Nou stil de viata (122)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata!
Daria e frumoasa foc Giulia! Sa va traiasca!
Miag nici cu Roli nu mi-e rusine. E un scump.
Meniul de azi:
- Alergat cu cateii + urcat scarile pana la etajul 7
MD - cafea + 1 ou fiert + 50 g branza philadelphia + iaurt cu pepene galben
P - Pastrama de oaie cu mamaliga si branza
C - fructe = grefe, portocale, nactarine si ananas

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor tocmai am revazut cateva imagini din caseta de la nunta si m-a apucat . Cat de slaba eram!!! Si ce bine aratam.
Ba mai mult, azi cand faceam dus barbata-meu mi-a zis: Mai ai mult de alergat mandro! Probabil pana cand o sa capt o forma mai omeneasca. Si uite asa am cazut in butoiul disperarii.
Sorry, dar nu stiam si eu cui sa ma plang.
Weekend placut tuturor.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Superbe poze fetelor si cele cu Roli si celelalte. Eu nu imi fac sange rau decat cand pic cu totul in frigi.

Vreau biceeeeeeeeeeeeeeee! Am pacaturit ca azi am gatit sarmale si nu am rezistat. Sper ca maine macar sa am tot atat sa nu ma fac de ras!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Daria, merci pt ajutor..dar din pacate nu reusesc sa il fac sa arate bine

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag
POZE ROLI:http://community.webshots.com/user/miaroli

Mergi la inceput

Zuzi, intr-adevar erai o dulcica si o frumoasa, dar lasa ca nici acum nu esti urata

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Zuzilici, wow, daca nu ziceai ca tu esti nu te recunosteam (din pozele de acum). Lasa ca daca ai fost asa ai sanse sa ajungi iar, eu nu am fost asa niciodata
mamagiuliei, foarte dragalasa sportiva
Delia, deci am intuitie buna:D, si tu ai talent;)
Am inceput sa scriu mesajul acu vreo 2 ore, da' m-am luat cu una alta am si uitat de el.
Multumesc pentru aprecieri la adresa ideii, dar si Carmen are mare merit ca ea fu prima cu idei de reorganizare

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Cystina, An-k, Cookie si Olim

Mergi la inceput

L-am vazut acum si pe Roli, e un dulce- si are niste ochisori superbi.

Mergi la inceput

Asa-s eu mai zapauca si scriu 100 de maesaje pana termin ce-am de zis.

Despre diploma eu ma gandisem la 4 diplome pentru echipa castigatoare, 1 pentru fiecare componenta, dar daca ramane sa le punem undeva... pe webshots cred ca ar merge sau direct de la mine prin mail, putem face pentru fiecare, sau cum decideti voi. Va rog, cand aveti timp, veniti cu idei despre ce sa scriem pe diploma.
Dordia, mai vrei sarmale? Asa din cand in cand mai merge o abatere strict strict nimeni n-ar rezista, dar maine sa uiti de ele

Eu maine vreau sa ma dezintoxic (cica), si o sa beau doar apa plata toata zioua. Sa vedem daca imi iese. Am tot studiat diete si cand voi ajunge la 70kg ma apuc de weight watchers.

Aaa, mai am o idee, ca-s plina de idei(si nu toate stralucite), sa dam si o diploma individuala, pt cine slabeste cel mai mult in aceste 4 saptamani. Asta ca sa avem motivatie sa ramanem in cursa in caz ca cineva din echipa renunta sau.... Ce ziceti. Stiti voi, ca la gimnastica, pe ekipe si individual (compus)

Mergi la inceput

Fetelor eu va urez noapte buna . Raportez abateri grosolane, dar astazi si maine dau party, ca de luni la cura cu noi.
Maine in meniu neaparat am tiramisu si paste.

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, capul sus, privirea inainte. Banuiesc ca nu ti-a picat prea bine ce ti-a zis "jumatatea"....te cred, si pe mine m-ar fi deprimat cuvintele lui...poate ar trebui sa-i spui sa te sustina cu ceva mai pozitiv.

Miag, nu mai ai blog?

Eu am pus la loc kg pe care il dadusem jos zilele trecute. Asta e, daca n-am mai fost la sala...o iau de la capat....

Delidana-Khristin-Daria-DianaR

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput