Nou stil de viata (122)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare fetelor, si scuze ca n-am mai aparut...scoala ma oboseste indeajuns ca sa ajung seara epuizata, dar imi revin eu...

Delidana, sa stii ca merge cu treadmillul, al meu sot e si mai montat decat mine , zice ca e cea mai buna achizitie a noastra din ultima vreme si ca-i pare rau ca n-am luat-o mai devreme. Maine o sa ma catar iar pe dracie.

Carmen, respectele mele ca ajungi 3 zile/saptamana la sala ....mie asta imi pare imposibil, si pe motivul ca mi-ar trebui babysitter sau sot acasa devreme

Zuzi, nu fi suparata ...pe mine sa stii ca uneori ma monteaza teribil genul asta de "complimente"...nu stiu de ce, la chestii negative ma mobilizez mult mai repede decat la cele pozitive, asa ca vezi si tu partea buna a lucrurilor, si actionezi slow and smart ...si eu patesc la fel cu unele poze de la nunta...nu ma mai recunosc

In alta ordine de idei ne-am gasit si bilete de avion pt. la vara, asa ca as face bine sa alerg vreo cateva sute de kilometri cat mai repede si de dieta ca se apropie momentul adevarului

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Feteleee, poi d`aia st`em aici, ca sa ajungem pana la kg dorite.
Miag - vazut pozicile, super Si vezi ca de luni e lupta, fara abateri !
Dordia - la fel si pt tine, de maine treci la lupta asa cum trebuie, da ?
Delidana - si io recunosc ca am stat 3 zile fara exercitii, doar oleac` de bicicleta, asa k scoate bicele urjent
Zuziliceaaa - ai fost si esti o frumoasa !!! Nici eu nu am reusit de 2 ani sa ajung la forma initiala, desi am fost aproape de doo ori. Asa ca lasa tristetile deoparte. Da, este mult de lucr, dar sunt sigura ca reusesti !
Khristin - adica veti faca vacanta in Ro ? Si unde aterizati ?
Puskin - welcome to the fight club Sa vedem in ce ekipa esti, deci spor la trebi si la cantareli

Eu raportez ca azi noapte la 12 am papat doo portocale, foarte gustoase. Pe azi imi propun portocale si kiwi si la cina varza murata. Nu stiu din ce motive ascunse, nu mi e foame si ieri am facut 5 feluri de mancare fara sa gust. Si cica sunt bune
Cantarul mi a aratat doar 79,500, totusi sper sa mai scap de astea 500 de g pana maine dimineata ...

O duminica faina tuturor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Multumesc pt bice...!!! Mi-au prins bine! De maine vreau numai floricele desi....dupa sarmalele de ieri azi aveam juma de kg in plus asa ca.....azi mancam fructe sa ne desumflam!!!

Zuzi ignora remarcile sotului si da-i inainte cu tupeu cu regimul...sa ii demonstrezi ca se poate.
Al meu nu zice nik. Nici ca sunt cat casa nici nu ma complimenteaza. Ma mai intreaba uneori de ce ma chinui asa??? Si ii explic ca nu ma simt bine si gata!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Uauuu, Zuzi, chiar ca erai slaba, vroiam sa zic si frumoasa, dar frumoasa esti si acum . Vai, ce poza frumoasa. Zic si eu precum Delidana, An_k si Daria . In plus, iti spun ca eu sunt acum mai slaba decat eram cand m-am maritat, cu 6 kg!Si eu eram ok la nunta, aveam 63 de kg...odata ce ai fost "acolo", stii ca se poate!!!

Delidana, uau, zici ca ai pland la Blood Diamond? Pai daca tu ai plans io ce fac? Ma dau cu de pamant, inseamna ca nu pot sa merg si vroiam....chiar e prima daca cand un film despre care citesc vine in orasul meu amarat asa de repede, e chiar saptamana viitoare incepand de joi ce ma'nerveaza!!! Zi, ai vazut "In cautarea dragostei" cu Will Smith? Io pe ala il mai astept si ohhh The Prestige...nu stiucand au de gand sa-l aduca. Is in stare sa merg la Bucuresti ca sa-l vad!

Bebelushele! Va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata ,

Bei sunt tare deprimata...m-am urcat pe cantar si am .....80 de kg!!!. Ce mai, la 1.65m ai mei, sunt rotunda.

Asta e, bine macar ca mi-am luat cantar, ca altfel stateam asa in nesimtire.

Deci astazi 21 ianuarie plec de la 80 de kg. Va rog sa ma treceti si pe mine in tabel .

Targetul este de 6kg in prima luna, deci cam 1.5kg pe saptamana. Sa vedem daca reusesc.

O sa tin iarasi Montignac, pe care l-am tinuta mai demult cu rezultate nesperat de bune ( este singurul regim cu care poti manca pe saturate cam de toate, mai putin evident dulciuri si paste/cartofi).

O sa incerc sa imi reiau si mersul la sala, sa vedem daca reusesc sa ma trezesc in fiecare dimineata la 6:45.

Mai sunt fete care vor sa mi se alature sa facem o noua echipa? As vrea sa particip si eu la concurs si n-am coechipiere...

O duminica placuta sa aveti.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxa-boxa, eu zic sa mergi la "Blood Diamond", n-o sa-ti para rau. Este un film extraordinar, iar performanta lui di Caprio si Djimon Hounsou (negrul care a jucat si in "Gladiator") m-a impresionat. Un film de nota 10.
Nu am vazut filmul cu Will Smith, eu vreau sa vina Apocalypto mai repede aici.

Khristin, tine-o tot asa! E bine daca iti place sa folosesti banda de alergat.

Puskin, succes cu planul de slabit pe care ti l-ai propus!

Delidana-Khristin-Daria-DianaR

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzilici, . Inteleg perfect. Eu n-aveam multe kg in plus si auzeam de la sot tot soiul de 'complimente'. Nu te lasa demontata !

Vazut poze frumoase de Roli de Mia.

Eu am ceva abateri acum la sfirsit de saptamina. De luni e punem cu 'burta la slabit'.

Fetele din echipa : Tzuni si Anca ?
Dordia, niste sarmale fara smintina nu cred ca fac rau. Da' ia spune : erau cu vita, cu porc, cu piept de pui ? in vita de vie sau in varza ?

Va pup pe toate.

Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare!

Miag, vazut pozele: ai un baiat tare frumos! Ce okisori frumosi are!
Si tu....te-ai vopsit blonda? Ala in alb e sotul?
....
Ti-am pus eu pozele in semnatura, tu da doar reply with quote (ultima optinune de sus) si copie semnatura.

POZE ROLI

Zuzilici, ce sa zic, am vazut pozele de la nunta....impresionant!!!! Eu ma mobilizez cel mai bine cand cineva imi administreaza 'electrosocuri'.
E musai sa slabesti! Erai prea dragutza! Si-ti statea atat de bine slaba! De fapt, cui nu-i sta?
Hai, la treaba....de maine!

Puskin, ti-ar mai trebui 3 coechipere. Nu stiu cum te putem ajuta....fetele, voi ce sugerati? Haideti sa n-o lasam in afara concursului. Ce solutii avem?

Fetele din ekipa mea ce fac? Sunteti pregatite sufleteste?

V-am pupat pe toate si va doresc un week. placut!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Carmen sunt pregatita , acum fac cartofi prajiti cu usturoi , dar de maine ma fac fata serioasa, promit!

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare, fete frumoase!
Am trecut si ieri pe-aici, am scris un mesaj maaaaare si cand sa dau "send" , mi-a picat netu'

Miag, ce baiat frumos ai ...m-au bagat in boale ochisorii lui...sa vezi tu ce coada de fete o sa ai la usa!

Io-s pe baricade cu WW, m-am cantarit de dimineata si posed cu mandrie si onoare 65,00kg.
Daca nu apuc sa intru maine dimineata inainte de munca, please, bagati-l pe asta ca start pentru concurs.

An-k, zici ca te bate un gand de WW? Pai,e super! facem grup de WW echipa rosie!
daca se baga si Olim...si ne antreneaza Crystina, ca e cu state vechi si cu experienta...

, ca mi s-a trezit pitica, poate mai adoarme din nou.

Mergi la inceput