** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ralucami, nu stiu de ce zici ca vazand pozele mele (facute azi...cele cu bluzitele de gravidutza) iti trece depresia... Tie chiar ti se pare ca am burta mik??? Mie acum deja mi se pare "hudge" Eu una aveam o depresiune in loc de burta inainte... si acum cand ma vad asa... Mie mi se pare mare, ba chiar imi pun intrebarea ca daca acum este asa... cat o sa ajunga in 3 luni??? In schimb sunt fericita ca inca ma incap pantalonii din vremea dezmatului meu prin disco ...Ah si apropos de greutate... in ultima sapt. mi se pare ca burta s-a marit, dar greutatea mea nu, in schimb imi vin mai lejer pantalonii (posibil sa fi slabit eu, dar bebe sa tot creasca ). Oricum eu cand vad burta (care acum clar se vede!!!) nu imi fac nici-o grija!!! Si te sfatuiesc sa faci la fel!!!

Liviana, ma bucur mult ca ne-ai dat vesti asa de bune!!! Si sincer ma bucur alaturi de oricare dintre voi care depaseste o problema, sau o situatie mai stresanta...

Chiqui, sunt convinsa ca si la tine o sa fie totul in regula... dar sfatul meu este sa te menajezi un pic mai mult... chiar daca ti se va parea exagerat si poate chiar plictisitor Eu ma rog sa ai si tu rezultate bune miercuri la control!!!

Dianalaura, bafta miercuri la eco!!!

Paflo, nu ai pus inca pozele??? Eu una de-abia astept sa vad si alte burticutze!!!

Aici sunt hainutzele mele de gravida

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mica - poti sa-l culci in landou, poti sa-l culci si in patul mare atata timp cat nu se intoarce de pe o parte pe alta (cu protectii, just in case). dar lui andrei landoul i-a ramas mic de pe la 2 luni, asa ca m-a ajutat mult patul de plasa.
alyna, eu iti zic din experienta ca daca tine epidurala n-ai absolut nici o durere. (si al meu copil a avut 4kile jumate) imi e greu sa explic senzatia, simti tot dar nu ai nici o durere. eu eram singura din salon cu epidurala si singura care ar mai fi nascut si-a doua zi daca era cazul. oricum, singura care isi mai dorea copil cred ca fara epidurala la andrei, anais nu exista acum... sau mai tarziu.
bine, acum cred ca as avea curaj sa nasc si fara epidurala. dar mai bine cu
ralucami, e suficient in luna a noua sa-ti "calesti" sfarcurile si sa pregatesti sanii pentru alaptare daca tii neaparat. acum e muuuult prea devreme - din cauza de contractii.
eu nu m-am chinuit, m-am dta numai cu garmastan in ultimele saptamani de sarcina, si n-am avut pb cu alaptatul decat vreo saptamana cu sanul drept, cand andrei avea deja vreo 2 luni, dar nu mai voia sa-l apuce "ca la carte". teoretic, cel mai important e sa apuce copilul cum trebuie sanul, si atunci nu doare.
chiqui, ai grija de tine si de piti mic.
noapte buna la burtici

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna seara!
Vas !
Andradap merci pt informatii ! Din cate stiu eu , firma care recolteaza si in Rom este: http://www.cordbloodcenter.com/ iar taxa de pastrare este anuala nu lunara din cate am citit eu! Pe mine ma tenteaza mult ideea.. o sa ma mai documentez si o sa discut si cu dr. la urmatoarea consultatie!
Mary lou felicitari pt baietel! Ai primit rezultatul de la amino?
Poohy da-mi te rog si mie o adresa sau un nr de tel.!

cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor, imi cer scuze daca v-am dat o informatie gresita legata de "taxa lunara" pt. celulele stem. Asa cum am si scris... nu eram nici eu sigura... Oricum sper sa nu va fi suparat!!!

Cristinamaria, e bine ca ai revenit cu date noi despre acea "taxa lunara", ca sa stie fetele mai exact cum sta treaba!!! Ca am vazut ca cineva pe forum era chiar descumpanita tocmai din cauza acestei taxe... "LUNARE"... pt. care INCA O DATA IMI CER SCUZE!!! Asa cum a zis si Cristinamaria este o TAXA ANUALA...
Aici sunt hainutzele mele de gravida

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Sunt furioasa! De cateva ori am dat upload la pozele cu burtica si mi s-a blocat netul! Mai incerc o data si daca nu merge cred ca sparg computerul!
Florina 24+ (peste o ora 25)

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Imi dau seama ce tarziu este, dar abia acum pot sa raspund! Oricum am intrat tarziu pe net si nu raspund pana nu citesc totul la zi ... si am ce citi slava Domului!

