Viza Thailanda

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

asa mai...masajul...eu l-am ratat
atentie...masaj tradintional!e bine de specificat

monica

esti de coma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Sincer nu-mi mai aduc aminte.oricum toate erau 4 stele.Noi am luat o excursie organizta pt k biletele erau mai ieftine decat daca luam individual si apoi plecam singuri cu ghidul in mana fara nici o problema.Doar drumul Chiang Rai- Bangkok l-am facut cu grupul si inca cateva mici excursii in Triangle D'or in rest Bangkok si Pataya singuri.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

in pataya poti sta si la condominiu, sunt unele mai luxoase decat hotelurile...oricum nu cred ca cine ajunge in thailanda sta prea mult in camera

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Cait - nu conteaza . Am primit ceva recomandari, dar zic cu cat mai multe cu atat mai bine

Moni - nici noi n-avem planuri sa petrecem prea mult timp in camera . Asta putem face si acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

era haios cand citeam in ziarele locale ca au fost gasiti turisti care "fugisera" de grup si se ascunsesera prin padure doar fiindca le placea atat de mult sa traiasca asa...libersi ma gandeam...uite astia oameni destepti nu platesc nimik pe cazare...mai ales ca este cald tot timpul...numai sa nu nimeresti in sezonul ploios

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Eu locuiesc in Japonia si am fost in Tailanda de 2 -ua ori pana acum iar viza am luat-o din Jponia de la ambasada Tailandei nu trebuie sa mergi pana in Romania pentru viza de Tailanda .
Mergi la ambasada Tailande in tara unde locuiesti tu acum .
Ultima data am fost in Tailanda in luna februarie 2006

Mergi la inceput

Gata ca mi-am luat viza.. Lunea trecuta am trimis actele si vineri aveam pasaportul cu viza. M-am mirat ce rapizi sunt
Luasem si biletele.. Plecam pe 27 martie si suntem acasa pe 10 aprilie noaptea..

Nipo poate ai chef sa povestesti si pe unde ai fost si ce ai vazut

Moni asa da un concediu ieftin E si cazarea asta o alternativa dar naspa ca n-ai room-service

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Salutare dragelor!

Thailanda este visul meu si se pare ca anul acesta se va implini. M-am tot interesat si pe la diverse agentii (si in anii trecuti) si dupa cum se spunea si mai sus, preturile pentru cateva zile in Bangkok si cateva in Pattaya se invart pe la 1400 euro (cu tot cu taxe, sau fara, depinde de oferta). Insa, dupa ce m-am interesat eu mai mult, am descoperit ca cu acesti bani poti sta o luna in Thailanda, si nu o saptamana cum iti propun agentiile.

Asa ca ne-am hotarat sa mergem de capul nostru si sa stam o luna!. Si am zis ca daca Singapore si Malayesia sunt asa de aproape sa tragem si pe-acolo o fuga de 2-3 zile. As si vrut eu si prin Cambogia putin, dar cred ca acolo ai nevoie de mai mult timp sa poti vizita in liniste toate templele si ce mai au ei....si nu vreau ca tot sejurul sa fim pe fuga. Vrem sa stam si sa ne relaxam si sa ne bucuram de ce este in jurul nostru. Ceea ce as dori eu de la cele care au fost este sa-mi recomandati si mie cateva hoteluri pentru urmatoarele destinatii: Singapore, Kuala Lumpur, Bangkok, Chiang Mai si Phuket. Bineinteles ca orice alte informatii cu privire la aceste destinatii sunt bine venite.

Mergi la inceput

Olivette.. O luna? si eu as sta mai mult da nu pot

Primisei Pm meu? Ca n-ai mai dat de veste..

Multe din hoteluri is mai ieftine daca le rezervi www.asiaroom.net/" target="_blank">aici - noi pe site o sa le rezervam (e mai ieftin si fata de tariful afisat pe site-ul hotelurilor - ca´s in colaborare).. ori rezervati in aeroport (daca mergeti cu copil si prima data mai bine rezervati de acasa)

N-ai zis exact unde in Puket mergeti.. Daca in www.phuket-maps.com/index.htm" target="_blank">Patong, mie mi-a fost recomandat Andaman Beach si Bayshore

In Bangkok am inteles ca cel mai bine e sa locuiesti in zona Silom iar hoteluri is multe
Daca intri pe www.thailand.dk/hotel/hotelbangkok.php" target="_blank">site-ul asta in stanga e numele hotelului, in mijloc zona (cartier?), iar in dreapta pretul si o casuta cu i = information. Daca apesi pe casuta de deschide o fereastra unde sunt scrie impresii ale celor care au locuit la hotel..

Voi cand mergeti?
Astept detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Buna Louisea, scuze ca nu ti-am raspuns, dar de-abia acum am intrat pe net. Intre timp ti-am raspuns si la pm. Noi de obicei ne luam concediul in 2 reprize, dar tinand cont de damblaua pe care o am cu Thailanda, anul acesta am hotarat sa ni-l luam pe tot odata. Partea mai proasta este ca pana in noiembrie (cand plecam) probabil o sa ajung sa ma dau cu capul de birou cand o sa vad ca toti pleaca si vin din concedii, numai eu stau pe baricade....dar deh, cine o sa stea dupa aceea o luna in Thailanda?
Am vazut si eu ca pe unele site-uri preturile sunt mult mai mici decat pe paginile hotelurilor. Cu aeroportul mi-e ca ma cam risc...cu copil nu mergem ca nu avem, dar pentru prima data da, mergem, si as prefera sa am totul aranjat de-acasa.
In Phuket spre Patong ma orientasem si eu, iar in Bangkok inca nu stiu.
Tu mai ai aproape o luna si pleci. V-ati hotarat la ce hoteluri stati?

Mergi la inceput