Naturiste si homeopate (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by MRL

Ce veste minutata, Adimercedes FELICITARI! Ma bucur pentru tine, sa fiti sanatosi si frumosi!
Pupici dulci!

MRL, multumesc mult de tot. Tu ce mai zici, fata frumoasa??? Ce mai e nou cu tine, ca nu prea te-am vazut prin zona...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by kiddo

adimercedes, sanatate multa tie, bebicului, tuturor, m-am bucurat enorm cand am citit, chiar ca asemenea povesti ne dau aripi si uite cum o gramada de fete de aici sunt fericite doar afland de fericirea uneia dintre noi!

kiddo, multumesc mult... Capul sus si tine-te de treaba .

Referitor la carne, eu zic ca daca papi cu moderatie si iei carne cat mai lispita de hormoni de crestere, eu zic ca e ok. Nu iti mai face atatea preocese de constiinta.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by MRL

Ce veste minutata, Adimercedes FELICITARI! Ma bucur pentru tine, sa fiti sanatosi si frumosi!
Pupici dulci!

MRL, multumesc mult de tot. Tu ce mai zici, fata frumoasa??? Ce mai e nou cu tine, ca nu prea te-am vazut prin zona...

samburici

adimercedes, multumesc mult de tot de intrebare. Eu cred ca m-am potcovit cu un mic virusel pe la stomac si nici pofta de mancare nu prea am. Am inceput sa iau tinctura de merisor si AC-zymes (contine lactobacillus acidiphilus 2 miliarde). Deja au inceput sa se simta rezultatele bune. In rest sunt pe AC si abia astept sa inchei cu ele si sa trec la urmatorul FIV. S-ar putea ca si ele sa fi contribuit la starea mea de disconfort. Am vazut ca sunt fete care au luat Maca in timpul tratamentului de stimulare pt FIV si din cate am citit le-a mers treaba destul de bine in sensul ca au avut productie buna si de calitate, endometrul crescand bine. Acum ma tot framant cum sa procedez. As incerca si eu sa iau niste Maca si tinctura de zmeur (pentru stimulare, cresterea endometrului, prevenirea avortului habitual, prinderea sarcinii) imediat dupa terminarea AC inainte de a ma apuca de FIV si sa continui cu ele pana la aflarea rezultatului. Cand o sa fie urmatorul FIv nici eu nu stiu exact.
Te pup dulce si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Adimercedes multumesc ca ai pus pe prima pag link-rile. Eu cred ca sunt anormala, mie il loc sa-mi inhibe pofta de Vitex-ul mi-o creste. Si la maca a fost tot pe invers decat la voi, voi va ingrasati si eu slabeam. Sa stii ca altceva nu mai iau .
Pupici pe burtici.
MRL eu zic sa o iei ca vad ca nu le-a facut fetelor. Dc tu aveai foliculi goi ar tb sa incerci si varianta asta. Uite Lachi, Avalon si Aniast(sau Antosit ca le confund ) au luat si au avut productie buna. Rau nu-ti face si e posibil chiar sa te ajute . Ai avut o tentativa de FIV si ai facut un FIV parca pana acum. La primul au iesit toti foliculii goi si l-ai ratat iar la al doilea au rezultat ceva ovocite.
fetelor dc aveti ceva de spus in privinta asta va rog sa intrati si sa spuneti . Nu vreau ca sfatul meu sa fie gresit.
Eu te si iti doresc tot norocul din lume.
Lau Meli mie mi-a raspuns Livia ca se poate lua maca impreuna cu vitex dar eu am obs ca la mine merge mai bine vitexul luat fara maca. Tu dc ai nevoie si de stimulare ia si maca. Eu vreau sa scap mai intai de un chist si abia apoi iau si maca. Dc ai ovare polichiostice sfatul meu e sa iei doar vitex nu si maca, asta pana scapi de chisturi. De BU nu stiu dc sa il iei cu vitex sau nu. Intreab-o pe Livia.
Pupici pt toate naturistele.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

miki, te . Asa este, la primul FIV 6 foliculi 0 ovocite iar la al doilea tot 6 foliculi si 3 ovocite. Mi-a raspuns si sheri la FIV ca ea a folosit Maca si totul a mers bine. Am sa incerc si eu cand o sa imi vina randul. te pup dulce si multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Sar'na miki . De chisturi, nush daca mai am,sper ca nu, de stimulare sigur am nevoie, dar ca sa fiu mai sigura de combinatii, o sa o intreb pe Livia, asa cum ziceai si tu. Merci inca o data de raspuns si bafta la tot ce faci si tu pt. BB.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

fetelor, a mai patit vreuna dintre voi sa-i intarzie rushii (sunt ziua 35)fiind pe tratament de maca si aloe de 3 saptamani? nu de alta, dar nu am simptome nici de sarcina, nici de cm....doar ca primele 2 sapt. de trat. ma simteam extrem de obosita, tot timpul, ma gandeam ca e de la detoxifiere, dar sotul nu are nimik, din contra, el se simte ff bine
multumesc mult,

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ancaeu zic sa faci un test!
depinde si la ce perioada iti vine CM....daca e mai mare de 28,poate fi o intarziere,daca nu o fi
deci,fa un test....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Fetelor, am fost ieri la dr, in sfarsit !!!Mi-a spus ca nu am ovulatie. MI-a prescris diane 35 si am refuzat sa le iau. S-a uitat cas la mine, dar asta e. Sunt prea puternice pt mine. Am mai luat si imi da o stare tare ciudata.
Mi-a prescris , in schimb, bromcriptina si mastodynon, iar din 9 feb( adica din z17)duphaston.Voi ce spuneti? Ce parere aveti?Dupa ce termin bromcriptina tre sa fac dozare hormonala pt prolactina, apoi un control la dr....si sa vedem cum am evoluat.Acum ma intreb daca acest tratament e bun pt mine, daca imi provoaca ovulatia?Tare mai sunt sceptica.
va pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fify din cate stiu eu diane 35 sunt anticonceptionale ...
in nici un caz pt ovulatie...
o fi zis sa iei o perioada sa se regelze ceva.....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput