sforaitul se trateaza?

sforaitul se trateaza? | Autor: kover

Link direct la acest mesaj

pe al meu sot asa l-am luat:cu sforaiala in "dotare".daca il mingiiam,sau il impingeam sa se intoarca pe o parte se oprea,dar de citeva luni nu merge nici o smecherie,tot mai rau e.sforaie in orice pozitie.nu ajunge ca ma trezesc de 4-5 ori pe noapte,am doi puiuti(2,2 ani si 4,5 luni),ma mai trezeste si sforaila de citeva ori.m-am mutat in camera copiilor,dar inchid usa ca sa nu-l aud.intrebarea era daca stiti voi ceva dezvat????Carola

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Initial creeata de kover

pe al meu sot asa l-am luat:cu sforaiala in "dotare".daca il mingiiam,sau il impingeam sa se intoarca pe o parte se oprea,dar de citeva luni nu merge nici o smecherie,tot mai rau e.sforaie in orice pozitie.nu ajunge ca ma trezesc de 4-5 ori pe noapte,am doi puiuti(2,2 ani si 4,5 luni),ma mai trezeste si sforaila de citeva ori.m-am mutat in camera copiilor,dar inchid usa ca sa nu-l aud.intrebarea era daca stiti voi ceva dezvat????Carola

eu am incercat cu niste plasturi care se pun pe nes cand dormi, dar fara mari rezultate!

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Noi am cumparat de la farmacie chiar, o solutie speciala ptr sforait, cred ca desfunda nasul si cine stie ce mai facea, dar iar nici un efect. Am recurs in cele din urma la dopuri ptr dormit si sunt fericita acum.
Ma intreb ce o sa fac cand va aparea ?

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

si sotul meu sforaie, dar nu mereu si nu foarte tare...dar sforaie copilul, si inca cum, si ma intreb daca o fi normal la virsta ei, are app. 6 ani...sau trebuie sa consultam un medic...
precizez ca fetita doarme in camera ei, dar cu usile deschise la cele doua dormitoare si o auzim cit de tare sforaie. daca se intimpla sa fim nevoiti sa dormim inpreuna e o noapte ratata pentru mine, am tot zis ca e din cauza polipilor nazali ca se inflameaza des acum cu vremea asta ciudata dar si cind nu are teoretic nasul infundat tot sforaie....sotul zice ca seamana cu tatal lui(socrul) care e un as in ale sforaitului...teoretic pare sa aiba dreptate ca seamana cu socrul fizic ca doua picaturi de apa, dar practic ma intreb ce va face cind va creste...oare cine va dormi cu ea...si totusi e normal???
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Incearca si aparatul salin de la www.salin.ro, se da comanda si vine acasa, pe prospect scrie ca amelioreaza si sforaitul. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

eu folosesc
http://images.google.ca/images?hl=en&q=ear+plugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

bebe03- baiatul meu cel mare sforaia ca un tractor cand era mic, apoi i-am scos polipi si numai are nici o problema, eu zic sa vezi un medic pt aia mica .
Apoi pt sotul tau kover nu prea stiu ce e de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Kover, eu cred ca ar trebui mers la un medic ORL.
Bafta!

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."

Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Olivia 26 are dreptate.Trebuie mers la doctor,deoarece sforaitul este o boala care se trateaza.Ea poate proveni de la polipi sau alte mucozitati care se formeaza in nas.
Asa ca eu zic sa nu mai pierzi timpul si somnul tau si sa faci o programare la ORL.

O noapte usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Cind am vazut subiectul mi-a crescut adrenalina.Credeam ca urmeaza sa gasesc solutia miraculoasa care ma va duce innapoi in patul conjugal.Am ramas insa dezamagita.Nu exista se pare un medicament minune.
Sotul meu are dese iesiri in strainatate si sta in camera de hotel cu unul sau doi colegi de serviciu.Ei sunt f incintati de o delegatie in strainatate ,dar , gindul ca trebuie sa-l suporte pe al meu barbat............
Noi si in concediu trebuie sa ne luam apartament.
Nu am auzit sa fi scapat cineva de sforait.Stiu doar ca e foarte periculos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Aici este un spray ptr asa ceva si are rezultate bune. Sforaitorul face liniste!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput