*Aspirante optimiste >20ani (38)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade7928 spune:

Ce fete harnicutze!!!!! adevarate!!!

Biby, ma bucur enorm ca eshti bine si ca astazi putetzi sa !

Anca, sa se adevereasca visele tale!!! Nu degeaba citeai tu ieri in globul magic ce si cum o sa fie cu toata lumea!!!!

Bubu, sa fie cu !!!!

Fetele, eu am nascut prin cezariana ca dupa 7 ore de contractzii aveam dilatatzia tot 3! Si n-am ramas cu nici o burtik! Mai mult, la 15 ore de la operatzie, mergeam pe picioarele mele! Asha ca chestia ca efortul depinde de fiecare in parte! Daca potzi face mishcare, e OK, nu te opreshte nimeni, doar ca nu trebuie sa exagerezi!

Mamica de Iulia-Monica (13/07/2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade7928 spune:

Anche, va ashtept in Dubai!!!! O sa fiu bine pana atunci, deja azi m-am dat jos din pat shi merg pe picioarele mele! E drept, ca o ratzushk, dar e OK.


Mamica de Iulia-Monica (13/07/2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by AleDutulescu

tot nu m-a lamurit nimeni. credeti ca e normala temperatura? 4 zile cu 36.8? inainte de ov? de ce sta asa... in plafon???


Alexandra


Poate nu ovulezi asa repede luna asta. Mie mi-a crescut TB in fiecare luna diferit :Z14, Z18, Z29 E clar ca de la luna la luna nu prea corespunde , iar inainte de a reincepe incercarile pentrueram ceas - ciclu 28-30 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bubule ma bucur ca ai luat problema in maini si ai facut testul de sange! Iti tin pumnii pt diseara

Mcrissa, sufletel, stiu ca-i tare greu! Si acum am momente de-mi vine sa plang si sa plang! Si am momente in care ma doare sufletul, in cosul pieptului simt durerea! Dar nu vreau sa ma las coplesita, trebuie sa sper ca va fi bine Am mai spus-o si o repet: singurul lucru care m-a facut sa nu inebunesc (si am fost pe marginea prapastiei, foarte aproape, ti-o spun drept) a fost gandul ca voi avea un copil, pana la urma Fetele de pe forum m-au ajutat si ma ajuta in continuare, ptc eu mai simt nevoia sa ma plang, sa-mi spun oful si cei din jurul meu nu cred ca mai pot sa vada ca eu inca sufar, ca am momente mai grele...Si ma bucur pentru fiecare zi pe care o petrec pe forum si pt fiecare mesaj citit si pt fiecare veste buna si pt fetele astea sufletiste Bubu are dreptate ca trece mult mai usor timpul cu ajutorul fetelor de pe forum Sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe cu rabdare si sa ai o sarcina minunata si un copilas minunat


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gabitzu, multumesc, nu avem mult de asteptat, sunt Z 19 din CM de 24, marti ar trebui sa avem confirmarea cu schimbatul patului si sarcina!

Ade, si eu am nascut prin cezariana si am slabit repede si frumos, la 6 luni dupa nastere aveam 47 de kg. Acum am mai multe...

Mcrissa, sa dea DD sa treci mai usor peste aceasta perioada de asteptare si sa vina repede momentul de concepere al unui bebic . Aici cu fetele sigur o sa-ti fie putin mai bine si o sa primesti mereu incurajari.

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

off, mai fetelor, am fost la baie sa vad care e situatia si am vazut si vreo 2 cheaguri. nu am umplut un tampon de azi-noapte de cand s-a pornit sangerarea, dar... nu stiu ce sa mai zic. curios e ca nu ma doare nik.

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

daca tot veni vorba si tot suntem la capitolul asta...eu nici nu mai zic ce mult m-a ajutat forumul asta cand mi-a fost mai greu si stiti toate prin ce am trecut si eugreu...greu tare...simteam ca ma sufoc simteam durerea aia in piept de care zice si laura...am refuzat sa-mi expun durerea vreo luna pe forum am refuzat sa vb cu voi si refuzat sa vb cu toata lumea in afara de sotul meu...pana la urma am inteles ca daca nu ma exteriorizez si nu zic la nimeni o sa ajung in pragul nebuniei...m-au ajutat foarte mult fetele de aici zozela kriss lorym laura...nici nu mai stiu acum ...multe mi-ati sarit in ajutor si mi-a fost mult mai usor...de asta nu renunt nici eu la forum acum...pentru ca astept sa impart cu voi si bucuria

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor cum lipsesc si eu putin cum va apuca bocitul...Ce inseamna asta????????
Nu am vb noi ca anul asta ne caram la Odisee????????
Hai capul sus si la treaba cu voi...
Pupicei la optimiste

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade7928 spune:

Bravo, Ankule, mobilizeaza-le pe toate fetele, ca prea sunt plangaciaose azi!!!
Ascultatzi de la mine, eu ar trebui sa fiu deprimata dupa o SEU tocmai pierduta!!! Dar uite, imi tzin capul sus inca si ma gandesc ca o sa fie bine si ca in curand !

Mamica de Iulia-Monica (13/07/2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ade asa e mama ,o sa fim toate niste grasane si mandre nevoie mare.
Cred ca o sa fie prima data cand o sa ma bucur ca am burta

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput