** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)
Raspunsuri - Pagina 25
Florentina Roman spune:
Buna, burticutze!
Vas, la multi ani!
Examene usoare celor aflate in sesiune!
Eu ma trezesc de vreo saptamana cu coji de sange in nari, dar azi chiar mi-a curs un pic de sange din nas. Stiu de la primul copil ca e normal acest lucru, azi chiar m-am enervat la serviciu si probabil ca de aceea s-a intamplat.
Dinalaura, si pe mine ma apuca uneori cate o spaima cand ma gandesc cat mai avem pana nastem. La Tudor macar nu stiam ce ma asteapta, ma rog, auzisem tot felul de povesti, dar una e sa auzi si alta sa ti se intample tie.
Eu am nascut natural, cu epidurala si chiar n-am simtit nici o durere. Zicea cineva ca-i e frica de ace.Credeti-ma, in momentele alea accepti orice care sa-ti mai aline un pic durerea...Sper ca nu v-am speriat... eu m-am refacut destul de repede, la 2 ore dupa nastere m-am dus pe picioarele mele sa-mi mai vad odata puiul, pe cand fetele cu cezariana au stat toata noaptea de dupa nastere la terapie intensiva...
Sa-l vedeti pe baiatul meu "mai mare" cum pune urechea pe burtica sa-l asculte pe bb!...El e convins ca e baiat si parca si eu simt la fel...
22+ si Tudor(5.07.2002)
poohy spune:
Tot io' :D
Mi-am adus aminte cu emotiile.. Si eu citesc de la mamicile de ianuarie-februarie, inainte citeam de la noiembrie-decembrie, si din cand in cand mai trag cu ochiul si la mamicile de martie-aprilie
Si aproapte de oricate ori citesc o poveste despre nastere, ma bufnesc lacrimile.
Ca sa nu mai zic ca am nimerit pe B1 ieri cand prezentau un rezumat cu povestea nasterii Monicai Columbeanu, am vazut partea cand a asistat la o nastere si pe bebe mic si m-a bufnit iar plansul ca pe o toanta
Of, si mie mi se pare ca mai e fffff mult, dar e adevarat, mai bine sa stea bine bebe sa faca puf puf si sa creasca mare, decat sa iasa mai devreme.
Desi o nastere la 38 de saptamani m-ar tenta, daca o sa fie bebelonu' pregatit...
Anca
22+ 
poze
bebelusa
dianalaura spune:
Pai am ales varianta umoristica, sa mai si radem
. Acum m-am uitat si eu....mai am 121 de zile cica...deci daca se puteau lua cele 126 inainte de nastere, deja puteam fi in prenatal....ce trece timpul... In post-ul anterior ma plangeam ca trece greu, dar se pare totusi ca timpul zboara...
Am zis ca ma voi duce la eco sapt viitoare, dar nu mai am rabdare. Cred ca ma voi duce miercuri, cand implinim 23 de sapt. Vineri ma duc la Poiana Brasov pt weekend cu al meu sot si cu alti colegi de ai lui cu familiile, si vreau sa ma duc linistita ca bebe-ul meu e ok. Si mi-e tare dor sa-l vad...poate reuseste si tati sa vina, pana acum a venit de fiecare data, asa ma programam la dr, pe la 6.30 seara, sa poata ajunge si el.
dia 22 +
Stefan
bebe
poze
dianalaura spune:
Am o prietena care a nascut la 38 de sapt si fii-su avea 3.600 kg. Chiar zicea mamica: daca reusea sa ajunga la termen, poate avea vreo 4 kg.
dia 22 +
Stefan
bebe
poze
lbelciug spune:
Sobi, in mod normal, ar trebui sa postam la acest subiect pana nasc TOATE fetele. Abia apoi vom deschide sub de Bebelusi de mai-iunie 2007.
