LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Andreea Giulia - - Luizax, Ioana Timeea - - Val77, Mihai Dan - - Batentian Dana, Markus Erik -- Diana Forisch, Cristian - Alorea16 !!!

DIANAD si EMIII2 !!!SA FITI SANATOASE,NOROCOASE SI LA PUNGA GROASE!!!

Catrinel ma bucur ca ati gasit apartament nou.Important e sa va placa voua si sa va simtiti bine in el.Ce daca e in aceeasi cladire...va fi mai usoara mutarea.Ei,cum e la job?Pe zi ce trece din ce in ce mai bine,nu??Multumesc pt urari!!

alinaalex m-am uitat la pozicile voastre si am observat si invitatia de la botez care mi-a placut la nebunie,dar si costumasul tare frumos.(acu sunt fixata pe botez si nunta )

Kim multumesc pt urari!!Ai inceput cursurile?Cum e?

Deea felicitari pt dintisor!!!

t-celen multumesc pt urari dar si pt link.

elvie bravo pt bombonica mergatoare!! Stii ca bebeii nostri sunt nascuti in aceeasi zi?? Al meu nu mrege singurel,doar daca se sprijina de canapea,scaune si alte alea.

Andreea super bancurile!!Si la momentul potrivit!

cameliada multumesc pt urari!!

Ciuf daaa mi-a facut sotul cadou un medalion din cristal Swarovsky,tort si un buchet de flori.Au venit si socroseniile.Marturiile nu le fac eu pt ca imi trebuie 200 pt nunta si 200 pt botez si apoi la cate modele sunt p-aici chir nu stiu daca merita efortul.Bineinteles ca o sa fac poze la tot.Saptamana viitoare vineri urmeaza sa primes invitatiile pe care le-am comandat din Romania..mi-au placut tare mult mai ales ca cele de nunta de potrivesc cu rochia mea iar cele de botez zici ca-l au pe Nick pe ele plus ursuletul lui nelipsit. Husband-ul meu a zis ca-s nebuna ca toate le vreau sa se lege intre ele..tort,invitatii,flori,rochie...etc-etc...dar na cand avem pasarele la creieras...Ai inceput voluntariatul???Cum merge?

Biuta multumesc si tie pt urari!!

honeypuma iti multumesc pt urari!!!

roxi pe unde esti??

Mirella n-ai mai scris nici tu...

Apropo de Tina am vrut si eu sa-i vad pozele si mesajul dar zau daca le-am gasit....

Rocsana voi ce mai faceti??Maria cum se descurca ;a gradi??

Delia cum va mai simtiti??

Serj ce-mi place poza cu calutul.E tare fain calutul ala!!Si ce bine se tine Ambra pe el!!Ce-mi place Ambra cand rade in carut!Ala da copil fericit!!! Si ce jmecher e baiatul tau cu bandana si ochelari de soare!!

No si trecu si ziua mea...cu bine!!He he heee!!Aseara pe la vreo 8.30 mi-au venit socroseniile,cumnatii cu copilul lor si o prietena.Si i-am tratat cu asa ceva: http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/album/576460762323655617/photo/294928804188451785/3
Apoi tortul a fost asa : http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/album/576460762323655617/photo/294928804188445196/2
Trebuie sa recunosc ca tortul meu nu arata asa de mirobolant precum specilitatile Adei de ex dar a fsot taaare gustos si nici macar nu m-am obosit sa-l pregatesc eu.Of course ca socrosenia a inceput cu sfaturile ei...ca piticu a racit cand l-am scos eu pe blacon(cand l-am scos a fost pt vreo 10 minute si la soare..nici macar nu batea vantul) si alte rautati de-ale ei...
Fetelor azi toata ziua m-am gandit lasora mea care la ora asta este casatorita...asa de rau imi pare ca nu pot fi alaturi de ea....
In alta ordine de idei ca tot se apropie la fiecare implinirea unui anisor...cu taiatul motului...se paote face daca nu e botezat bebele??Ca noi il botezam la 1 an si 1 luna...cred ca ar fi bine sa astept nu?
Aaa si inca o intrebare..acum cu bronsita asta..oare i pot scoate la plimbare??Ca e soare si frumos...
Gata ca s-a trezit piticu si mai am si papa pe foc.V=am pupacit!!

Poze:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

LA MULTI ANI pentru dianad si emii 72, ani frumosi sa aveti de-acum inainte alaturi de bebelusii vostri.
Andreea, ne-ai mai descretit fruntile..
In alte ordine de idei ne-am intalnit in sfarsit cu Cameliada si Tudor (+tati lui)dar , din pacate,am stat foarte putin din cauza de vant rece si cam tare.Se pare ca bebe Ana era cam subtire imbracata iar bebe Tudor -prietenos si zambaret-cam gros. Nicicum nu era bine,asa ca speram la alte intalniri mai lungi pe vreme mai calda. Si mai speram ca intalnirea asta sa nu se lase cu vreo raceala..!!
Cam atat pe azi,pup fetele si bebelusii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Fete dragi, iata ca am venit si eu din spital. Operatia se pare ca a reusit bine, maine la ora 18 imi fac si ultima injectie de oxacilina intravenos, deci termin tratamentul (ieri am terminat gentamicina, tot intravenos). Faza nasoala e ca de la tratamentul asta cu antibiotice (gentamicina la 8 ore si oxacilina la 6 ore)mi s-au iritat venele de nu se poate, azi-noapte la 12 a trebuit sa-mi puna a 3-a branula, pe mana dreapta, celalte 2 (anterioare) fiind pe stanga, ca nu mai simteam mana stanga deloc.
Stau in pat, in sufragerie, cu piciorul in sus, pe 2 perne. Nu prea am voie sa stau cu piciorul in jos (daramite sa calc pe el !!), dar totusi ma duc la baie cu carjele. Si bineinteles ca n-am rezistat sa nu intru pe net sa va zic 2 vorbe.
Multumesc tuturor celor ca m-au felicitat de ziua mea !! Stiu ca suna banal, dar tot ce mi-am dorit de ziua mea a fost SANATATE ...
Mama mea doarme cu copilul si se scoala noaptea de 5-6 ori sa-i faca biberoane .... Am reusit in sfarsit sa-l intarc, se pare ca am trecut cu bine de asta (deocamdata !), dar nu reusesc sa-l fac sa nu se mai trezeasca noaptea atat de des, voi cum ati reusit ??
Va pup si ma duc sa stau in pat, ca-mi zvacneste deja piciorul ...
Edit ca am uitat sa va spun ca iar am ditamai ghipsul, de sus pana jos, si mi se pare ca, cantareste o tona !! Cica mi-l scoate in 3 saptamani, "daca totul evolueaza bine" ...

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

In primul rind doresc sa le felicit cu o mica intirziere pe
Anamaria(Pispi), Irina si Polixenia si sa le urez multa sanatate, putere de a-si creste ghioceii si tot ce este mai bun alaturi de familii!
Uitati din Suedia niste ...,multi si..

Biutei si lui Catrinel le multumesc pentru rindurile care mi-au facut multa placere.

Imi pare rau ca au fost niste mici neintelegeri in grup din nou, dar pe de alta parte stiu ca se datoreaza in cea mai mare parte faptului ca suntem multe mamici, deosebite, unele avind mai multe in comun, altele mai putin, dar... toate mamici de nota 10 pentru ghioceii lor.

Ca si Alina din Oradea am observat ca de-a lungul timpului au fost unele mamici care au dorit sa apara pe listuta dar au postat doar de citeva ori.Poate ca ne urmaresc din umbra sau nu au Internet acasa si au uitat userul lor de pe DC??

Inteleg,apreciez sinceritatea si punctul de vedere a lui Noemi.

Am mai scris in unele mesaje ca am fost bucuroasa sa citesc si sa vad pozele cu cele dintre voi si copilasii vostri care s-au intilnit deja.

Mie personal si o distanta de 300 de km mi se pare semnificativa din moment ce noi luam mereu toti copii si "cochilia" peste tot unde mergem...De aceea, cred ca mi-ar fi fost mai greu sa ma intilnesc cu vreo fata chiar daca cineva dintre voi se intimpla sa locuiasca aici in Suedia.

