cum transform un filmulet

cum transform un filmulet | Autor: tumpi

Link direct la acest mesaj

Am o mare dilema, aparatul meu foto descarca filmuletele in media player clasic.Cum fac sa il transform sa-l deschid cu alt program?am incercat cu bs-player, media-player, nimic, nu vrea si pace.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Probail ca filmuletele sint format quicktime (fisier extensie mov) si atunci ai nevoie sa instalezi quicktime player (dela adobe.com sau apple.com).

Ce extensie au fisierele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

am instalat quicktime de la adobe,dar tot nu pot deschide filmuletele cu alt program.am incercat sa-l trimit pe e-mail si-i f mare,as vrea sa il modific putin si nu reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

vandal zice bine; ce extensie are fisierul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Ca sa trimiti pe mail filmulete, trebuie sa le faci de cateva secunde (depinde si de setarile aparatului) dar in general ptr mail si messenger merg numai de maxim 7-10 secunde. Ca sa le arati cuiva daca sunt putin mai mari, le poti incarca pe un site, de ex photobucket.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mov, sunt.
Alex, de trimis am reusit sa trimit pe messenger,dar cand a ajuns la destinatie nu se deschidea.E adevevarat ca e mai mare,da tb sa fac cumva sa-l modific, ca nu pot sa-l vad doare eu, daca il pun pe un dvd, la un alt pc nu pot sa-l vad.

quote:
Originally posted by dante01

vandal zice bine; ce extensie are fisierul?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72003" target="_blank">INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

cit e de mare?

Poti utiliza site ca rapidshare.de sau megaupload.com unde poti trimite fisierul, ti se da un link si trimiti linkul la persoana care vrei ca ea sa il decarce de acolo....

N-ar fi rau sa te uiti si in setarile camerei. Sint camere care te lasa sa alegi intre quicktime (mov file) sau avi....

Mergi la inceput