Mamici de martie-aprilie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 27
elyanne spune:
Kitty ... da, se vede colul la eco, daca e deschis sau nu, cat este deschis etc. Asa ca stai linistita ca nu te-a mai consultat... sigur a vazut la eco cum sta treaba.
Krissy foarte frumoasa camera!
gabdyd diferenta de sapt. intre ce spune dr. si ce iti spune la eco. poate fi de la masuratori... Probabil dr. tau iti calculeaza DPN dupa UM, iar la eco. se stabileste DPN dupa masuratori. Iar daca bb este mai mic sau mai mare decat media, normal ca apar diferente.
Paxela complicat cu asezarea in camera... Si la noi in dormitor va fi incghesuiala mare... cu doua paturi de bb-ei si patul nostru... Dar cred ca au loc, ca am avut pana acum si tarcul si patutul mandrei si incapeau...
Dar daca zici ca balconu e inchis cu termopan... ma gandesc ca nu-i nici o problema sa pui patutul pe peretele ala...
Despre mine... nimic nou sub soare. Astept sa merg la dr, probabil miercuri. Tare curioasa sunt care mai e situatia... ce mai fac bb-ei, cat au mai crescut.
Eliana
&
(30 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
RaisaFudulu spune:
neata fetelor
Carmen multam pentru ceai e excelent
Noi ne-am trezit dupa o noapte linistita si dupa un weekend in care am lenevit, exceptie facand vreo doua ore cand am fost la cumparaturi si dupa cum v-am spus aseara au inceput si la mine arsurile............naspaaaaaaa...dar se pare ca au trecut cu lapte rece gratie sfaturilor voastre
Pupici , eu merg sa mananc ca imi e foame rau
Diana 28+ 
RaisaFudulu spune:
Kara felicitari pentru burtica, este super.
Padutuil este de la Baby Care?
Si eu tot de la ei vroiam sa iau mi s-a parut destul de bun
Pupici pe burtici
Diana 28+ 
karra80 spune:
Buna dimineata la burtici......
Diana...da patutzul e de la baby care...initial am vrut sa luam unul de la hauck dar ala avea doar 60 cm latime si mi s-a parut mai instabil pe cand asta mi se pare destul de stabil si de rezistent.....
Oricum patutz din lemn nu puteam lua pt ca noi avem doar 2 camere si pana pe la 6 luni va sta in camera noastra dupa care il vom muta in cmera de zi asta e ....peste 3 ani de-abia incepem sa facem casutza noastra asa ca poate la urmatorul bebe va avea camera lui....
In week-end ne-am mai relaxat si noi...ca de la sarbatori incoace am tot avut musafiri si nu am prea avut timp pt noi.......bebelusca e bine.....se agita non stop in burtica si buroiul creste vazand cu ochii....pana acuma am luat 11.5kg din ce am citit e ok pri carti zice ca e indicat 11-13 deci e ok..sa vedem pana la final cate mai pun ca de acuma creste bebe nu gluma![]()
Andreea am vaz si burtika ta ...super ce mare a crescut.....
Krissy superba vcamera, super tapetul...si culori si tot...iar de mobila ce sa mai zic....sa o foloseasca bebe sanatoasa...
Cam atat ca nu prea mai pot sta mult la calculator....
![]()