De cind a inceput fetita mea scoala si pentru ca avem serviciu atit eu cit si sotul, nu putem sa mergem nicaieri in timpul saptamini, exceptind vacantele.Nu e usor sa ne sincronizam programele in afara weekendului...

Eu nu scriu prea des si din cauza ca ma simt depasita de ritmul cu care se umplu paginile si nu as vrea sa raspund doar citorva dintre mamici.

Nu am mai felicitat de mult timp ghioceii pentru lunile implinite pentru ca asa cum a spus si ILE77 mi s-a parut ca si de aici au iesit unele discutii...Sigur, este un gest foarte frumos si toate ne simtim bine cind citim ca celelalte mamici isi amintesc de noi.

Desi am 3 copilasi,fiecare e diferit si avind 3 nu inseamna ca sunt neaparat cunoscatoarea celor mai multe dintre intrebarile care apar de ex... aici pe forum.Sunt de asemenea constienta ca in Romania si in Suedia sau in alte tari exista niste diferente mari in ceea ce priveste cresterea copiilor,dar imi pare atit de bine sa aflu cit pot de mult despre ele.

Nu doresc sa va scriu numai despre noi daca nu am timp sa citesc tot.
Sa fiu sincera, deocamdata sunt cam debsolata pentru ca joi pe 18.01 am ratat si ultima ocazie de a obtine cezariana la cerere.

Am avut si un conflict pe tema asta cu sotul care sustine ca doctorii suedezi nu recomanda nastere vaginala dupa cezariana daca sunt riscuri mari.Dar...din moment ce nu au putut sa-mi aprecieze grosimea peretelui uterin la nivelul inciziei pe motiv ca ecografia nu ar fi o metoda concludenta, cum sa am incredere in ei??!!

Am citit o multime pe net si stiu ca o ruptura uterina nu este previzibila dinainte, dar e clar ca suedezii imi dau mai multe sanse fiindca am nascut de 2 ori vaginal, ceea ce nu este insa nici un motiv sgur de reusita.

Nu vreau sa va plictisesc cu problemele mele asa ca ma voi opri aici.
As dori sa va spun ca va citesc mereu cu placere pe toate, ma bucur alaturi de voi cind vad ce au crescut si cum au progresat ghioceii si ma intristez ori de cite ori aud de probleme...

Mariana 34+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Dianad si Emii, LA MULTI ANI , multa sanatae si numai bucurii alaturi de cei dragi.

Polixeni, Pispirica si Irina LA MULTI ANI , sa fiti sanatoase si norocoase si sa auzim numai de bine despre voi si ghioceii. Scuze de intarzierea cu care va urez.

Kim LA MULTI ANI pentru ziua de maine. iti doresc din suflet sanatate , tie si familiei, sa aveti parte de mult noroc si fericire.

Toate cele bune si week-end placut la toata lumea.

Ema si Mario (09.03.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Buna seara. In primul rand spun si eu La multe lunitze sanatoase si fericite tuturor sarbatoritilor! Sa creasca mari si sa aiba o viatza plina de bucurii!!!
Offfff mai fetelor aveti dreptate ca foamea e cel mai bun bucatar, ca imi trebuie rabdare, dar imi vine sa plang cu vorbe...daca stiam ca ajung aici nu il mai alaptam la san, ii dadeam praf si gata...poate daca se invata la biberon, puteam sa pun si altceva in el decat lapte....Problema e asa: indiferent ce incerc sa ii dau, fie ca e cumparat(borcanele) sau facut in casa, fie ca e vorba de fructe sau de legume, fie ca e vorba de dulce sau sarat sau acru, nu vrea nimic...de cateva zile ne mai alintam cu cateva gurite de ''ceva'', dar in nici un caz nu poate fi vorba de inlocuit vreo masa de lapte cu altceva, indiferent ce....Azi i-am cumparat si scaun de masa, viu colorat si atragator, poate poate....iar am cumparat cereale cu fructe, orez cu fructe....bani aruncati pe geam ca el abia a gustat un pic si asta pt ca i-am dat cu degetul (imi vine sa si urlu....) ca daca vede lingurita inchide instant gura si intoarce capul.....Altfel, am incercat tot felul de trucuri...castroane colorate in tot felul de forme,lingurite in toate culorile si formele...ii place jucarie lui mult si am gasit o canutza in forma aia...am dat 350 000 pe o canitza daca va vine sa credeti si nici din aia nu vrea....daca il las pe el tot ce face e sa isi pun totul in cap fara sa duca degetul in gura....dar, daca degetul nu are mancare pe el il tine numai in guritza....e ca la circ la noi....Hai ca poate v-am plictisit, dar imi mai vars si eu oful....Aaaaa m-am gandit sa ma duc cu el o saptamana-doua la munte poate acolo i se face foame....bine ca daca vine vorba de tzatze atunci e cel mai mare mancacios....Oricum intr-un fel sunt inca linistita pt ca ia bine in greutate (acum are aproape 12 kg si 73 cm) si e f vioi, dar....

