Mamici de martie-aprilie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 28
ralualexandrei spune:
Dani ne rugam ptr tine si ptr bebe din burtica.Totul va fi bine ai sa vezi.
Elena daca vrei da-mi id-ul tau de pe yahoo si imi trimiti pozele si ti le pun eu in album.
Tzuna lasa fata draga gura lumii si fruntea sus ,sa vezi ce o sa mai razi cand iti vei tine bebelusul in brate si vei citi in arhiva ce framantari aveai.
Despre nastere as vrea sa nasc natural insa daca bebe Edi are cordonul infasurat si atunci, s-ar putea sa-mi faca cezariana.
Despre epidurala as vrea si eu sa scap de dureri insa exista pareri pro si contra asa ca nu stiu ce sa zic,o sa vorbesc cu doctoritza si ma voi sfatui cu ea.
Arsurile eu le potolesc cu laptic cu ciocolata rece .
la burtici!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
31+
album no1 album no2 albumul no3
roxanici spune:
Prezent la raport:
am fost la dr. bebe creste in grafic si e asezat fix cu capul in jos. N-am avut dreptate nici eu nici dr de familie, sic
si nu pot decat sa zic ca sunt fericita ptr asta...
Alte noutati sau alte dureri nu am cu ce ma lauda.
Monica si Eliana, voi ati gasit carucior ptr gemeni?
roxana
31+
Rebiana27 spune:
Am chiulit ieri... am avut examen peste care am trecut cu bine. Mai am doua in februarie la care sper sa ajung (sa nu intervina ceva legat de sarcina) si deja la sesiunea din vara si la disertatie voi fi mamica.
Bebelutul a fost ieri agitat (din cauza mea, evident, care nu am putut sa las deoparte niste probleme aparute la orizont) iar astazi, la scoala, stand pe scaun, am simtit niste valuri in partea dreapta si o scurta durere. S-au oprit dupa ceva timp dar tot m-au facut sa ma intreb ce l-o fi determinat sa faca asa tumbe.
Eu ma simt mai vioaie, ma misc mai vioi, fapt ce-mi convine de minune ca va spusesem ca vreau sa fiu activa profesional cat mai mult timp. Atata doar sa nu fie doar o scurta etapa!
Ma uit putin si la pozele voastre si apoi merg la bucatarie ca e rost de facut mancare. Pupici!
Rebiana
29+ 
karra80 spune:
Felicitari pt examen Rebiana.....si multa bafta in continuare....
Roxanici....ma bucur ca s-a aranjat si la tine minunea cu capul in jos sa stai mai linistita![]()
....acuma tot ce avem de facut e sa vedem cand vor vrea minunile noastre sa-si faca aparitia.....
Chiar asa elyanne si Monica ce mai ziceti?Ce fac piticii vostrii? Cum sunteti.....\?Speram ca bine........
Karra
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Rebiana27 spune:
Ziceam ca plec la bucatarie si n-am plecat... Am mai tras cu ochiul prin zona. Frumoase poze: camera e super Krissy, burticile Karrei si Andreei sunt dragute foc (sa le tot privesti)!
Rebiana
29+ 
lala12 spune:
Eu am nascut in Constanta acum 3 1\2 ani si am stat singura intr-o rezerva cu tot confortul(aer conditionat,Tv,termopan ,mobilier nou)si nu ma costat nimc dar era la et.6 ptr ca am facut cezariana.
32+
(Laura 31\2 ani)
Mihaelaaa spune:
Buna la burtici...
Vin si eu la raport
...
sunt bine,bebe misca de zor...chiar am reusit si sa filmez burtica atunci cand bebele era foarte activ
...as fi vrut sa va arat si voua dar din pacate habar n-am cum sa fac...daca ma ajuta cineva...
Paxela,si noi o sa tinem bebele la noi in camera vreo 6 luni....si abia dupa aia va merge in camera lui (sau mai rapede daca-l deranjeaza sforaiturile tatalui...

)
Ca si tine,am si eu aceeasi problema: Cum sa asez patutul,comoda,etc.Pe o parte e usa,pe alta geamul,pe alta parte nu are loc
...si ui asa.
Dar acum s-ar putea sa fi gasit o modalitate,astept sa vina sotul acasa,ca nu vreau sa ma apuc singura la mutat mobila
!
In rest ce sa va zic,azi noapte am dormit tare rau...dorm eu cand pe o parte cand pe alta,dar am impresia tot ca ma rastorn
...am incercat sa-mi pun o perina intre picioare si o noapte a fost bine,dar ma enerveaza ca trebuie toata noaptea sa am grija sa ramana la locul ei...
DAR,am gasit si la asta o solutie:Azi-dimineata la 8 am pus masina de cusut in functiune si m-am apucat sa fac o perina de aia luuuunga (2m!-Perna pt alaptat cred ca-i zice
...).
Am avut si o plapuma care nu o mai foloseam,am descusut-o ,si am bagat penele in perina asta "noua".
Cred ca nu trebuie sa va mai zic,ca am acum numai pene prin casa,si cred ca dureaza ceva timp pana scap de ele
....dar perina a iesit bine zic eu...si am scutit si niste banuti...
Am si pus poze cu perina,sa vedeti si voi ce-a iesit....ca alea de cumparat nu o fi....dar eu sunt f mandra de mine
!
Dupa ce o sa scap si de penele din casa o sa fiu si mai mandra
!!!!
Mihaela
30+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
RaisaFudulu spune:
Mihaelaaa apropo de perna lunga eu imi pun intre picioare o pilota din aia foarte subtire pe care o impaturesc sau mai bine zis o fac mototol pana ajung la o pozitie care ma avantajeaza
Dar cred ca si cu perna ta lunga o sa fie ok
Roxanici ma bucur ca bebe s-a asezat in pozitie de atac acum nu mai ai decat sa astepti
Diana 28+ 
madmat spune:
buna fetelor
vin si eu la raport
acuma am ajuns acasa am dat un examen la rezidentiat si sunt tare mandra ca am luat 10.
in rest mai nimic nou suntem bine cu mici durere de spate
raxanici ma bucur ca sunteti bine tu si bb
PHili sa ne spui si tu cum a fost la medic astaz numai gandur buni din partea mea
matilda
29+