Rep. Dominicana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by anka-maria

OanaGabriela acum am citit mai bine mesajul tau. Nu cumva e vorba de acelasi hotel?
Daca da, da-mi si mie te rog mai multe detalii legate de excursii, confort, mancare.
sar'mana

---------------
Just me

Este f.frumos, mergeti fara grija. Noua ne-a placut f.mult, am fost 2 ani la rind, pe urma nu am mai gasit locuri fiindca nu l-au mai adus grosistii din Quebec (l-au luat francezii pe tot)...asa ca a trebuit sa alegem alt hotel. Mincarea este f.buna, plaja superba, apa f.calda (fiind la Caraibe). Si noi tot in aprilie am fost.
Noi excursii nu am facut, ca mergem doar o saptamina si vrem sa stam si sa nu facem nimic. Dar ca in fiecare statiune sint destule de ales, dar sint scumpe...
Vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by oanagabriela

quote:
Originally posted by anka-maria

OanaGabriela acum am citit mai bine mesajul tau. Nu cumva e vorba de acelasi hotel?
Daca da, da-mi si mie te rog mai multe detalii legate de excursii, confort, mancare.
sar'mana

---------------
Just me

Este f.frumos, mergeti fara grija. Noua ne-a placut f.mult, am fost 2 ani la rind, pe urma nu am mai gasit locuri fiindca nu l-au mai adus grosistii din Quebec (l-au luat francezii pe tot)...asa ca a trebuit sa alegem alt hotel. Mincarea este f.buna, plaja superba, apa f.calda (fiind la Caraibe). Si noi tot in aprilie am fost.
Noi excursii nu am facut, ca mergem doar o saptamina si vrem sa stam si sa nu facem nimic. Dar ca in fiecare statiune sint destule de ales, dar sint scumpe...
Vacanta placuta.

Oana, mama lui Antonia

Si noi intentionam la urmatoarea vacanta in Dominicana. Oana, eu tocmai ce am primit saptamina trecuta oferta de la travelllastminute.com si era si acest hotel.

Acum dupa ce am citit ce ai scris, am mai verificat odata si nu m-am inselat. Inca se mai vinde in Quebec. Oricum am vazut niste poze superbe.....

uite aici http://www.sunquest.ca/destinations/hotelinfo.asp?svid=844

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

noi mergem acolo pe 21 februarie - daca e cineva prin preajma, poate ne vedem la un coktail. mergem in Punta cana

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Dana,

Ai dreptate, anul acesta l-au "readus" in Quebec, am vazut si noi. Dar 2 ani la rind nu a fost disponibil (sau cind era preturile erau astronomice, peste 2000$). Pina la urma, dupa dezbateri in familie am ramas la Catalonia, pentru ca seara exista o discoteca pentru copii, asa ca putem distra si copila. Atfel, seara nu prea ai ce face cu copiii mai mici (spectacolele incept cam tirziu, dupa ora 22:00).

Mirela,

Noi plecam pe 22 februarie. Voi la ce hotel veti sta? In orice caz zona "Punta Cana" este asa de mare si cum nu exista transport intre hoteluri, probabilitatea sa te intilnesti cu cineva care nu sta in acelasi hotel este f.mica.

Vacanta placuta la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Salut,

Se pare ca s-au raportat niste cazuri de malarie la niste turisti care au stat in Punta Cana la sfarsitul lui decembrie - 3 canadieni si un american.

Cand gasesc link-ul al pun aici.

Noi plecam pe 22 febr. la Punta Cana.

Corina

Mergi la inceput

Corina,

Nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi. Cam asa a fost in fiecare an, au anuntat cazuri de malarie la turisti. Noua ne-a explicat o reprezentanta din Quebec ca este vorba de oameni care se duc in zone ne-turistice (mai ales spre granita cu Haiti) si care isi asuma riscuri. Pentru cine sta doar in zona de hoteluri nu prea se intimpla nimic.
Asa a fost si cu gastro-enterita, in fiecare an sint cazuri datorita lipsei de igiena.

Daca ne gindim prea mult nu mai mergem nicaieri.

O seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fetelor ,

Desi locuies in costa rica unde am posibilitatea sa merg pe plaja caribe,pacific sau atlantic,noi mergem de vreo trei ani in dominicana.

Este superb, La Romana (Casa del Mar) e super cunoastem;
Punta Canna noi suntem datori sa ne intoarcem,acolo am ramas insarcinata cu bebelina in decembrie 2005
apropos fetele care aveti probleme cu ovulatia sau fertilitatea cereti la masa "mamajuna) in romana mama huana,este un stimulent afrodisiac,noi am consumat fara moderatie si a prins o pitica pe nume Sophia!!