Mergi la inceput

Honeypuma,sa stii ca laptele formula nu era o solutie, fetita mea a primit mixt inca de la maternitate si cu diversificarea a mers foarte greu. Practic,pana acum 4-5zile,deci pana la 10 luni, mesele ei diversificate erau 2-3, dar cantitatea se masura cu nr. de lingurite, max 10 din orice. Apoi a inceput sa manance, fara nimic special din partea mea, pur si simplu cred ca a fost pregatita.(bine, nu cantitati imense, dar nici lingurite numarate) Acum de-abia am trecut la 2 mese de lapte si 4 diversificate, asta alti ghiocei fac de luni de zile poate, asta a fost ritmul ei, am plans si m-am plans si eu, dar pana la urma am lasat-o asa ca ea. oricum nu prea ai ce face.Unii copii chiar pierd in greutate la inceputul sau peparcursul diversificarii,poate se va-ntampla si la voi asa, dar nu-i nimic, el sta bine la capitolul asta. Asa ca nu pot decat sa-ti urez bafta in continuare,sa stii ca nu sufera de foame cu mancarea langa el.Oricum,laptele de mama emai bun decat orice diversificare, darcred ca stii si tu asta. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare!

Dianad sa fii sanatoasa si sa va traiasca Alexandru si sa se faca flacau mare si sanatos!

Fetele ati auzit vestea cea buna: se va putea naste sub apa la spitalul Elias.

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Irina,bine ai revenit!Stiu cum e in carje,am avut si eu un picior rupt, dar nu asa rau ca tine! Recuperare usoara!

Mesele cu formula trebuie sa fie la ore aproape fixe.Teoretic,fixezi un orar la 3ore si incerci sa-l respecti, intre mese primeste numai ceai. Tot teoretic,se accepta abateri de +/-30min.Acum, ce cantitate primeste la fiecare masa? 5-6 mese pe noapte este mult. La san tot asa era? Poate bebe nu e obisnuit bine cu bibe? Poate te mai pot ajuta fetele care au facut trecerea asta, eu atata m-am priceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Multumesc fetele...uite acum a manact si el jumatate de castronel de ciorbitza acra...cred ca a citit ce am postat eu aici si o fi zis si el ''saraca mama''....nu ma imbat insa cu apa rece...eu zic ca situatia asta cu manacarea e tot asa cum am descris-o caci mi s-a mai intamplat o data sa manance un castronel de supa intreg si dupa aia...gata....iar nimic....Cred insa ca laptele meu inca il mai satura caci nu se trezeste peste noapte sa pape, doar spre dimineatza pe la 6-7 suge putin si apoi adoarme instant pana pe la 8.30-9....

Mihaser e buna treaba asta cu apa...si eu am vrut sa nasc in apa, dar cum in Bucuresti nu se putea si pt ca nici nu stiam exact ziua in care voi naste (si oricum am nascut cu 10 zile inainte de termen)....dar de cand am vazut pe pielea mea ce inseamna epidurala, nici nu ma mai gandesc la alte variante...cred ca asta e cea mai buna...eu efectiv nu am simtit nimic nimic, nici macar in momentul expulziei....

Pupici tuturor si sa aveti o seara minunata

Mergi la inceput