Mamici de martie-aprilie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by magdutah

Ok, Roxanici! Si ai sa iti faci ceai ?
Eu ma gandeam sa ma duc maine la farmacie sa iau un pachet ... dar ma gandesc ca trebuie sa aiba un gust : urzica si coada soricelului ...brrrr
Tot mai bun trebuie sa fie pudingul vostru . Eu insa ma stradui sa nu mai mananc dulce ca iau proportii "exponential" !

V-am spus ca burtica mea are 113 cm? Sau oare am masurat eu gresit? Am sa o mai masor maine odata ... azi cam gata ... m-a ajuns oboseala!

Ma duc la spalat dintisorii si pe urma va spun noapte buna !

Magda

Nu prea cred ca o sa beau ptr ca din ce mi-am dat seama este mai mut ptr reglarea functiilor digestive, renale, biliare, sa trecem oarecum mai uosr peste toate "relele" din perioada asta.
Ma gandeam ca e ceva mai specific....cum ar fi cel de frunze de zmeur....la ala inca ma mai gandesc daca o sa iau...ar fi bine ca uterul meu sa fie tonifiat inainte de nastere dar io is cam necredincioasa si nu prea cred in puterea caiurilor. Mai vad.

Burtica mea are asa: 91 cm masurati de dr (ma masoara intinsa in plan orizontal) sau 96 de cm masurati de mine, stand in picioare peste buric.

Noapte bunaaaaa!!!!

roxana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Pai cam asa scrie si pe site.urile nemtesti. Ca te ajuta sa treci mai usor prin sarcina. Dar noi am cam trecut deja ... nu mai este mult ...

Aaa, si cica ar ajuta sa dormi si mai bine. Eu dorm bine ... nu ma mai deranjeaza atat de mult ca trebuie sa dorm doar pe stanga sau pe dreapta ... insa spre dimineata parca ma dor soldurile ...

Si eu imi masor burtica tot peste buric ...asta ca sa fiu sigura ca o masor mereu in acelasi loc

Gata: noapte buna

Maine seara nu cred ca am sa va mai tin de vorba caci suntem invitati la niste prieteni dupa 19 ... si pana ne intoarcem cu siguranta o sa dormiti!

Pupici, Magda 29+

http://mfoca.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

MAi fetelor, eu stiam de urzica(frunze) ca e buna cand ai probleme cu burta. Eu cand ma mai stricam la burta imi faceam ceai concentrat de urzica si imi trecea. Eu una nu as risca cu urzica, si asa am probleme din cauza fierului.

Cat despre soacra, noiam vrut sa o aducem sa ne ajute cu bebe, dar a zis ca nu poate sa lase scoala(e profa) si sa vina la noi, dar ca o sa vina la vara vreo luna; mare ajutor. Asta e, pe mama nu o pot aduce, ca ar insemna sa-i platesc eu biletul de avion si inca nu ne permitem, soacra-mea daca vine isi plateste singura biletul.
Ramane pe noi sa ne descurcam singurei. Cat despre probleme cu ea, nici nu ma plang, ca as face pacat sa o vorbesc de rau, ca nu e o scorpie, dar nici nu as sta cu ea in casa daca ar fi.

Noapte buna fetelor! Eu mai am pana la somnic

29+

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna seara gravidutze, inca nu-mi vine sa cred ce mult scrieti, am reusit doar sa spicuiesc pe ici-colo, sa vad cum o duceti.

In primul rand vreau sa va spun ca eu beau ceai de frunze de zmeur de luni de zile si sunt bine mersi pana acum, am rar contractii si nu mi-e colul deschis. Am inceput sa beau zilnic, combinat cu cretisoara, dupa avortul spontan suferit, pt refacerea si tonifierea uterului, asa cum am gasit in renumita cartea despre plante a Mariei Treben. Sunt convinsa ca m-a ajutat, ca m-am refacut f bine, nu am avut nevoie de chiuretaj si am conceput din nou din prima luna cand ne-am propus, si fara a mai pierde sarcina, in ciuda accidentului suferit in primele saptamani... Si ginecologul mi-a zis ca e f bun de consumat de-a lungul intregii sarcini, numindu-l "pregnancy tea". Eu beau zilnic 2 cani (le consum la serviciu)de atata timp si nu doar dupa 36 saptamani... Asa ca din experienta vorbesc ca daca nu ajuta, macar nu dauneaza, sa nu credeti ca intrati in travaliu daca ati baut o cana, actionand doar ca tonic uterin, nu ca agent spasmotic...

Roxana, eram si eu gata sa intreb cine e Hormonica despre care tot vorbiti, de ati vazut nastere la TV... Acum am inteles f bine din descrierea ta ca e un reality-show de prost gust, si ma bucur ca nu vad asa ceva, mai ales ca nu corespunde realitatii cu care se confruntata romanul de rand, asa ca va inteleg frustrarea.

Ca sa mai ating un subiect mult discutat, o sa va spun si parerea mea despre participarea sotului la nastere. Sori, sunt de acord ca aici nici nu se pune problema sa nu fie langa tine, dar sunt mai putin de acord cu argumentul tau cum ca ar fi rezultatul mentalitatii si adaptarii... Aici e sistemul medical de asa natura de incurajeaza si permite acest lucru (si nu din totdeauna, pt ca acum 30 ani cand s-a nascut sotul meu, socrul meu nu a avut voie la nastere). Vezi ca multe fete de acasa si-ar dori, dar nu se permite sau nu sunt conditii - neavand camera proprie de nastere ca noi, nasterea devine un act medical prea public si insanitar. Chiar daca e voie aici, nu e obligat nimeni sa participe, e chestie pana la urma de optiune personala si reciproca decizie a sotilor. Sotul meu va fi cu mine, pentru ca spune ca m-a luat la bine si la greu si acela e un moment dificil in viata sotiei lui... Plus ca fericirea de a-ti vedea prima data copilasul vrem sa o traim amandoi. E partea a doua ca nu vreau sa stea la picioarele mele, cu vedere la "dezastru", acolo e locul medicului, dar prezenta si sustinerea lui ma va ajuta cu siguranta.

Am vrut sa mai scriu cateva informatii de la cursul de nastere, precum si despre soacra mea (e de bine!), dar am scris iar compunere si sunt si obosita de la serviciu. O sa revin probabil pe week-end, parca vad ca pana atunci deschideti si capitol nou!

Pana una-alta, va doresc la toate o vinere usoara si un sfarsit de saptamana relaxant!

Cristina 32, cu

Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata fetele
un ceai?
vad ca azi sunt mai bine putin, si am zis ca 3 zile eu nu mai ies din casa poate trece
am si eu o intrebare oare apa de mare cu propolis pot sa imi pun in nas, o fi voie?

Alexa31+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata !
Paxela vin si eu la un ceai, ma bucur ca esti mai bine.
Vad ca nu mai pot sa tin pasul cu voi, la munca am fost foarte ocupata si acasa netul e tot stricat, am facut o mie de sesizari da nu stiu ce fac astia.
Despre soacre, a mea a fost pana nu demult tare departe si ne-am inteles bine la distanta, acum e binisor desi incearca ea sa ne coordoneze in unele privinte da eu fac tot cum vreau eu. Ea spune sa-i las ei copilul ca si asa nu are ocupatie dar eu o sa-mi tin copilul langa mine, iar la inceput ne ajuta mama.
De doua zile si la mine burtica e tare si grea ca un pietroi, vad ca mai sunt fete care patesc asa, eu am mai luat cate un nospa.
O zi buna mamicutelor.

Cria cu

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna fetele!
Azi e ultima zi la servici, de luni sunt in prenatal! Din pacate nu am internet si nici nu stiu cat de curand vin sa mi-l instaleze, asa ca o sa dispar o vreme de pe aici. O sa incerc sa intru cu orice ocazie, macar sa va citesc daca nu apuc sa scriu ...

ROXANICI, si eu stau aproape toata ziua pe scaun si cand ma ridic dureaza cateva secunde pana reusesc sa ma indrept. Si daca trebuie cumva sa merg la baie, atunci e mai nasol, ca nu prea reusesc sa stau dreapta, ca ma apasa si pe vezica!
Cred ca asta e un 'efect secundar' al sarcinii.

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

neata' fetele!!
vin si eu la un ceai
asta noapte nu am putut sa inchid un ochi. a fost furtuna mare aici la noi. de plouat a inceput dimineata, dar a batut vantul ff tare toata noaptea. am crezut ca zboara jaluzele exterioare de la geamuri. plus ca faceau un zgomot.....
oare mihaelaaa ce face??? cred ca doarme daca toata noaptea a stat treaza...
eu sunt la servici, si am sa mai scriu putin mai tarziu cand sper sa mai imi revin...

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

Selene ce bine de tine ca intri in prenatal... vreau si eu.....
eu mai vreau sa merg la servici si luna februarie toata. iar din martie, adica pe la 33sapt sa intru in concediu. sper sa reusesc sa vin pana atunci. subscriu si eu la faza cu durerile mentionate de roxanici..

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna dimineata

Si eu vreau un ceai ca de-abia m-am trezit. Multumim Paxela ca l-ai pregatit si pentru noi

Roxanici subscriu si eu la durerile descrise de tine - completez parca ar fi o linie imaginara de durere deasupra zonei pubiene, asa este la mine - eu acum am scapat de serviciu sai de stat pe scaun foarte mult........stau si acum la calculator dar cu limita amortesc merg in pat, am timp sa ma plimb s.a.m.d.

Mihaelaaaaa suntem alaturi de tine, speram ca esti ok si te asteptam la raport

Diana 27+

Mergi la inceput