Mamici de martie-aprilie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Buna dimineata fetelor!

Nu am mai scris demult dar am citit ce ati scris ....
Asta din cauza ca atunci cand m-am intors la munca a trebuit sa ma pun la curent cu multe noutati legislative cu intrarea asta in UE si am avut cam multisor de lucru.Va citeam seara si dimineata dar nu prea aveam putere sa maisi scriu.
Acum am revenit.
Am vazut ca ati discutat despre multe lucruri interesante.

Eu am sa va spun despre ultimele lucruri discutate adica vitamine am luat Elevit si nu mi-au facut rau si fier respectiv Tardyferon pe care l-am tolerat destul de bine.

Despre ajutor dupa nastere o sa contez pe mama ca soacra e o femeie falsa si lingusitoare pe care am incercat din rasputeri sa o tolerez (asta fiindca e mama sotului meu si nu vroiam sa se simta el rau) dar a fost imposibil.Am stat un an in casa aia si a fost cosmar.Acum stam cu chirie ...inca....ce sa va mai spun si sotul meu se intelege greu cu ea si doar e mama-sa.
Am citi ce spuneai tu mada_rozz de soacra ta si ma gandeam oare nu e aceiasi persoana ???? glumesc dar tot cam asa e ...are casa plina de icoane si merge la biserica dar de barfit si alte rautati nu o intrece nimeni

Hai ca am vorbit cam mult de ea si nu merita efortul....

Bebica al meu sper ca e bine ......ca si eu ma simt bine...din cand in cand se mai intareste burtica dar mai iau cate un no spa, in rest e bine nu mi se umfla mainile si picioarele, nu amortesc ....inca .... cine stie dar chiar daca o sa fie asa o sa le suporte mami pe toate pentru puiul ei.Cateodata ma mai trezeste noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta.Bineinteles ca si eu ma simt , am inceput sa gafai, e mai greu la alpecat incaltat si altele dar o sa trecem noi si peste astea BB sa fie sanatos ca noi ne revenim.

O sa mergem la doctor saptamana viitoare si va mai spun atunci cum stam .

Este ceva care ma ingrijoreaza dar eu sper ca e doar o alarma falsa si ca totul e bine. Cand am facut triplul test au iesit alfafetoproteinele putin cam mari si din cauza asta doctorita m-a pus sa refac triplul test (corelat cu varsta sarcinii) iar maine ma duc sa mai fac odata morfologia fetala . Indoiala asta si samburele asta de nesiguranta ca BB nu ar fi tocmai in regula ma macina pe dinauntru dar incerc sa imi mentin moralul.

Am citit ce ati discutat despre ceaiuri si intr-adevar si eu stiam ca cel de zmeur e bun .... iar lista de intrebari e chiar bine venita.

M-am intins cam mult ca sa recuperez....
si sunt tot la serviciu dar azi am mai putin chef de treaba

29 + 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

'neata!

Bun ceiutul! Mai ales dupa o noapte asa de rea cum am vaut, cu trezit, sucit de pe parte de pe alta, suflat nas (am rinita alergica), oooof! Si vremea s-a uratit pe aici, bate vantul, sper sa nu vina vreo furtuna.

Ma inscriu in tipar, resimt durerea de care vorbiti, a osului pubian, insa doar atunci cand ma ridic dein pat sau de pe scaun.

Diana, cum de ti-a dat prenatal asa de devreme? Mie mi-a precizat doc ca doar din saptamana 32 se da. Noroc ca mi-a dat un medical saptamana asta, ca obosisem prea tare.

Mihaelaaa, hai la un ceai si la o vorba, poate te simti mai bine.
31+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

http://www.webmd.com/pregnancy_and_family/pregnancy.htm

eu ma mai uit pe aici din cand in cand
poti face si un calendar al sarcinii personalizat

29+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Gravidute. Eu nu am mai scris de mult si va cer scuze, dar si eu ca si alte fete am citit tot si am fost alaturi de voi in fiecare zi.Insa in ultima vreme citeam cateva ore ca sa va ajung din urma si pana terminam, cand sa scriu si eu oboseam deja si fuguta in pat.
Dar...am o veste buna am intrat in prenatal
Ma confrunt si eu cu aceleasi stari ca si unele dintre voi (dureri in zona inghinala, dureri de bazin si burtik greoaie)
Colostru...cred ca am fost printre primele (daca nu chiar prima) care am anuntat ca am din luna a 6 a dar incerc sa nu apas prea tare pe sani la cremuit ca sa nu mai curga.

Despre vergeturi stiu ca s-a mai vorbit dar vreau sa ma anunt si eu printre zebrele dungate insa numai pe sani si solduri, desi am fost cuminte si am dat cu crema in fiecare seara si de acum si dimineata.

Despre preturile care se practica la doctorii de la noi banuiesc ca vor fi foarte putine fete interesate pentru ca depinde de oras pretul spagii, dar saptamana viitoare va spun care ar fi "taxele" pe la Iasi.
Am o verisoara care trebuie sa nasca maine si cu siguranta imi va spune ea.

Cu soacra...eu am o relatie foarte buna si desi locuim impreuna nu am avut niciodata conflicte. Este genul de om...calm si care vorbeste cu atata blandete de iti transmite o stare din aia ...de iti vine sa dormi
A ajuns la un compromis cu mama (fara sa vorbeasca intre ele) ca eu sa nu cumpar hainute pentru bebe pana nu nasc din motive superstitioase desigur, asa ca le fac la amandoua o lista luuuunnngggaaaaaa cu ce lucruri are nevoie nepotelul lor iubit.Au zis amandoua ca e primul nepot de ambele tabere si nu o sa trebuiasca sa iau eu nimic.Am reusit sa iau pe ascuns o caciulita si botosei dar atat.

