sforaitul se trateaza?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Exista o perna care se numeste anatomica si care mai inhiba sforaitul. Si daca are apnee (adica nu respira mult timp) trebuie mers la doctor pentru ca are tot felul de efecte secundare (insomnie, depresie).
(Explicatie: si eu am un sforaitor)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

si-al meu sot sforaie dar am noroc ca e sofer de tir
si da pe acasa cam o zi 2 pe sapt,dar si cand e acasa il aud vecini si pe langa asta imi si povestete in somn tot ce face ziua

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirachi spune:

tatal meu care si el are probleme mari cu sforaitul si a avut polipi pe corzile vocale pe care le-a operat acum vreo 20 de ani a spus ca sforaitul se poate rezolva prin operatie...ultima data cand a fost internat la orl medicul l-a "invitat"la o astfel de operatie...dar fricos din fire s-a gandit ca mai bine va dormi in dormitor separat de al mamei decat sa mai adauge inca o operatie la cele deja existente...deci se poate opera...

Just Me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

da.. sa va spun din exp. mea: una din cauzele pp ale sforaitului este deviatia de sept - care se trateaza chirurgical - operatia nu este grea - dar are sanse mici de reusita. Nu am inteles de ce - dar se pare ca nu prea reuseste operatia aceasta - sotul meu a avut aceasta problema, s-a operat in elvetia (pt ca aici locuim - nu de moft sa se opereze afara), totul bine si frumos dar dupa 1 an.. sforaitul a reinceput. A facut un control la un medic in ro - si bineinteles ca respectivul doctor i-a spus ca nasul este o catastrofa, ca nu a fost operat bine si tot asa ... Adevarul este undeva la mijloc - nu cunosc persoana care sa se fi operat si sa spuna: da, acum este ok - dupa mai multa vreme de la operatie. Asta nu inseamna ca nu merita incercat: daca ai de ales intre casnicie/patul conjugal si o operatie ... Noi (a se intelege sotul) o vom face pe a doua... vom vedea ce va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Si noi tot cu camere separate. Ce am observat e ca atunci cind se culca mai devreme (sotul) parca nu sforaie asa tare dar cum la el ora obisnuita e 2-3 noaptea nu prea am ocazia des sa verific.
Oricum la inceputul casatoriei nu sforaia aproape deloc intre timp a mai crescut cu 20Kg si probabil si acesta e un motiv. Mai nou mi-a spus ca se trezeste si el de zgomotul pe care-l face. Astept si eu solutii ca sa revin in patul conjugal .

Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica

Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by angelapriboi

Olivia 26 are dreptate.Trebuie mers la doctor,deoarece sforaitul este o boala care se trateaza.Ea poate proveni de la polipi sau alte mucozitati care se formeaza in nas.

intrebarea e CUM sa-l duci la dr ca nu e copilul tau, e ditamai barbatul care iti spune ca n-are polipi!!!!
Si eu mi-am operat de polipi fetita care sforaia exact din aceasta cauza. Dar nu cred ca la adulti e aceeasi cauza.O fi alta, poate, dar poate ca e deviatie de sept. Oricum, la noi s-a rezolvat intr-un fel.

SOLUTIA: camere separate cu usa inchisa.......cateodata se mai aude si prin perete ....si atunci mai bag cate un pumn in perete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Da.... si eu cind am citit subiectul mi-a cescut adrenalina. Am zis .. hop ca s-a gasit solutia. Da' de unde.
Frate.. da' cind incepe sa sforie zici ca taie cu drujba.
Am incercat si aparatul salin: vax.
E drept, al meu s-a ingrasat multicel si cred ca asta este problema.

Solutia: camere separate si perna pe urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Offf, si al meu sot sforaie. Si uneori sforaie ingrozitor si ma scoate din sarite. Efectiv imi vine sa-i dau cu ceva in cap. Plus ca nici nu reactioneaza la mici ghionturi sau la apelarea vocala asa incat sunt nevoita sa-l "atentionez" mai dur, in sensul ca ii bag cate un genunchi in coaste sau cate un calcai in tibie, stiti voi.
Dar am gasit o mini-solutie. Am comandat de pe internet un "CLIPS IMPOTRIVA SFORAITULUI" care ne ajuta mult, cel putin reduce foarte tare intensitatea grohaiturior., iar in unele nopti chiar nu sforaie. Dezavantajul ar fi ca il cam pierde prin pat (clipsul se prinde la nas) si atunci sa ne vezi, pe mine nervoasa, sotul bezmetic si copilul marait din cauza veiozei aprinse si a foielii datorate cautarii clipsului prin pat.....
Nu spun ca e garantat efectul, nici nu vreau sa fac reclama dar la noi a ajuat cat de cat.
Bafta multa cu sforaiciosii!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by T_Ioana

Offf, si al meu sot sforaie. Si uneori sforaie ingrozitor si ma scoate din sarite. Efectiv imi vine sa-i dau cu ceva in cap. Plus ca nici nu reactioneaza la mici ghionturi sau la apelarea vocala asa incat sunt nevoita sa-l "atentionez" mai dur, in sensul ca ii bag cate un genunchi in coaste sau cate un calcai in tibie, stiti voi.
Dar am gasit o mini-solutie. Am comandat de pe internet un "CLIPS IMPOTRIVA SFORAITULUI" care ne ajuta mult, cel putin reduce foarte tare intensitatea grohaiturior., iar in unele nopti chiar nu sforaie. Dezavantajul ar fi ca il cam pierde prin pat (clipsul se prinde la nas) si atunci sa ne vezi, pe mine nervoasa, sotul bezmetic si copilul marait din cauza veiozei aprinse si a foielii datorate cautarii clipsului prin pat.....
Nu spun ca e garantat efectul, nici nu vreau sa fac reclama dar la noi a ajuat cat de cat.
Bafta multa cu sforaiciosii!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Ce clips? Ce clips? Zi-ne si noua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

la clinica (particulara-bucuresti) unde s-a operat sotul meu de deviatie de sept, faceau un tratament sau interventie contra sforaitului;
nu stiu in ce consta, stiu ca era 2 milioane lei vechi, nu mi s-a parut mult si cica cu beneficii certe
cine e interesat dati-mi mp sa va zic unde e clinica, sunati si cereti amanunte..
fiind f. solicitati, se fac programari cu mult timp inainte la operatii dar nu stiu daca si pt. sforait ...

Mergi la inceput