Mamici de martie-aprilie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
arissa spune:
Doamne, Andra, mi-au dat putin lacrimile si nu stiu de ce: sa fie pt ca mi se urca sangele la cap cand aud de nemernici din astia care nici mituiti nu-si fac treaba sau poate pentru ca povestesti tu asa frumos si m-am emotionat la sfarsit cand s-a nascut baiatul.
Sa-ti traiasca toti puisorii, te asteptam cu celelalte povesti.
Pupici,
31+6
RaisaFudulu spune:
Andra ce poveste emotionanata, prin cate ai trecut si cat curaj ti-a trebuit....recunosc ca mi-au dat putin lacrimile esti tare mamico......sper ca la Maria a fost putin mai usor.......astept cu nerabdare cand ai tu timp
pupici si multe flori

Diana 27+
Lili_g spune:
Doamne Andra,
Si eu care ziceam ca povestea nasterii fetei mele e din filmele de groaza (sotul meu imi spune sa nu-mi mai amintesc ca a trecut mult de atunci). Se pare ca a ta si si mai si...Slava Domnului ca ati fost sanatosi amandoi.
Katink spune:
Andra, iti multumesc ca ti-ai facut timp si ne-ai scris asa in detaliu 
Eu cand te-am rugat sa imi spui cum au decurs cele doua nasteri, ma gandeam ca o sa imi raspunzi mai pe scurt, acuma chiar ma bucur ca ai dat asa multe amanunte 
Slava Domnului la mine prima nastere a fost bine si sper din suflet ca si a doua nastere sa fie cel putin la fel de bine si de rapida.
Pupici si astept continuarea cu Maria 
Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
magdutah spune:
Andra: multumim ca ne.ai scris ... nici nu am cuvinte ... parca orice as scrie nu s-ar potrivi ...
Sanatate multa si sa dea Domnul sa ai o nastere frumoasa anul acesta!

Magda 29+
Amma23 spune:
Citesc si nu-mi vine sa cred ca asa ceva se intimpla in Bucuresti, in anii '90. Am senzatia ca vad un film cu lagarele fasciste, chiar asta-i imaginea. Sa nu te lase sa nasti ca nu aveau ei chef sa vina, Doamne fereste! Doamne fereste!
Imi vine sa urlu, cite nesimtire in lumea asta.
Pentru tine, Andra numai admiratie,mi-a venit sa plang, bravo.
Sper din tot sufletul sa ai parte de o nastere perfecta acum, cu conditii de "film cu bogatani" nu de "filme cu lagare".
madmat spune:
buna fetelor.
vin si eu la raport
aseara am plecat fara sa spun noapte buna ptr ca sa intrerupt curentul de la vantul care batea.
AMMA23 nu stiam ca si la uoameni din alba i se spune albanez, dar vez ca mai am invatat inca ceva
.
MIHAEELA ma bucur ca ai trecut cu bine de la uraganul de aseara.
ANDRA im pare rau prin ce ai trecut sa ai grija de tine la nasterea asta,si o intrebare nu te ai dus sa vorbesti cu medicul care ai platit de ce sa comportat asa cu tine? daca eram eu cred ca mergeam si i trageam cate una.
Pusi si ma revin
matilda
29+
madmat spune:
ALIONA im pare rau de pisica ta sa se vindeca cat mai repede.
ANDREEA20 unde ai disparut sper sa fiti bine tu si bebelina ta
PHILI undde esti fata ca nu ai scris de mult sa ai grija de tine si de bb
matilda
29+
ralualexandrei spune:
Matilda la cateva ore dupa nastere a avut tupeu dna dr sa-si arate fatza si n-am avut putere decat sa-i urez sa aiba parte de o nastere ca a mea.Ulterior am aflat ca al meu sotz care e bland ca un miel dealtfel,a luat-o un pic de gat si a ridicat-o de la podea si i-a spus ca e prima femeie pe care are pofta s-o bata si sa-i multumeasca la Dumnezeu ca eu si copilul suntem bine caci alfel ea ar fi fost moarta.Sincera sa fiu m-a speriat reactia lui ptr ca el e un om foarte bland si calm insa stiu ca domnisoara dr si-a meritat-o.
Nu as vrea ca povestea mea sa va sperie,s-a intamplat acum 10 ani si cred eu ca de atunci si pana acum treburile s-au mai schimbat un pic si in plus acum cu atatea mijloace de informatie ne cunoastem si noi drepturile si mai ales nu mai suntem atat de naive incat sa ne lasam pe mana doctorilor fara sa intrebam ce si cum.
la burtici!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
30+
album no1 album no2 albumul no3
Rebiana27 spune:
Andra ce cuvinte ar putea sterge amintirea unei nasteri ca cea prin care ai trecut tu prima data? Te admir!!! Si nu numai pentru modul in care ai trecut peste nastere ci si pentru faptul ca mai ai o fetita acasa si un baietel pe drum! Esti un etalon de curaj si daruire!
Magda multumesc pentru sfaturile in legatura cu picioarele mele umflate. Voi incerca remediile si sper sa nu se mai umfle pentru ca vreau sa intru in prenatal la inceputul lui martie si acest lucru m-ar face sa-mi iau concediul mai devreme. Si as mai avea ceva planuri de indeplinit pana atunci!
Aliona nu mai plange pentru ca afectezi bebita. Poate vrea DD si totul va fi bine!
Rebiana
29+