Florentina Roman 
Fetele, cine imi zice si mie unde scrie lungimea totala a BBlui? E o titulatura anume (cumva CRL?), sau trebuie facuta o suma a lung oaselor?
piticasigogosica, felicitari pt baietezel! Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi! Norocoaso! (
)
Andradap, foarte interesant articolul despre celulele stem. Multumim.
Vas, La Multi Ani, sa fii sanatoasa si sa ai un BB minunat!
poohy, spune-ne si noua cum te invata sa respiri la kinetomedica! Mercic.
Apropo de patutzuri, sa va spun o treaba. Unii bebelusi au obiceiul de a se da cu capul (la propriu) de laturile patului. Matei a facut chestia asta mult timp si nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca patul lui era de lemn (cu tot cu aparatori puse). Depinde insa probabil si de copil, eu am vrut doar sa subliniez inca un aspect cu care e posibil sa va confruntati.
Mica, Vali5,DianaLaura multumesc ca v-atai gandit la mine.
Azi am fost la eco-bis pt povestea cu stomacelul lui BB2. Ne-am linistit in aceasta privinta caci BB2 (care clar are putza
) avea in stomacel lichid amniotic si de asemeni se vedea ceva si in vezica. Dr Adela Dinu a fost mult mai explicita si vorbareata in comparatie cu Iosup, asa ca tot la ea voi mai merge peste 3 sapt, cand sper ca BB sa ne arate fatza si deci sa-l vedem pe 4D.
Ca fapt divers, am remarcat ca acum dupa eco am contractii usor dureroase, ca atunci cand venea ciclul. La BB1 nu mi se intampla asa...
Mica, am vb azi la CMU si in leg cu nasterea la Maternitatea CMU. Daca vrei detalii, spune-mi si-ti spun cum a decurs discutia.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
21s cu BB2
Forum despre Flori Presate (3)
poohy spune:
Liviana, ma bucur mult pentru bebe
Un mancacios mic din cate se vede :))
Exercitiile de respiratie - ma pune sa fac diferite miscari usoare - mai mult fil-fil din maini si picioare - set de 10 din fiecare (cele mai "grele" sunt niste semi-genoflexiuni cu o minge). Pe expiratie contract muschii (de jos), pe expiratie ii relaxez... Cica ideea e sa pot sa lucrez cu muschii respectivi usor, fara sa creez presiune pe alti muschi etc, pe expiratie
Am inteles ca e un fel de pilates (daca asa se scrie)
Mi-a aratat si un dvd - cu gimnastica pentru "slabire" pentru gravide ("burn fat") in care dansau unele foarte sustinut pe salsa - dar a zis ca ea nu face asa ceva, ca nu stie cum reactioneaza organismult
Anca
22+ 
poze
bebelusa
eimotto spune:
Liviana - ce veste buna. Bine ca te-ai linistit acum
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
24+
Arthurana spune:
Dragele mele,
Ieri am fost la o colega de servici la un BABY SHOWER, este o petrecere foarte populara la americani, si efectiv am fost tare curioasa sa vad cum este.
Colega mea era programata sa nasca astzi prin cezariana cu 3 sapt.
mai devreme de termen, dar s-a incapatanat sa tina petrecerea.
Practic prietena ei cea mai buna i-a organizat totul. A fost tare placut, si a desfacut toate cadourile pe care le-a primit(va avea fetita ei pentru un an de imbracat.
Eram si niste matusi de-ale ei mai in varsta care ma intrebau daca am copii, si cand le-am spus ca sunt gravida acum, toate au reactionat la fel: nu se vede, chiar esti...Aud asta mereu la servici, si nu inteleg, daca aici in North Carolina este un compliment sa ti se spuna ca nu arati, pentru ca se mi vede clar burtica. Sotul meu spune ca se refera la faptul ca nu sunt imensa...bla bla...ce conteaza!
MA rog.
Eu am inceput iar cu voma, in fiecare zi, nu prea pastrez mai nimic in stomac.
Am emotii mari pentru joi cand mergem la ecografie, nu am mai fost de 2 luni...sper sa fie bine bebe.
Va pup