Anestezie epi-

Anestezie epi- | Autor: Meischa

Link direct la acest mesaj

Mai fetelor, tot aud de anestezie epidurala. Chiar si asistenta de la dentist mi-a recomandat sa fac asa ceva.

Eu nu stiu , unde se face o astfel de anestezie? La care spital? Si cu cine? A nascut vreuna din voi cu anestezie epi- la noi in tara? Unde? Ce doctor i-a urmarit sarcina?

Astept raspunsurile voastre, multzam fain!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Draga Meischa din cate stiu cam la toate maternitatile se face epidurala, dar la cerere si contra cost (in jur de 1.500.000 lei trusa). Eu urmeaza sa nasc la Giulesti cu dna. dr. Adriana Simonescu. Am vorbit deja cu dinsa si daca totul e OK voi naste normal cu anestezie epidurala.
Sanatate multa,
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meischa spune:

E o dr. foarte ocupata? Ai vazut spitalul, cum ti s-a parut? Cumnata unei colege a nascut acolo acum 2 saptamani, si zicea ca nu sunt f. dotati...I-au cerut vata dupa ce a nascut, apoi medicamente impotriva durerilor ( a nascut normal); i-au dat o reteta, pe care insa nu au avut-o la farmacia spitalului, ea stand cu dureri pana a 2-a zi cand i-a adus sotul reteta. Nu ca as fi eu in masura sa dau sfaturi, dar ar fi bine sa fi pregatita si sa-ti iei ce-ti trebuie.

Cum e dr-ta? In ce luna esti? Ti-a urmarit sarcina de la inceput?
Multumesc pt. raspuns.

Meisha & BB

Mergi la inceput

Spitalul este foarte bine dotat, a fost renovat de curand, sunt si rezerve de cate 2 sau 3 persoane foarte curate, cu baie in camera. Eu am o prietena care a nascut acum o luna aici, tot cu anestezie epidurala si totul a fost OK. Nu s-a chinuit mult si a fost multumita de doctori si de asistente.
Eu sunt in 8 luni iar la doamna dr. merg inainte de a ramane insarcinata. De altfel am si facut tratament ptr. ca nu ramaneam gravida. Este destul de ocupata, trebuie sa te tii dupa ea, dar nu te neglijeaza, te asculta, iti raspunde la orice intrebare. Am inteles ca la nastere este langa tine, nu te lasa la greu. De la bun inceput mi-a dat nr. ei de mobil si daca am vreo problema o pot suna la orice ora. Eu sunt tare multumita de dansa.
Mai multe detalii cred o sa-ti pot da la sfarsitul lui iulie, dupa nastere.
Pupici,
Maadi

Mergi la inceput

Multumesc pt. raspuns. Iti doresc din tot sufletul nastere usoara si multa sanatate tie si lui bb. Cum nasti? Ti-a spus? Poti sa-mi dai macar programul ei?
Am citit multe pareri pe forum despre multi doctori, si incep sa ma sperii. De dr. la care sunt acum au auzit f. putine, mai precis 2 fete. Nici una dintre ele nu a nascut cu ea (vorbesc de dna dr. Semen). Cum ziceam, daca as naste cu ea, ar trebui sa merg la Cantacuzino. Si ce-am auzit de acest spital....

Inca o data iti doresc nastere usoara, sper sa-l ai pe bb langa tine cat mai curand posibil. Te-am pupat.

Meisha & BB

Mergi la inceput

Ah, pardon, am recitit mesajul si am aflt cum nasti. Eh, batranetea... Si eu sper sa fiti OK. Sanatate multa.

Meisha & BB

Mergi la inceput

Cabinet particular "Genesis":
Adr: Str. Obcina Mare, Bl. Z27, ap. 2, Drumul Taberei (langa Favorit)
Tel: 726.49.35
Program: miercuri si joi 16-20

Spital "Panait Sarbu"
Tel: 224.93.81 / 109,120
224.93.79/ 166, 171

Te pup,
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna

eu am nascut cu epidurala la polizu cu magda petrache. a fost super ok, anestezista (dr dumitru) s-a purtat exemplar si dupa ce mi-a pus anestezia a stat cu mine tot timpul. dozajul a fost foarte bine facut, ultima "portie" mi-a dat-o cand m-a curatat si cusut iar eu am adormit. nu a trebuit sa platesc trusa insa am dat 150$ doctoritei si 100$ anestezistei. de placere!

nastere usoara
mada

Mergi la inceput

Multzam de information...Sunt f. useful.

Madadum, stii cumva daca Polizu colaboreaza cu Medicover? Parca asa stiam...

Meisha & BB

Mergi la inceput

Hai ca m-am lamurit: dna dr. Magda Petrache este chiar medic primar in cadrul Medicover-ului de pe Grozovici (vis-a-vis de spitalul Colentina). Cred ca o sa merg acolo. Sper sa am norocul tau si sa nasc cel putin la fel de usor. Dar pana in decembrie cand ar trebui sa-mi vina sorocul, mai e destul...
De curiozitate, poti intra pe www.medicover.ro, la sectiunea doctori in Medicover.
Multa sanatate si un gand bun pt. toate!

Meisha & BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Din cite inteleg esti la prima nastere.?!
Eu am nascut trei copiii si la nici unul nu am primit epidural si nu ca nu mi-ar fi dat. Chiar m-au intrebat dar am spus "nu".D.p.m.d.v. a fost mai bine asa.Intradevar nu a fost usor dar imediat dupa nastere uiti totul. Am auzit si de cazuri cind au facut epidural si au simtit totul. Si nu uita ca cele care au primit epidural au sanse mai mari de a suferi cu coloana vertebrala.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput