Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 9
Idaira spune:
Vin de la dr.Mi-a recomandat HCG de diagnostic, dar tare am rezerve.
Sheherezada felicitari!
felicia_ spune:
Fetele, va intreb ceva, poate va pricepeti! O prietena buna a facut analizele si i-a iesit CMV (citomegalovirus, parca) pozitiv... din cate am citit, ar afecta o eventuala sarcina... stiti ceva? Tratament? Pupici ms!
Liana30 spune:
felicia..Tratament - Ganciclovir...., fosfonoformat. dar eu zic mai bine sa vada ce'i spune doctorul..
ioana multumim de veste..sehee te felicit si pe'aci..
si daca tot suntem la cap vestiva zic si io una..si picaflor e gravidoasa..o mai stiti?vechiturile o stiu
e luna vestilor bune
sa'o tinem tot asa..
va pupacesc si fug ca iar ma ia nusycu bata..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Ioanatugs spune:
seherezada si picaflor FELICITARI GRAVIDUTELOR!
IuliaBraila frumos nume ai ales pentru fetita ta sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
Liana30 ne pregatesti si tu o veste buna, cumva ????
Avalon ce mai faci???
Nusy dar tauroaica mea???
Liana30 spune:
IULIAAA scuzoaiele mele ete ca ma luai cu vorba si uitai..dehh mama tu stii cat de baba sunt..da sa stii ca de tricotat nu am uitat..ii termin exact cand nastii..cand tu o sa tipii in gura mareee a iesittttt io o sa inchei rochicioara rozoauuu abia astept si ma bucur mult de bebelina ta..si numele ii tare frumos..are ceva si de la olteanca..juma de nume e si de'al meu..na..ce onoare..
Ioana io vreau mama..ete asa vreau sa sar in sus si sa va spun..da asta nu mai depinde de mine..asa ca..ce'o fi o fi..vb olteanului..ce'o fi da ""sa aibeadica din aia de se trage nenea bucataru de ea
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Ioanatugs spune:
Lianooo...i-ti tin pumnii stransi...sa sari in sus de bucurie iubita!!
Aurel_cris bine ai revenit pe baricade!
orchis spune:
felicia daca IgG este pozitiv are imunitate la virus; daca IgM e pozitiv atunci ...trebuie consultat dr. de urgenta!
felicitari noilor gravidute! asa vesti sa tot auzim!!!
pupici
orchis
14+
cristiama spune:
Fetelor multumesc mult pt grija!!!!
Am gasit analizele, si daca spun eu ca-s multe...si toate au iesit OK
- Toxoplasma
- citomegalovirus
- listeria
- Rh pozitiv
si dupa aia nenumarate analize de hematologie, repetate si
- hormoni
- enzime
- calciu
- fier
- glucoza
- colesterol
si in afara de asta analize de anticorpi facute la Fundeni, nu-le am la mine, erau si alea vre-o 10 si au iesit absolut perfecte!!!!!
Va rog mult sa-mi spuneti daca mai exista ceva ce putea sa-mi scape.
Doctorita zicea ceva de teste genetice dar se pare ca nu as fi putut ramane insarcianta daca era ceva. Mai fetelor si raman asa de usor: 2 din 3 IA reusite... ma rog acum nu le vad chiar asa de reusite!
Si ma tot gandesc ce greseli am facut:
- am racit in primele saptamani dar fara febra
- am mers cu avionul si am sangerat dupa nu stiu daca cu sau fara legatura
- nu am luat ultrogestanul
Data viitoare l-am atentionat pe sot deja: primele trei luni NU plec nicaieri.
Va pup, si va multumesc ca sunteti langa mine.
-
cristiama spune:
Idaira,
Ai dreptate, am nescocotit sfaturile doctorului, acu imi pare rau, DAR la prima sarcina oprita in evolutie am luat si ultragestan si Gravibinol si tot fara succes!!!
Si a doua oara, doctorita probabil ingrijorata de ce-am patit la prima mi-a dat o punga de medicamente!!!! Mi-era rau numa cand ma uitam la ele!
Apropo, stiti ca pe vitamina E scrie ca produce intarziere in dezvoltarea fatului, scrie pe eticheta!!!!
La vitamina C scrie ca nu se administeaza in sarcina....
Data viitoare o sa iau ultrogestanul....promit! Si sper sa mai existe o data viitoare!!!