Mamici de martie-aprilie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Selene

Elyanne,
m-am uitat si eu pe site si se pare ca in 11 Feb, la ora 22:00 e si documentarul cu animale si cel cu sarcina multipla!

Uite dovada (la sectiunea 'afla mai multe' si la 'clipuri'):
http://new.photos.yahoo.com/martie_aprilie_2007/album/576460762311458745

+ link-ul la site - http://www.nationalgeographic.ro/ - dar poate isi dau si ei seama si schimba intre timp!
Se pare ca va trebui sa urmarim programul in fiecare zi, sa vedem cum e de fapt!

AMR pana apare martisorul...

Saru'manaaaaaaaa! Nu vazusem si partea cu sarcina multipla... ori ieri nu era, ori n-am vazut-o eu Acu' sa se hotarasca ce dau, cand dau.

Eliana & (30 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna ziua la burtici,
citesc din urma ca vad ca ati scris, nu gluma, si apoi revin.

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am citit si eu despre miscarea intimpul travaliului. O prietena carea nascut acum 2 ani la Municipal a zis ca asistenta i-a dat o minge si s-a jucat cu ea pe acolo lucru care i-a ajutat f mult. Habar n-am insa care e politica la Filantropia. Dar sunt destul de stricti din ce am vazut eu pana acum.
Si fetelor, dacapana acum eram speriata de nastere acum sunt chiar ingrozita. Azi dimineata am fost la eco. Bebe e bine (nu mi-a mai zis ce e si eu am uitat sa intreb fiind ocupata sa-l rog pe medic sa verifice bine capusorul -stiti ca a avut un ventricol al creierului putin marit la 22 de saptamani). Mi-a zis ca ecu capul in jos asa cum stiam, e bine, are 1900g, placenta are gradul de maturitate 3. La 22 sapt avea 1, nu e prea mult 3 acum? Plus ca ma sperie putin greutatea lui bebe. Stiu ca se incadreaza in limite dardaca se mai ingrasa mult eu cum il mai nasc? Ca am 1.54-1.55 si medicul meu nici nu vrea sa auda de cezariana. Am sa ma rog sa nasc la 37 de saptamani ca sa nuse ingrase f mult.
Va mai scriu mai tarziu ca acum sunt la lucru si tb sa ma ocup de copii.

32s

Mergi la inceput

gata, am terminat de citit tot din urma.
in legatura cu prezenta tatalui la nastere: al meu sotz creca ar fi in stare sa le ia pe alea la bataie pe acolo daca ar vedea ca ceva este in neregula si mai ales daca as avea dureri ff mari s-ar lasa cu.
in aprilie 2006 am facut o operatie la iasi, laparoscopie. vreau sa spun ca atunci cand m-am trezit din anestezie, eram inca cu masca de oxigen pe fata, al meu sotz era prezent acolo, cu toate ca nu avea nimeni voie sa intre in spital, mai ales la reanimare.... nu stiu cat a dat si la cine a dat, ideea este ca numai el era acolo, imbracat tot in costumatie de si tare mi-a facut bine prezenta lui acolo
as vrea sa poata participa si la nastere dar nu cred ca permite politica spitalului de aici... suntem in urma rau la capitolul asta

despre vitamine, eu iau elevit iar in primele 3luni am luat si acid folic.

daca imi mai amintesc ceva scriu... acum.... stiti cum este cu neuronul de . cateodata parca e lipsa

cu

Mergi la inceput

elpower buna ideea cu listutza de intrebari pt dr.

in legatura cu nasterea sezonului, Columbenii: ce am vazut noi acolo e aproape ce vedem si in filme....nu am nascut niciodata pana acum dar.. sincer... nu cred ca asa se comporta personalul spitalului cu oamenii de rand... nu ca nu ar fi bine, dar din pacate nu este asa...
si tot in legatura cu hormonica lui columbeanu... a zis ca ea a luat toata sarcina 7 kg... ca nu a mancat paine si dulciuri deloc. atunci eu de ce am luat "doar" 12 pana acum?. bineinteles ca am mancat si dulciuri si prajituri si paine..

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Raisa - ma mai doare da` nu ca zilele trecute, am luat si un no-spa mai devreme, si vad ca e mai bine...problema e ca nu stiu inca daca sunt contractii...ca nu reusesc sa-mi dau seama...bine macar ca am scapat de gaze..multam de grija
...si cu toate astea a inceput sa-mi fie greu sa ma misc...zici ca sunt un elefant...

Apropo am ramas restanta cu un raspuns...Scaunul de masina este obligatoriu conform noilor norme UE - Codul Rutier, de la scoaterea din maternitate inclusiv...asa ca va trebui scaunel din acela scoica mai intii.

Legat de ajutoare - noi ii avem si pe ai mei si pe ai lui relativ aproape, da` sincer nu ma bazez foarte tare pe niciunii dintre ei, oricum presimt ca va fi cu cintec...primul nepot in ambele familii toata lumea e deja lesinata asa ca ma vad cu toate rubedeniile pe cap si in acelasi timp singura (bine cu sotu), apropo noi locuim si cu bunica sotului, deci bb-ul va avea si o strabunica loco (nemaivorbind de celelalte doua - ale mele din dotare)....asa ca sa te tii nene indicatii din 1900 toamna...io ma mai gindeam la mama unui prieten care e asistenta medicala la neo..si sa o chem pe ea la inceput sa ma ajute, evident contracost...da` mai vedem...

Mihaela - felicitari pentru carnet! ti-o zic din toata inima de soferita impatimita....bine fara masina nu prea m-as descurca...de` comoditatea bate-o vina...

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Katink.Dar aseara eram cam ametita,nu de bautura evident ci de nesomn.
Tzuna bebica al meu are 1820gr la 30sapt si 6 zile asa ca stai linistita ca al tau nu e prea mare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 30+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

ralualexandrei te asteptam cu povestile nasterilor.. acum ca ne-ai promis, nu mai scapi..

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Va promit ca astazi ma astern pe scris. la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 30+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ca vitamine mi-a recomandat dr ginecolog Elevit. La inceput am avut probleme, in sensul ca ma constipam rau de la ele dar acum observ o imbunatatire a situatiei.

Tzuna ai mers sa vezi sala de nasteri de la Filantropia? Eu voi naste tot acolo si nici macar nu am vazut spitalul. Poate imi dai tu cateva informatii. Spuneai ca personalul este foarte strict, adica se comporta dur? Despre epidurala stii daca se practica? Am citit si ce ai scris despre tarife practicate... mai caut si eu informatii. Eu merg la cabinet la dr Militaru, unul pe care il are in Dambovita si, desi am facut doua ecografe in Bucuresti, langa spital, nu am mers sa vad macar spitalul. Poate ajung pana nasc, daca nu....

Roxana si mie imi trec aceleasi ganduri prin cap legat de silueta de dupa nastere, de mobilitate etc, astfel incat intorc capul pe strada dupa fiecare proaspata mamica pentru a vedea daca e la fel ca inainte. Asa par a fi toate, deci ne vom reveni si noi.

A-propos de ceaiuri sau alte tratamente naturiste pt dilatare, am citit pe forum, nu stiu ce topic, despre o gravidutza care lua doua tratamente homeopate. Le-am notat si eu "just in case", pentru ca ea a spus ca a avut o nastere usoara si aceste remedii au ajutat-o la dilatare dar si la revenirea organismului dupa nastere.

Va pupic si revin mai tarziu!

Rebiana 28+

Mergi la inceput