Mamici de martie-aprilie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 29
karra80 spune:
FETELOR.... a cui e poza cu patutzul de la baby care dar modelul pe ROSU?????ca vreau sa intreb si eu ceva........
Astept imi raspundeti????
Karra
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
karra80 spune:
Felicitari Matilda.....ce mamaica desteapta......
...
Apropo imi raspundeti la intrebare? Al cui e patutzul cu Rosu de la baby care????????????????????
Karra
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
RaisaFudulu spune:
Mihaela acum am vazut perna, misto
. Dar am si eu o nelamurire: Cum o folosesti pentru alaptat? Te ajuta? Eu sunt foarte confuza sau nepriceputa cum vrei tu
[bang
E super ca te pricepi eu sunt din alea care au doua maini stangi
lauramar spune:
BUNA FETELOR!
MATILDA felicitari pt.examen

!
Iar tie ROXANICI pt. bebe-ul tau care e asa de cuminte si se comporta ca atare
!
Azi am fost la controlul lunar si am venit tare dezamagita nu mai am dreptul la nici o ecografie cu trimitere de la medicul de familie au fost doua pe care le-am facut deja acum trebuie sa merg la particular la un medic pe care nu-l cunosc plus ca e 150€ ecografia nu ca asta ar fi o mare problema dar e asa de aiurea,apoi consultatiile vor fii lunar pna la 38 de saptamani am vazut ca in Romania se fac din luna a 7 a la doua saptamani asta e sper ca bebelina sa fie bine sa stea acolo cuminte si sa creasca sanatoasa.
Am pus si cam multe kg
asa ca sunt total deprimata,sper sa-mi revin.
Acum va las revenim mai tarziu
.
laura
28+
arianna
roxanici spune:
Vizionat pozele:
faine camerele, Krissy a iesit super camera bebelinei....cand o sa fie si plina de jucarii hainute si cu bebelina o sa fie de vis.
Mihaelaaa bravo ptr perna., tot am vazut pe net modele si modele cred ca o sa iti foloseasca mult. Sa ne zici cum ai dormit cu ea.
Madmat, felicitaaaari!!!
Si burticile is care mai de care mai dragutze, si mai maricele si rotunde
Eu nu stiu a cui e poza cu patutzul Karra
roxana
30+
Mihaelaaa spune:
Raisa,O pun in jurul meu,si bebele sta pe ea..nu stiu cum sa-ti explic...cand il alaptezi ti bebele pe brat...ei...cu perna,e mai usor ca nu mai trebuie sa-l ti pe brat,
Nu stiu daca ai inteles ceva....daca nu ai inteles pun o poza in album...
Mihaela
30+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
vcarmen spune:
buna ziua tuturor gravidutelor.
am venit si eu fuguta la raportpe ziua de astazi.
noi dormim bine dar aseara am avut o exceptie din cauza ca am mincat f tirziu mi-a fost greata toata noaptea. asa ca de dimineata ne-am trezit f tirziu.
am citit mesajele voastre si am observat ca mai toate avem cite un gind care nu ne lasa in pace. la mine cea mai pregnana intrebare este legata de greutate bebelusului sa nu fie prea mare .ce se intimpla da ca este prea mare si nu pot sa nasc natural? NU VREAU CEZARIANA. daca poate cineva care a mai nascut sa-mi raspunda as fi f recunoscatoare. si cam tot asa imi pertec eu ziua si noaptea.
o alta problema este legata de nume as vrea sa-mi schimb numele cu care ma recomand . cred ca suntem 3 carmene stie cineva daca se poate?
Mihaela si eu ma o perna din cea lunga eu am primit-o de la o prietena ,care a primit-o de la sora ei si ma ajuta f mult sa dorm O bag intre picioare si sub cap si totul e ok. O folosesc si cind ma uit la tv.
CARMEN SI BEBE 32 SAPT
carmen76
RaisaFudulu spune:
Am priceput Mihaelaaaaaa......eu chiar nu ma gandisem....cred ca ii va fi si lui bebe bine si tie....

Diana 28+