Punta Cana noi mergem la Barcelo Navaro,este un complex super mare dar singurul cu discoteca super tare si nopti exotice!

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Buna la toata lumea,

Si noi suntem interesati sa mergem in Rep. Dominicana dar avem cateva intrebari (poate cineva ne ajuta cu raspunsuri ! multumim in avans ):
- noi avem pasapoarte romanesti iar pt a merge in Rep Dom am impresia ca avem nevoie de viza. Cum facem ? e usor de obtinut viza? de unde o luam?
- cine a zburat pina acolo (noi plecam din Belgia ) cu ce companie a mers ? cam ce companii sunt mai bune? se face escala undeva ?
- am inteles ca e mai bine si mai frumos in Punta Cana. Cam ce hotel sa alegem care sa fie aproape de Punta Cana (ca ma gandesc ca daca mergem atata cu avionul sa nu mai mergem mult cu masina), sa fie bun pt un copil de 4 ani , cu loc de joaca, sa nu fie galagie (nu vrem muzica tare !!!) si ar fi preferabil sa aiba si intrare lina in mare.
- am auzit (si ma cam mira !!!) ca sunt niste plante/alge in apa si nu-i prea placut sa calci pe ele cand intri in apa. E adevarat ?
- si cum as putea sa aflu cand e sezonul ploilor in Rep Dom. ? noi am vrea sa plecam la sfarsitul lui martie.

Hai ca am pus muuuulte intrebari dar ma stresez si eu ca banii sunt multi si vrem sa fie atunci super bine !
Multumim in avans

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonab

Buna la toata lumea,

Si noi suntem interesati sa mergem in Rep. Dominicana dar avem cateva intrebari (poate cineva ne ajuta cu raspunsuri ! multumim in avans ):
- noi avem pasapoarte romanesti iar pt a merge in Rep Dom am impresia ca avem nevoie de viza. Cum facem ? e usor de obtinut viza? de unde o luam?
- cine a zburat pina acolo (noi plecam din Belgia ) cu ce companie a mers ? cam ce companii sunt mai bune? se face escala undeva ?
- am inteles ca e mai bine si mai frumos in Punta Cana. Cam ce hotel sa alegem care sa fie aproape de Punta Cana (ca ma gandesc ca daca mergem atata cu avionul sa nu mai mergem mult cu masina), sa fie bun pt un copil de 4 ani , cu loc de joaca, sa nu fie galagie (nu vrem muzica tare !!!) si ar fi preferabil sa aiba si intrare lina in mare.
- am auzit (si ma cam mira !!!) ca sunt niste plante/alge in apa si nu-i prea placut sa calci pe ele cand intri in apa. E adevarat ?
- si cum as putea sa aflu cand e sezonul ploilor in Rep Dom. ? noi am vrea sa plecam la sfarsitul lui martie.

Hai ca am pus muuuulte intrebari dar ma stresez si eu ca banii sunt multi si vrem sa fie atunci super bine !
Multumim in avans

Simona si Maria Alexandra

Iti dau eu citeva raspunsuri (din ce stiu si eu):
- legat de companii aeriene: nu cunosc subiectul, aici in America de nord cumperi un "package", adica zbbor + hotel + masa, iar zborul este direct. Sint sigura ca gasesti si la voi, se cheama "forfait - tout inclus"
- legat de hotel: cum am mai scris noi am fost la Casa del Mar si la Catalonia, ambele zic eu f.bune pentru copii (nu sint valuri, apa este mica la mal). Locuri de joaca nu ai nevoie, ca ziua este atit de cald ca singurul loc unde se poate sta este pe plaja (sau la piscina). Despre galagie, nu poti scapa, peste tot sint spectacole care incept seara, dupa ora 22:00 si cum sint in aer liber se cam aud de peste tot.
- la Catalonia sint zone unde sint alge, dar si portiuni unde nu sint, deci se pot evita.
- sezonul ploilor incepe in iulie, august. Martie este f.bine de mers.

Vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by simonab

Buna la toata lumea,

Multumim in avans

Simona si Maria Alexandra

Buna!
- am mai scris in legatura cu viza...este foarte usor de obtinut.Noi am primit-o pe aeroportul din Punta Cana unde am platit vreo 30 euro de fiecare.(tot pasapoarte romanesti avem, dar cu viza de Germania)
-in legatuta cu zborul:este fara escala.Noi am zburat cu LTU.Am cumparat pachet all-inclusive.
-nu am vazut nici un fel de alge la mal.Apa este foarte curata.

Concediu placut!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicanawww.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba

Mergi la inceput