Am epuizat subiectele de care mi-am amintit ca s-a discutat dar revin ca mi-am dat drumu' la scris

32+

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

eu momentan sunt in medical pana la 1 februarie cand intru in prenatal. Iau intradevar 10 zile din concediul de dupa nastere adica atunci raman cu 53 zile din cele 63 cate ar fi trebuit, nasterea am pus-o dupa cum mi-a zis la prima eco adica 14 aprilie.....putem compensa fara probleme cele doua concedii de cate 63 zile, astfel incat dupa nastere sa ramana 42 zile. .....la inceput nu prea era de acord sa*mi dea atat de devreme dar am convins-o eu sa-mi dea la 30 saptamani

sper ca nu am scris prea incalcit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Neata,

Vin si eu la raport...am trecut noaptea cu bine,aseara cand am vazut ca mi-a luat vantul jaluzeaua de la geam (care nu are nici un an de cand e pusa!!!),m-am speriat tare rau,ma asteptam sa fie si mai rau.
Asa ca,am sunat-o pe prietena mea si a venit cu sotul si m-a luat la ei.Tot la ei am si dormit,am venit numai azi de dimineata.
Am reusit si sa dorm de pe la 2 noaptea,probabil m-a ajutat si gandul ca nu mai sunt singura.....
Tot aseara am avut si o depresie,am tras o tura zdravana de plans,ca sunt singura,ca tot cand mi-e greu al meu sot nu e acasa,am fost necajita si pe neamurile mele (putine...socrii si verisoara-mea!),care nu s-au gandit sa dea un telefon sa ma intrebe cum o duc,daca am nevoie de ajutor....
Acum m-am linistit...dar ma gandesc...oare si cand o sa vrea bebe sa vina o sa fiu tot singura?????
Le multumesc fetelor care s-au gandit la mine.Multi

Mihaela29+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihaelaaa sper ca esti bine! si asteptam sa apari pe net...

Eu sunt suparata ca imi da motanul... si nu vreau Are si al meu sot dreptate... va fi chinuit de 3 copii... Mi-e mila si de motan... dar nici nu vreau sa plece... il avem de 7 ani.
Ma "ameninta" de ceva vreme ca o sa-i gaseasca stapan... dar eu am tot sperat ca n-o sa gaseasca prea curand... Si se pare ca i-a gasit... Mai imi spune ca atunci cand ne intoarcem acasa, n-o sa-l mai gasim Poate e mai bine asa... dar eu nu vreau si gata...

In plus, mandra e bolnavioara... nu m-am lamurit inca de la ce... Ori a facut febra de la burtica, ori a facut febra si s-a deranjat la burta de la masele (ii ies si ultimele masele)... Acum astept sa vad daca mai face sau nu febra.

Edit: Mihaela probabil scriam odata... ma bucur ca esti bine... F. bine ca ai avut la cine sa te duci... si nu mai fii suparici... de multe ori te ajuta mai degraba prietenii, decat unele neamuri, rude...

Eliana & (30 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Neata tuturor,

noi am dormit bine, furtuna ne.a ocolit ... nici macar nu am ce povesti despre ea ... poate doar sa spun ca ne-au innebunit la radio sa nu iesim din casa, sa nu stam pe sub pomi ...etc. si alte minuni. Dar la noi de abia de s-a starnit vantul pe la 21 si in jumate de ora nu mai era nimic.

Mihaela ce faci ? Doar nu ai inceput sa aduni jaluzelele
Sper ca ai dormit pana la urma si acum doar faci ordine pe acolo !

Pupici ... ca trebuie sa ma apuc de treaba

Magda 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Mihaelaaaa ma bucur foarte mult ca esti bine si ca ai avut la cine sa apelezi ca sa nu ramai singura peste noapte daca a fost furtuna pe acolo.....fruntea sus si zambeste ca noi toate si cu bebeii din burtici suntem alaturi de tine

Diana 27+ 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Buna dimineatza fetelor,
vin si eu la un ceai...
Madmat, chiar ma intrebam ce nationalitate esti. Albaneze sunt cele care locuiesc in judetul Alba. Adica si eu, ca de acolo am plecat. Si Cami acolo locuieste acum. Deci tot albaneze si noi, dar de alt fel .
Paxela, poti linistita sa-ti pui in nas apa cu propolis.E chiar foarte bine. Asta daca nu esti alergica la propolis.E foarte bun pentru curatarea nasului.
Apropos de colostru, la mine n-a dat nici un semn.
Mi-am facut analizele si am lipsa de fier, Nu severa, dar e. Desi iau Fe pastile. Si mananc si carne in prostie. Poate acum mi-ar trebui niste ceai de urzica, ca tot povesteati de el.
Mihaelaa, lasa mai bine sa nu te sune, decit s-o faca si de fiecare data "sa tranteasca mucii'n fasole" (sorry pentru expresia, asa zice barbat'miu). Stiu ca ti-e greu singura acolo, cam asa-s si eu. Bine macar ca ai prietena asta aproape.O sa fie bine
Roxanici, am uitat sa-ti spun aseara. Nici pruncul meu nu-i pregatit de iesire, el sta-n fund (la povesti).Da' nu-mi fac probleme inca, sper sa-si revina. Miscare multa si in plus este un exercitiu de yoga care ajuta la intoarcerea copilului. Ne punem pe treaba si se rezolva, daca e cazul
Ma duc la "ciupa-ciup", adica la bazin
Pupe, o zi superba. Am vazut ca la Bucuresti e soare, aici e urat ca naiba.

Mergi la inceput