** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)
Raspunsuri - Pagina 26
Arthurana spune:
La multi ani Vas!!! Sa fii sanatoasa si tu si bebe, si sa-l simti in burtica cum e plin de energie, si sa ai o nastere usoara.
mica0307 spune:
Liviana 2 doctori mi-au spus ca doar la nastere vom vedea cati cm are bebe, acum nu se poate vedea. Vezi ca avem pe prima pagina un tabelas cu greutatea si cm pe saptamani.
Voi naste la Pantelimon pentru ca acolo este dr mea, trimite-mi insa pe mail informatii despre Maternitatea CMU pentru ca sunt curioasa.
Sa ne spui cand esti pregatita sa schimbam caruciorul
.
O seara buna la burtici si bebici,
Mica
23+
Poze
piticasigogosica spune:
Buna Burtici
Multumesc inca o data pentru felicitari !!!
Azi am muncit mai mult am ajuns pe la 8 acasa si maine de dimineata plec la Targoviste.Deh'munca ![]()
VAS LA MULTI ANI SI UN BEBE FRUMOS SI SANATOS!
Andrada merci pentru informatii,ma descurajeaza faza cu 12 Euro pe luna...
Oanaclaudia vad ca avem baieti deoseama acum si eu am DPN pe 23 si al meu ae 500 gr ![]()
Elekta mie mi-a msurat IR-urile la eco morfologica si chiar cel de la cordon avea valori ceva mai ridicate(cum sa- exprimat Herghelegiu).Maine ajung la doctora sa ma lamuresc de ce si cum;
Ralucami si mie mi-a spus doctora sa nu masez sanii pt ca provoc contractii si pentru colostru eu am mai scris,nu-l stimula!
Liviana,da sunt norocoasa ca voi avea pereche
,dar si tu vei avea perche...de baietei.
Si poate face mama si o fata,nu?
Eu nu cred ca in ziua de azi la un eco 3D-4D si la o eco de morfologie,plus un ecografist capabil se poate insela!In plus stiu ca la amnio determina clar sexul;
Apopos'Iris a invatat azi alfabetul(sa-l citeasca)apoape in intregime 

Va pup 
poze
Iri +22 si Iris
poohy spune:
Felicitari pitica pentru Iris!
Aoleu, dar la ce varsta invata astia mici alfabetul? Eu pana cand m-am dus la scoala nu l-am stiut :)) Sunt niste mici genii!
Chiar ma gandeam daca o sa imi stresez prea mult fata daca o sa o dau sa invete o limba straina inainte de scoala... Ma gandeam ca franceza si germana e perfect sa inceapa inainte de scoala (ca engleza invata usor dupa), dar mi se pare prea mult si planuiam sa ma restrang la una singura... Ce planuri am si eu, si gagalicea nici nu s-a nascut
Anca
22+ 
poze
bebelusa
chiquitita spune:
Fetele, eu am avut hemoragie azi..nu mult, dar am avut...nu am mai stat non stop in pat si uite rezultatele...miercuri merg la control, sper sa fie bine...
20+ 
dianalaura spune:
miercuri ma duc si eu la eco morfologica..
Acum va urez noapte buna!
dia 22 +
Stefan
bebe
poze
Paflo spune:
Servus, burticute!
La multi ani, Vas! Sa ai parte de un bebic sanatos si mancacios si de o nastere usoara!
Am vazut ca discutati despre masatul sanilor. Tocmai ne-au spus la cursurile de prenatale ca este indicat a fi facut cu un prosop aspru, dupa baie (fara a exagera insa!). Intr-adevar poate declansa contractii, dar nedurureoase, asa incat e recomandat totusi. Daca contractiile devin dureroase se intrerupe procedura, dar spuneau ca e putin probabil sa se intample asa ceva. Parerea mea este ca merita incercat, caci alapatarea va fi asa mai usoara si cu mai putine incidente (desi recunosc ca nu este deloc placut).
Cred ca m-am hotarta si eu in privinta modului in care voi naste...natural cu peridurala. Am tot oscilat o perioada intre natural si cezariana, dar pana la urma cred ca e mai bine si pentru bebitza si pentru mine sa nasc natural, bineinteles cu anestezie caci am o toleranta la durere foarte redusa.
Postez si eu cateva poze cu burtica de 24 (maine 25) de saptamani. Suntem tare mandri (aici il includ si pe sotul meu :)) de ea si m ai ales de cine e in ea. Iar m-a ajutat azi la gimnastica, mamarutza!
Va pup si va doresc o seara buna!
Florina 24+
Florina R.
serbanela spune:
Buna dragelor!
In sfarsit am reusit sa citesc totul...
In primul rand felicitari fetelor pt examene!
Pisicasigogosica felicitari pe baietel!
Ciufy - bun venit printre burtoase!
Elteka, multumesc pt calcul si sa stii ca am vazut pozele cu burtica ....e frumoasa si sa stii ca e mai maricica de cat a mea...probabil ei sunt mai lata in solduri sau cine stie? La mine in loc sa cresca bebele (burta de la bebe) creste sunca de pe burta
.
Ralicami, am observat si eu sambata ca a inceput sa apara colostrul la sanul stang..de mentionat ca nu ma masez....daca ai fi vazut ce fata a facut al meu sot....te stricai de ras...parca ar fi mancat ceva f. acru
.
La multi ani! Vas... Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau!
Despre scurgeri, sa spunem ca sunt zile cand am o secretie mai abundenta insa nu am mancarimi sau usturimi...asa ca sper sa fiu ok.
Arthurana, tu o sa faci baby shower? Aici este o idee super ca atunci cand nasti deja nu iti mai bati capul ca nu i-ai cumparat bebeului nu stiu ce. Am o prietena care a primit , patut, carut, car-seat, premergator si o toma de haine si jucarii. Abia acum a inceput sa ii mai cumpere fetitei haine (si ea are 20 de luni). Succes la echo!
Eu am vazut foarte multe nasteri pe discovery si am decis ca daca totul o sa fie bine o sa nasc naturl cu epidural. Stiu ca au fost cazuri cand fetele nu au amortit (nu am nimerit nervul care trebuia) insa eu am incredere ca totul va fi bine.
Noi fetelor suntem relativ bine. Ieri a fost tare "calm" puiul meu si astazi la fel. S-a trezit sa ii zica lui tati buna dimineata si la nani inapoi. L-am simtit doar de cateva ori. La mine sta mai tot timpul in partea de jos a burtii si doar odata (v-am spus) a "shutat" la buric...
Duminica a fost linistita (am dormit de la 3 la 5.30 si apoi la 8.40 am adormit iar....) Oare nu e prea mult... Oare sa am ceva lipsa de fier ca si ametita sunt cam toata dupa-amiaza... O sa cer niste teste vineri cand merg la dr.
Oricum dupa liniste a venit furtuna ca azi mi-a spus mama ca a anuntat-o sefa ei ca se restructureaza postul ei si o sa ramana fara job. Sunt f. ingrijorata si ma enerveaza ca nu o pot ajuta. Daca eram acasa era altceva, dar asa....Stam amandoua cu inima la gat...si puiul meu cu noi.
Acum o sa va las ca tre sa plec de acasa... Va imbratisez si sa aveti o seara /noapte linistite si o zi buna maine!