cum transform un filmulet
Am o mare dilema, aparatul meu foto descarca filmuletele in media player clasic.Cum fac sa il transform sa-l deschid cu alt program?am incercat cu bs-player, media-player, nimic, nu vrea si pace.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Raspunsuri
vandal spune:
Probail ca filmuletele sint format quicktime (fisier extensie mov) si atunci ai nevoie sa instalezi quicktime player (dela adobe.com sau apple.com).
Ce extensie au fisierele?
tumpi spune:
am instalat quicktime de la adobe,dar tot nu pot deschide filmuletele cu alt program.am incercat sa-l trimit pe e-mail si-i f mare,as vrea sa il modific putin si nu reusesc.
Alex2 spune:
Ca sa trimiti pe mail filmulete, trebuie sa le faci de cateva secunde (depinde si de setarile aparatului) dar in general ptr mail si messenger merg numai de maxim 7-10 secunde. Ca sa le arati cuiva daca sunt putin mai mari, le poti incarca pe un site, de ex photobucket.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
tumpi spune:
mov, sunt.
Alex, de trimis am reusit sa trimit pe messenger,dar cand a ajuns la destinatie nu se deschidea.E adevevarat ca e mai mare,da tb sa fac cumva sa-l modific, ca nu pot sa-l vad doare eu, daca il pun pe un dvd, la un alt pc nu pot sa-l vad.
quote:
Originally posted by dante01
vandal zice bine; ce extensie are fisierul?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72003" target="_blank">INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
vandal spune:
cit e de mare?
Poti utiliza site ca rapidshare.de sau megaupload.com unde poti trimite fisierul, ti se da un link si trimiti linkul la persoana care vrei ca ea sa il decarce de acolo....
N-ar fi rau sa te uiti si in setarile camerei. Sint camere care te lasa sa alegi intre quicktime (mov file) sau avi....