Ralucami, DidiAlexmultumesc petru informatiile despre culori! Daca merge vedem acum!

Pauly, multumesc pentru felicitari! Sper sa fie la fel de bine pentru toata lumea!

Eimotto - mie mi-a zismedicul de familie ca pot lua paracetamol fara sa exagerez, dar pe prospect scrie ca nu e recomadat gravidelor! Si nu am luat! Am luat in schimb aspirina (recunosc - nu eram atat de bolnava) ca aceasta e recomandata in primele 2 trimestre de sarcina.

Andradap multumesc pentru adresa!

Ma puteti lamuri? epidurala = peridurala? Am vazut ca discutati despre aceasta anestezie, dar am intalnit ambele exprimari! Care e cea corecta?

Poate afecta ecografia auzului bebelusului? Asa mi-a zis cineva, dar totusi nu as renunta la eco morfo de sapt viitoare, chiar daca sambata trecuta am facut eco 2D si mi-a zis dr. ca e ok! Sunt programata de o luna! Si-mi da si filmulet! Si mi-e drag s-o vad pe printesa! Ce ziceti?

Sanatate maxima tuturor, mamici, burtici, bebici!
Noapte buna!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Multumesc! Mi-au iesit culorile!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mica, macar atit s-ar fi potrivit si la mine, ca al meu misca aproape numai pe dreapta

Paula/Dideip, am ris o gramada...Asa mi s-a intimplat si mie. Eu ma vait mereu ca bebe nu misca, dar cind se "aprinde" tati, hop si el in zona inghinala, se vede si umflatura...Cine mai are chef???? Dar deh, cum zici tu, saracu', dupa ce ca abia isi primeste portia, sa i-o mai reducem si pe aia. Nu stiu cum zic unele carti ca iti creste apetitul sexual, dar la mine (poate si fiindca nu am avut nici un fel de interdictie?) e clar diminuat de planurile de viitor cu bebe...pfffffff, las' ca-i bine!...abia astept, in curind o sa fie doi barbati care se bat pentru atentia mea

Iri, va sa zica se vede si la aia...Eu am fost la un eco amanuntit, nu stiu daca e ce numiti voi morfo, aici au alte nume...dar nu mi-a zis nimic de IR-uri. Dac tu zici ca se vad, inseamna ca le-a vazut si doctorul si au fost ok de nu le-a mentionat. Eu incep sa am incredere in doctorii astia, nu mai imi bat capul. Si de atunci am inceput sa dorm si asa bine, am scapat de cosmaruri macar...Felicitari pentru Iris!

Serbanela, sa stii ca azi burtica e si mai mare...Si soldurile la fel

Ralucami, nu-ti dori sa te ingrasi...Eu am exagerat cu mincarea acum vreo 2 zile, si deja am sarit 2 kilograme pe cintar, imi vine sa urlu...Ma simt si arat ca o balena....

Pe de alta parte, eu stiu ce zici tu, si la mine in carti zice de masat pt pregatire alaptat, doar ca mie imi displace total. O alternativa pe care o oferea cartea era sa se decupeze sutienul exact cit sa treaca sfircul prin el, si astfel, prin frecare intreaga zi, se formeaza. Nu e valabil insa pentru cele care le a mai putin proeminente sau bagate in interior...

Trebuie sa citesc inapoi, iar am uitat ce mai era...

Elteka

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Chiqui, fa-te bine

Bravo, Motannel, merge!

Paflo, vad ca nu ai mai scris...Ai spart computerul????

Gata, ma apuc de lucru ca e deja 1 ziua si eu n-am facut nimic decit m-am indopat si am citit si scris pe forum...

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Iar scriu...

Serbanela, dar tu nu iei prenatale? Eu vreau sa zic ca de ale mele sint 100% multumita...Sint recomandate in faza de conceptie, sarcina si alaptare...Am asteptat bebe citeva luni bune, si din a doua luna dupa ce am inceput sa iau vitaminele astea, a venit!!!

N-am nici o problema, nici o ameteala, analizele ies foarte bine, doar calciu nu aveam (ca astea nu contin, cica impiedica absorptia fierului), dar am inceput sa maninc fortat un iaurt de 400gr pe zi si o cana de lapte (mai trag chiulul cite o zi) si imi amortesc mainile mult mai rar...

Iti zic, eu pe vitaminele astea jur, le recomand oricui (numai ca sint din Marea Britanie, eu le comand... vezi pregnacare si punct com)

Andrada, am primit mesajul tau draga mea, dar astia mi l-au bagat in Bulk, nici nu-l vazusem, are titlul "trimis de pe forum" poate de aia...Scuze & iti raspund de pe el!

{pup}

Asa creste bebe

Mergi la inceput