Manichiura
Raspunsuri - Pagina 2
MihaelaV spune:
Si la Maybelline gasesti o oja maro care tine o saptamana. Eu sunt f multumita de ea.
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Acum depinde si cat de mult stai u mainile prin apa, ca la un mom dat mai toate ojele sar, doar daca iti faci manechiura pe baza de gel, atunci ai sanse sa ai o manechiura impecabila si 2 saptamani.
Cum e manichiura pe baza de gel?Doua saptamini mi se pare grozav,dar cred ca iti creste pielita in acest timp si arata aiurea.
De unde luati acest gel si ce firma are?
nikole spune:
quote:
Originally posted by dulceticaquote:
Acum depinde si cat de mult stai u mainile prin apa, ca la un mom dat mai toate ojele sar, doar daca iti faci manechiura pe baza de gel, atunci ai sanse sa ai o manechiura impecabila si 2 saptamani.
Cum e manichiura pe baza de gel?Doua saptamini mi se pare grozav,dar cred ca iti creste pielita in acest timp si arata aiurea.
De unde luati acest gel si ce firma are?
dulcetica
Chiar si eu sunt curioasa,...desi cred ca e vorba de acril???
adika unghii false?
sau ma insel eu?
intr-adevar arat impecabil(daca e ce cred eu), iar la fiecare 2-3 sapt mergi la salon, sa-ti umple spatiul cu gel, sa iti taie cuticulele, si sa-ti pileasca unghia, astfel incat sa ramana la lungimea initial dorita.
Insa cred ca e destul de costisitor....
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
kriss79 spune:
OPI sau Burjois..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
tumpi spune:
Nu Nikole, ma refer chiar la gel de culoare pe unghii naturale, nu la unghiile false.Dar nu stiu daca se gasesc si in magazine sau doar la saloanele cosmetice.E de incercat la Peggy Sage,fiinca ei stiu ca au.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
iepumic spune:
Eu ma impac bine cu L'Oreal (Shock Resist, parca), Maybelline si, culmea, chiar Gabrini (dar nuantele mai deschise).
Ar mai fi Helena Rubinstein dar in Romania nu am vazut.
Revlon m-au dezamagit
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.
teo1970 spune:
quote:
Nu Nikole, ma refer chiar la gel de culoare pe unghii naturale, nu la unghiile false.Dar nu stiu daca se gasesc si in magazine sau doar la saloanele cosmetice.E de incercat la Peggy Sage,fiinca ei stiu ca au.
Tumpi,
eu nu stiu despre ce manichiura pe baza de gel Peggy Sage spui tu ... ca eu mai stiu produsele lor ... pt cuticule au, un ulei si un fel de "apa"
da' nu-nteleg tehnica la manichiura asta pe baza de gel ... ?!
tumpi spune:
Teo, sunt o groaza de geluri de la ei, de la cel de baza, cel de reconstructie,pana la gelurile de culoare.
Nu stiu ce au in tara,dar iti spun sigur ca au geluri de culoare pt unghiile naturale.
teo1970 spune:
a, gel de culoare !
credeam ca e ceva legat de cuticule, ca noi cind ne gindim la manichiura - ne gindim cum sa scapam cit mai repede si mai de durata de ele!