trezit si noi cam dimineata azi. Pentru ca pe la 10 seara suntem deja in pat, ne e un somn.
Chiqui nu esti deloc cuminte.
Elteka ce bine zici. Lasa sa isi mai bata si medicii capul cu problemele noastre si sa nu ne mai agitam noi.
O zi buna,
Mica
23+
Poze
mica0307 spune:
Ciuffy felicitari pentru baietel. Vad ca esti oficial in listuta noastra.
Mica
23+
Poze