Clubul nurorilor (74)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina mai asteapta cu epilatul pe operatie, ca abia a trecut o luna, nu? A fost ceva subiect la Femina intim pe tema asta si ziceau fetele ca ar fi bine asteptat cam 3-4 luni. In rest, enjoy. Si eu trebuia sa ma fac bella, dar sunt in asteptare, ca am vorbit cu nasii si e posibil sa mergem cu ei la Felix weekend-ul celalalt, asa ca trebuie sa trebuie sa mai astept, ca daca ma grabesc, numai bine o sa ma prinda weekend-ul viitor in plin proces de crestere.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alina nu am asteptat si a fost super ok, ma simt taaaare bine.
hmmmmm, felix...vreau si eu!!!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna seara nurorici!!
vin si eu cu vesti nu tocmai "grozave" pentru mine....
azi am fost la dr (gineco) si se pare ca o sa mai dureze pana apare bebe, s-ar putea sa fie trompa dreapta infundata! offff......sunt suparici
de saptamana viitoare voi incepe cu injectiile 10 zile, cu ampicilina si cu duphaston. daca dupa 2-3 luni de tratament daca nu apare bebe ma duc la dr sa vedem cum e cu trompa dreapta (daca e infundata). bine macar ca potem ciotinua cu proiectul pt bebe pe toata perioada cat fac tratamentul!! macar atata!!!
si eu care ma gandeam ca, cum en apucam de "treaba" cum apare bebele...se pare ca nu e asa de simplu.....se lasa dorit!!!
ma bucur ca am fost la dr, macar akuma stiu care imi sunt sansele!!

marina superba printesa ta mica!!!!seamana leit cu mamica ei!! pupici la amandoua!

aly, distractie la felix (cand vei merge!!)

va pup pe toate!!

O sotzie fericita!!!

http://tt.lilypie.com/GgBEp2.png

Mergi la inceput

Neatza!

Marina ma bucur ca n-ai avut probleme. Abia astept sa aud si eu vestile de la nasi sa stim ce planuri ne facem si sa imi fac si eu "piele de bebe".

Yasmi imi pare rau ca aveti probleme, dar fii optimista, ca va veni si bebe. Pana una alta, distrati-va cu 'proiectarea' .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
yasmi - imi pare rau de vesti, dar si cand o aparea bebelul.....

Mergi la inceput

sal fete

yasmin da cum si-a dat dr seama ca e trompa infundata? sincera sa fiu e o concluzie pripita, asta nu se vede decat dupa o laparo sau o histero, mai cauta aici pe forum o sa afli muuuulte chestii folositoare.macar stie daca ai ovulat? si sa stii ca sunt fete care au ambele trompe bune si cu toate astea ovuleaza numai pe una. asa ca... trage singura concluziile.

azi sunt asa...mai nostalgica pt ca la clubul mamicilor astazi se termina odiseea noastra si de maine trecem la scutece. ce frumos a fost dar ce frumos va fi mai departe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

salutare fetelor!
cate un martisor virtual din partea mea
o zi frumoasa

Mergi la inceput

Fetelor, va doresc o primavara minunata!

Mergi la inceput

de la mine pt voi un martzishor

Mergi la inceput

Foarte dulce martishorul tau, Marina .

Mergi la inceput