Mamici de martie-aprilie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

buna mai fetelor

Lipseste omu 2 zile si voi umpleti paginile de nu mai fac fata cu cititu...
Noi suntem bine....ieri am facut pe viteaza si m-am dus la piata sa fac cumparaturi ca nu mai aveam mai nimic in casa....m-am cam luptat eu cu pungile grele dar sper ca bebe nu s-a suparat.
Am si gatit....am facut ciorba cu pui de la mamaie cu bors, tocanita de ciuperci si niste snitele....si dupa aia m-am bagat in pat ca incepuse sa ma doara spatele foarte rau....azi vreau sa fac un pic de curatenie in toata casa, sa calc si sa intind alte rufe si dupa aia fug la mama ca a facut sarmale

Monica, parca tu intrebai de sutiene de alaptat....eu am gasit cu 9 ron in piata la Delfinului la cercul magic (daca stii), sunt foarte multumita de el, am vrut sa-mi iau mai multe bucati dar nu mai avea masura mea.
Mihaela, super tare descoperirea ta cu mesajele........si nu mai fi suparata ca esti singurica...si eu stau foarte mult singura dar asta e....ne avem una pe cealalta
Roxana, eu de mult ma plang de dureri la incheieturile picioarelor, cateodata sunt insuportabile....tot am auzit ca asa se pregateste bazinul de nastere....se deplaseaza oasele....mai e un pic si scapam....
Andra, nu mai am cuvinte, jos palaria pentru tine si pt curajul tau....bine ca nu a patit nimic bebe

Despre ajutatul de dupa nastere.....ma bazez pe mama mea, care este pensionara si sta foarte aproape de mine....mai mult ca sigur o sa stea mai mult pe la mine sa ma ajute.
Despre soacra....nu am ce sa zic, este o femeie de nota 10, nu ma ce sa-i reprosez, este tanara, deschisa la minte fara conceptii invechite.....ce ma deranjeaza la ea, dar foarte putin este faptul ca apeleaza la mine cand vrea ceva de la fi-su, ca stie ca el o mai repede....adica face un fel de matele incurcate ca sa ajunga unde vrea.....

Va pup pe toate si sa fiti cuminti

Andreea 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Andra m-a emotionat povestea ta, prin cate ai trecut, era si prima ta nastere si totusi ai mai avut curajul sa mai faci inca doi puiuti. Toata admiratia si nu degeaba se zice ca ce nu ne omoara ne intareste. Sper ca acum sa nu mai ai atatea peripetii.
Roxi, Iri ala habar nu are ce inseamna o nastere, comenteaza si el. Sa citeasca si el aici povesti adevarate.
Andreea sper ca esti bine.
Daca nu mai scriu va urez un weekend placut.

Cria cu

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Andreea acum am vazut ca ai scris, esti tare harnicuta, da nu exagera.

Cria cu

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna feteleor

revenim si noi dupa o calatorie de 9 zile in care am facut 4400 km cu masina. Copilul nu a prea protestat la atatea ore de mers cu masina.
Se pare ca a prins putere, miscarile de fluturas s-au transformat in adevarate lovituri. Nu stiu exact in ce pozitie sta, dar e foarte curios ca simt lovituri in puncte diametral opuse, parca s-ar intinde. Cel mai hazliu e ca daca ating burta in mers cu poseta el raspunde parca i-ar da cu sutul.

Nasterea - as vrea sa nasc normal pt ca mi-e frica de anestezia generala, dar nu stiu daca voi avea curaj pana la capat. Peste doua saptamani merg la medic si imi voi face o lista de intrebari despre nastere.

Andra fata curajoasa.

kiss

28+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu.Astazi suntem bine.Obosite ca e sfarsit de saptamana.

Vroiam sa va propun sa reluam discutia despre bagajul de plecare la maternitate.

Pupici ,

Cami +28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Doamne-Dumnezeule, Andra! Cat curaj ai avut la numai 20 de ani si prin cate greutati ai trecut! Esti demna de admirat mai ales ca mai ai o puiuca acasa si un pui pe drum! Sa fii sanatoasa si sa decurga totul bine la aceasta a treia nastere!

Despre mine ce sa va spun. Am dat aseara afara tot ce mancasem peste zi. Mi-a venit asa dintr-o data dupa niste arsuri groaznice si poc, tot afara. Mai bine ca nu m-am mai chinuit si cu senzatia de greata.
Bebelina mea si-a pus picioarele in ficatul meu si cred ca din cauza asta am si vomitat.

Acum ma preocupa capitolul cearceafuri pentru patut. Ma gandesc sa fac unele la croitoreasa cu elastic pe margini din finet cumparat. O fi mai usor asa cand se zvarcoleste bebe sa nu se infasoare in el. Ca daca va semana cu tati, sigur nu vor avea vreo sansa cele normale.

Voi ati gasit cumva huse impermeabile pentru salteaua de pe patut? Sia daca da , unde?

Ma confrunt si eu cu durerea asta mai mult sau mai putin inghinala, ca eu o simt parca in toata zona de jos. Mai ales cand ma intorc in pat de pe o parte pe alta sau cand ma ridic. Culmea e ca atunci cand merg mult nu ma doare, dar merg si foarte incet. Dar sa te tii dureri dupa plimbare...

Voi ce stiti, se poate bea ceai de echinaceea in timpul sarcinii? As vrea sa beau si eu pentru intarirea imunitatii si nu am gasit vreo contraindicatie in sarcina.

Despre ajutorul dupa nastere, mama mea isi va lua concediu vreo zece zile si sper sa ne descurcam cu ajutorul ei, iar daca nu voi incerca sa gasesc pe cineva cu plata. Preferabil o asistenta sau moasa, daca gasesc asa ceva.

In rest abia astept sa ajung luni la doctor si sa o pistonez cu intrebarile mele. Sper sa fie dispusa sa-mi raspunda ca niciodata nu am intrebat-o asa de multe cate am de gand acum. Sper sa inteleaga ca nelamuririle se intetesc pe masura ce se apropie nasterea.

Va pup si va citesc in fiecare zi si de cate doua ori!

Ela cu Thea Ioana 30 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

SALUTARE DRAGUTZELOR!!!

inca sunt in urma la citit, ba nu am avut net, ba treaba, ma incearca iar o raceala , a treia in sarcina asta, sunt de groaza;

refeeritor la durerea ta, Roxana, si eu am de cand am intrat in luna 8 zilnic, e tare naspa, si nu trec toata ziua, efectiv parca trebuie sa ma tin de ...dansa; dar am vorbit cu moasa mea si a zis ca e normal si ca deja bebutza s-a bagat intre oasele mele cu capul; si deabia mai merg, cu pasi f marunti, si f greu ma ridic; daca stau nemiscata nu ma doare nimic;

Tzuna, mie la 33 sapt avea bebe 2300 gr, ce zici, si mie mi-e frica sa nu se faca prea mare, si parca si Mada are un bebe mai grasun ;

mai citesc si revin

Amma, sunt ok, multumesc de grija

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Multam, Andreea. Stiu unde-i Delfinului, ca doar am stat in zona. O sa-mi trimit miine sotul sa caute.
Pina una-alta eu mi-am cumparat scutecele pt. mine. In fine am gasit scutecele absorbante (vazusem la Katink cind era cu mindra in burtica). Ce bine era daca dadeam de ele mai acu 5-6 luni. Nu o mai puneam pe mama la "lucru manual" sa-mi faca prosopel impermeabil de pus pe saltea.

Aliona motanelul papa hrana speciala, cu metionina? Ar ajuta.

Monica x2 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Buna gravidutelor! Ia spuneti, cine a inceput cu amenajarea camerei bebelusului?Stiti cumva firme care produc mobila pentru bebe?In afara de cesco si babydesign.Va pupicesc

ELLA 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

constat ca suntem multe care stam in zona Delfinului- Titan, ia la apel cu voi sa vad cu cine plimb fata, pai ce stati in zona si nici asa nu reusim sa ne intalnim?
eu stau pe chisinau vis a vis de Hipocrat medical

Alexa31+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput