Viza Thailanda
Raspunsuri - Pagina 4
louisea spune:
Ati facut ceva vaccine inainte sa plecati?
Am aflat c-ar fi recomandat sa faci pt hepatita A ..
ooana spune:
Nu am facut nici un vaccin...nici nu ne-a spus nimeni, dar nici nu am avut probleme!
Insa a fost o vacanta superba!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
rizzuca spune:
Louisea, cu ce companie plecat in Thailanda? Si cat a costat cu tot cu taxe?
Ma intereseaza mai multe amamunte despre costurile totale,daca se poate...
mercic!
Delidana spune:
Alte site-uri despre Tailanda:
http://www.sawasdee.com/
http://www.orientalescape.com/service/sightseeing/bangkok.html
Din cite stiu eu, un bilet de avion cu Turkish Airlines din Romania costa in jur de 1000 euro/persoana.
Am auzit ca si Air France are oferta cu 600 euro insa nu stiu cit este de adevarat.
Hoteluri sint de toate felurile si pentru toate buzunarele.
Un tur organizat este destul de scump, este mult mai ieftin sa luati o harta si sa mergeti de capul vostru.
La intrarea in marile temple nu aveti voie in fuste mini, slapi si bluze cu umerii la vedere. Cu citiva ani in urma cind am vizitat Marele Palat, era cit pe ce sa fiu scoasa afara din incinta templului pentru ca imi dadusem jos bluza cu mineca lunga si ramasesem in maieu cu bretele. De atunci am mai fost o data si m-am imbracat in tricou, blugi si adidasi, ca sa nu mai am probleme.
Anul trecut in Octombrie am fost in Phuket pentru prima oara si am stat intr-un hotel pe Patong Beach. Nu ne-a placut pentru ca era foarte aglomerata zona, iar pe plaja nu scapam de vinzatorii ambulanti care ne bateau la cap din 5 in 5 minute. Ne-am mutat pe Karon Beach care era foarte linistita, apa extrem de clara si de albastra (poze www.wrongspelling.com/album/index.php?id=70" target="_blank">aici) si unde ne-am putut relaxa in voie.
Pentru hotelurile de la mare nu trebuie rezervare, oferta este foarte larga si oricum preturile de pe net sint de obicei mai mari decit la fata locului. Se poate si negocia daca stati mai mult de 2-3 zile.
Noi am stat la hotelul www.karon-inonthebeach.com/" target="_blank">In On The Beach, care este foarte aproape de malul marii si micul dejun era servit in camera.
O alta insula ce merita vizitata este "Koh Chang" (Insula Elefantului), unde este si o cascada foarte frumoasa la baza careia se putea inota si un refugiu de elefanti in jungla care ofera plimbari calare pe elefanti (contra cost bineinteles).
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
virgi spune:
Olivette - Eu am fost in sigapore de doua ori, in total (1 luna jumate), ultima data am fost in noiembrie 2006. E un vis, e tara mea de suflet, n-am reusit sa viziez tot, sper data viitoare
. Hotelurile sunt destul de scumpe.Prima data am stat la York Hotel, unul dintre cele mai ieftinute, aprox 90 usd ( eram pe banii companiei ), fara terasa, destul de curat,cu piscina si situat intr-o zona foarte buna. A doua oara am stat la Marina Mandarin, un vis int-adevar, dar si pretul pe masuna 220 USD/noapte. Nu pot sa spun ca e un hotel de lux, dar te simtit foarte bine acolo.
louisea spune:
Rizzucca ti-am raspuns pe PM.. Sa-mi spui daca ai primit, c-am dat replay la Pm tau vazand ca nu-ti pot trimite direct..
Olivette spune:
Virgi, merci de raspuns
Am vazut ca sunt destul de scumpe hotelurile in Singapore comparativ cu alte locatii unde o sa mai mergem in acest concediu.
Noi am facut rezervare la New Park Hotel cu 74 euro/camera/noapte. Sper sa fie ok pentru 2 nopti. Am vazut ca e situat in Little India, ce parere ai?
Ce-am putea vizita in Singapore in 2 zile? Ce ne recomanzi?
Merci
virgi spune:
Olivette - Hmm Little India??? Mie personal zona aia nu mi-a placut. Este destul de departe de zonele pe care trebuie sa le vizitezi. Dar nu-i bai, exista metrou si poti ajunge unde doresti. Sunt multe de vazut acolo, depinde ce te intereseaza, daca mergi cu bb trebuie neaparat sa vizitezi Zoo, este extraordinara, dar ai nevoie de cel putin o jumatate de zi, sa faci o plimbare pe Ochard Road, sa vizitezi China town ( pentru shopping ieftin ), in Little India te vei plimba cu siguranta, daca te cazezi in zona. Daca timpul iti permite, sa stai macar o jumatate de zi in Sentosa island, ar fi super.
Olivette spune:
Hai ca m-ai speriat acum cu Little India. Sper ca nu e zona chiar asa nasoala! Oricum pentru 2 zile cat stam noi...asta e! Nu mergem cu bebe, vom fi doar 5 adulti (posibil 6, nu stiu inca). Sa speram ca ne descurcam cu metroul. Vrem sa ajungem si in Sentosa Island. Si-am mai vazut eu pe un site, dar nu-mi mai aduc aminte acum, ceva gen telecabina, cu care puteai ajunge undeva sus, de unde s-ar vedea super orasul. Ai idee?
virgi spune:
Olivette - hei, stai linistita ca nu vei pati nimic acolo. Inconvenientul ar fi ca-i cam departe de multe zone frumoase care trebuie sa le vizitati. Eu personal am fost acolo, recunosc ca am plecat repede, si daca ar fi sa ma mai intorc nu mi-as mai pierde timpul sa vizitez Little India sau China town, acum ca stiu cate locuri frumoase si curate sunt acolo. Tin mine ca am vrut sa mancam acolo si am renuntat. Sunt restaurante unde se mananca foarte ieftin, dar nu-ti recomand.
In Sentosa noi am fost cu telecabina. Pana la punctul de unde o puteti lua, exista metrou. Imaginea este superba, am admirat cu placere Sentosa vazuta de sus. De un alt Cab cu alta destinatie nu am auzit.
Am uitat sa-ti spun ca in singapore puteti sa faceti un tur al orasului cu un autobuz supraetajat ( descoperit ), care merita, dar este cam scumput din ce-mi aduc aminte. Cu siguranta o sa-l vedeti prin oras.
Am petrecut seri foarte frumose in Clarke Quay. Acolo este un rau unde va puteti plimba cu vaporasul, iar de jur imprejur sunt numai restaurante, zona plina de turisti si localnici pana spre dimineata. Restaurante de tot felul. Eu ma setasem pe cel italian acolo, vroiam orice numai mancare asiatica sa nu fie.
Niste prietni de-ai mei de aici ( romani), s-au intos acum o sapt. din Singapore. In mare au spus ca s-au distrat pe cinste, o tara superba, dar foarte scumpa.
Abia astept sa te intorci si sa ne povestesti cum ti s-a parut.