Clubul nurorilor (74)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

pe unde ati disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Un 1 MARTIE fericit,o primavara frumoasa si insorita,care sa ne aduca bucurie,iubire,pofta de viata si...multe flori!LA MULTI ANI!
Marina...tare dragalas martzisorul tau!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor, cu intarziere, va urez si eu o primavara plina de realizari si de succese!
Marina absolut demential martisorul tau!!!!!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza! E vineri!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata!
ma puteti ajuta?
aruncati un ochi la Generale

Mergi la inceput

Nico am citit undeva ca distanta minima legala e de 1,9 metri intre cladiri. In www.clr.ro/Cod%20civil.pdf" target="_blank">Codul Civil, unde ar trebui sa scrie (deschide si da-i un find dupa cuvantul 'distanta' si te duce exact acolo), nu e specificata distanta exacta in cifre. Sper sa afli totusi raspunsul.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

'Neatza si o saptamana buna va doresc!

Sarbatorite/sarbatoriti avem pentru luna martie? Daca da, sa spuneti pentru listutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata si de la mine. Doamne e aproape ora 12 si eu inca nu reusesc sa ma trezesc. Imi pica ochii in gura!Si m-am culcat devreme aseara. Sambata a fost baba mea...e, ce buna sunt la suflet , si azi e a soacra-mii

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Subscriu si eu la picat ochii-n gura... Numai ca eu n-am avut somn si m-am culcat tarziu, evident ca azi dimi a fost un chin cand a sunat ceasul.
La Cluj e timp frumos...

Mergi la inceput