Karra
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Laina spune:
hello! pup si eu pe toata lumea si mai dau si eu raportul...
facem chiar foarte bine, cu soarele si caldura asta ne-au trecut si noua stari depresive si toate cele...BB e activ, miscacios, ba chiar misca si pt taticul si bunicii lui/ei, cat am putut sa rad de fata sotului meu cand a pus mana pe burta mea si-a simit revolutii pe acolo...se uita asa ingrijorat la mine "dar ce face acolo?!"
eram pe jos de ras!!!
In rest...ma misc ca un elefant iradiat, am impresia ca nu mai am nici un fel de echilibru, deh! modig=ficari ale centrului de greutate :D Dar incerc sa merg pe jos un pic in fiecare zi, sa facem miscare, sa ne mentinem in forma (si rotundul e o forma, nu?). Nu tu arsuri, nu tu probleme cu somnul...stam ca niste boieri.
Probleme cu somnul ar fi doar datorate sesiunii, din care avem din plin
Voi cum mai stati cu mizeriile, cele care aveti examene?
M-a apucat si pe mine paranoia si teama de nastere si ganduri din cele mai prapastioase....dar imi trag o palma imaginara si ma calmez, ca parca am de ales? O fi sigur sa fac peridurala?...Nu ma trezesc cu alte alea?...In Romania orice este posibil...
Eh...gandire pozitiva :D Va pup pe toate si pe toti.
Elena 25+
ElenaGiulia spune:
Dani si Phili sant si eu alaturi de voi aveti incredere in Dumnezeu ca o sa fie totul bine.
Noi santem cat de cat bine o raceala nu prea ne-a dat pace zilele astea ne-am luptat cu ea am eliminat-o cu ceaiuri si multa lamaie.Durerile de spate se intensifica
si de burta la fel bebica nu prea mai are loc si e tot agitat si bate de zici ca vrea sa iasa
.In rest incercam sa rezistam cu stoicis pe ultima suta de metrii.
Soacra eu nu am mari tangente cu ea(multumesc lui Dumnezeu)nu e o femeie buna cu,care te poti intelege deci nu prea am ce zice de ea cand suna sa vorbeasca cu fiusu si din pacate raspund eu la tel.doar ne intrebam (din politete)ce faci esti bine? si atat ca mai mult nu avem ce sa ne spunem.
Fetelor va rog daca una dintre voi are timp si dispozitie ajutatima si pe mine sa pun poze in album incerc de o luna si nu reusesc

ori sant eu nebuna.Daca vrea cineva sa ma ajute trimite-mi mesaj pe pm te rog.Multumesc va pup pe toate aveti grija de voi si de burtici va doresc o saptamana super buna

.
28 +2 zile
wolf elena
karra80 spune:
Laina...ganduri negre cred ca ne apuca pe fiecare....temeri are toata lumea....daca acuma e asa ce va fi atunci in ultimele saptamani....si eu ma trezesc si am cosmare noapte...dac la mom x nu mai pot impinge daca ceva nu e bine...daca se infasoara cordonul la gat...daca daca daca???????

Cred ca toate avem astfel de momente.....sper sa le depasim....daca stau sa ma gandesc nici nu-mi pasa de durere de cat de tare ma va durea doar gandul ca bebelina mea sa fie bine si sanatoasa...asta e tot ce am in minte poate sunt paranoia voi ce ziceti....????
Karra
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
lala12 spune:
Buna ziua fetelor si "La multi ani" pe anul asta.
Eu am avut ceva probleme cu net-ul .
Voi nu aveti probleme cu picioarele noaptea?Mie imi vine sa le tai in fiecare noapte.
32+5
ghibuadina spune:
salutare,
Merci pentru raspunsurile la intrebarea mea.Eu nu am fost pe faza cd s-a mai discutat asta.Scuze!!!
ARRISA eu nu nasc in Constanta.Nasc la medgidia, acolo maternitatea e super, nu se compara cu ce gasesti in C-ta, si eu merg de vreo 3 ani la un medic de acolo in care am ff multa incredere.De aceea am optat pt bvarianta asta.Da, in C-ta poti sta cu bebe in camera, din cate stiu eu indiferent de cum vrei sa nasti.O prietena de-a mea a nascut in dec, si-a luat rez cu 1 milion, patul pe noapte si a stat cu bebe.Rez arata ff bine.Anul trecut am fost in maternitate la o alta prietena care nascuse normal, statea cu inca 3 tipe in cam, fara plata, cu be-ii langa ele.Cam atata stiu eu.Cu cine nasti tu in cta?La tulcea nu-s conditii bune, nici la rez?N-ai incredere?Mai vb
Ganduri bune pt tine, DANI si pt bb tau!Ne rugam cu toate sa fie k.
Sa dea DUMNEZEU sa fie bine pt toata lumea!!!!
adina
30