Rep. Dominicana

Rep. Dominicana | Autor: anka-maria

Link direct la acest mesaj

A mai fost cineva in Rep. Dominicana? Am ales-o ca destinatie pt. vacantza din aprilie si cum e prima data cand parasesc Europa sunt un pic speriata (mai ales de cele 14 ore cu avionul si de jet-lag).
Viza stiti cumva cat costa?

---------------
Just me

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Anka,

am fost de doua ori in Dominicana si trebuie sa spui ca este una din destinatiile mele preferate. Acum ne-am intors din alt loc din sud si parca regretam ca nu ne-am dus din nou in Dominicana.

Une anume mergeti, v-ati hotarat asupra statiunii?

Sa aveti cu voi lotiuni de soare si anti-parjol, ca acolo sunt la preturi astronomice.

Noua acile nu ne-a trebuit viza, esti sigura ca ai nevoie de asa ceva?

Daca doresti mai mult informatii, anunta-ma.

Drum bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

anka-maria, unde mergeti? Si noi vrem sa mergem, ma tot caznesc sa-mi aleg un resort si nu-s capabila (prea multe optiuni pentru mine). Noi mergem in jur de 15 feb.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Anka, noi am fost in decembrie 2006 si a fost superb; mergeti cu incredere, sigur va va placea, nu acordati credibilitate la toate prostiile scrise pe tripadvisor; mincarea a fost excelenta, am pus niste kg in plus,serviciile bune, doar oceanul a fost cam agitat si cu valuri (mie nu mi-a placut, eu visez inca la o apa limpede ca in Coratia de ex); pe motivul asta data viitoare am sa incerc la Punta Cana- acum am fost la Puerto Plata;
temperament latin, deschis, oamenii amabili, o atmosfera de calm si relaxare (chiar si in afara resortului- unde am iesit intr-o zi si am luat autobuzul lor local- desi e in tzara o saracie cum n-am mai vazut)

am carat cu noi juma de geanta trusa medicala pe care am deschis-o doar pentru niste lapte calmant pentru mine dupa plaja (am pielea alba si ma prajesc intotdeauna, barbatii mei insa n-au probleme); sa aveti niste maruntis pregatit pentru tips, dar nu e boligatoriu, ei sunt oricum profesionali- eu m-am intors cu o parere foarte buna;
au si activitati suplimentare (cam scumpe): excursii in jungla, pe catamaran, insule exotice, etc-
resortul a fost superb Sunset Beach&Spa (dealtfel saptamina trecuta reporterul de la CTV a transmis de acolo toata saptamina- ne-a mai facut singe rau )

Corina, voi unde vreti sa mergeti? uof, ce te invidiez

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Cat costa o vacanta de o saptamana in Rep Dominicana? Pare o destinatie atragatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ana, nu ma invidia, veniti cu noi. Eu vreau la Punta Cana si inclin pentru Natura Park, un resort care are animale in libertate, adica pauni, flamingo, broaste testoase, din astea. In fine ieri ma linistisem aproape, si ma hotarasem sa cumpar azi, dar un dracusor mi-a suflat la ureche "dar de ce nu in Panama?" Asa ca acum iarasi am inceput cu rascolit-ul net-ului, unde sa merg, poate totusi nu la Natura park, poate la Catalonia (unde merge Oana desi nu ne brodim cu perioada spre supararea mea) sau poate in Panama, of...

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Am fost si noi in Dominicana acum 3 ani si plaja cu pamieri in mod special e de vis, nisipul e alb si extrem de fin, e paradisiac, din punctul meu de vedere e deasupra Cubei si a Mexicului la capitolul asta, totul pare virgin. Noi am fost in Punta Cana si a propos am vizitat si resortul de care spui tu Corina, intr-adevar are pasari flamingo care se plimba in libertate prin resort, atmosfera foarte interesanta. In Panama nu am fost, dar de la anumite cunostinte am inteles ca plaja e mai pietroasa in zona. Oricum distractie placuta

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

La noi este al cincilea an cind mergem in Rep. Dominicana, 2 ani am fost in sudul insulei (La Romana, hotelul Casa del Mar) si 2 ani (plus anul acesta) la Punta Cana (hotel Catalonia). Noua ne place f.mult. In ambele locuri nu sint valuri, tocmai bine pentru un copil mai putin aventuros ca al nostru. Locurile sint f.frumoase, plaja mare, cu nisip fin, apa calda (chiar daca nu are culoarea aceea turcoaza ca in adevarata mare a Caraibelor, care este mai la sud), dar este un loc minunat. Pentru noi, care traim la temperaturi f.scazute iarna, este o adevarata relaxare aceasta escapada in sud.
Vacanta placuta la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Saru'mana la toata lumea pt. informatii.
Eu merg in Bayahibe aproape de Punta Cana la hotel Sunscape Casa del Mar. Este la mare si nu la ocean tot pe principiul sa fie mai linistit.
Pt. 12 zile de voiaj cu tot cu drum si cazare la 4 stele all inclusive am dat 2300 euro si probabil mai trebuie sa platim viza dar inca nu m-am lamurit ce suma.
Mie mi se pare o suma foarte mare dar din cate am citit e totusi rezonabila pt. 12 zile in aprilie (am inteles ca e varf de sezon, ploua mai putin si temp. sunt rezonabile). Noi pana acum n-am avut parte de nici o vacantza in afara litoralului romanesc si nici luna de miere asa ca am inchis ochii la pret si am ales cu inima.
Acum am inceput sa ma tem, mai ales de drum si de decalajul orar.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

OanaGabriela acum am citit mai bine mesajul tau. Nu cumva e vorba de acelasi hotel?
Daca da, da-mi si mie te rog mai multe detalii legate de excursii, confort, mancare.
sar'mana

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna!
Noi am fost in decembrie 2005 in Punta Cana.Rep.Dominicana este superba intradevar.
Viza am primit-o pe aeroportul din Punta Cana si a costat vreo 20,30 euro de persoana.
Din Germania am facut vreo 9 ore cu avionul.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput