Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabitzu37 spune:
Cristiama, draga mea , ce rau imi pare!
Sper sa te refaci cat mai repede si urmatoarea sarcina sa fie una sanatoasa si sa o duci pana la capat. Sunt sigura ca va veni si ziua in care iti vei tine puiul in brate!
Gabi
http://tt.lilypie.com/VIEZp2.png
danotino spune:
kristiama . ia zi, dna dr ti-a dat vreo explicatie? ea ce crede?
liana, nu prea mai treci pe la noi, dar si cand o sa scrii, sa vii cu vestea mare, da?
fetelor, va pup.
danotino
Liana30 spune:
cristiama imi pare sincer rau..
danotino hai ca vin
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
nusy spune:
Olteancooo: iar nu stai in pat???Stii tu cu ce vin!
Orchis: asa e,am facut histeroscopia dupa ovulatie,in ziua 25.
Idaira: parerea mea e sa faci si tu o histeroscopie,poate descoperi cauza.Altceva,nu stiu ce sa-ti zic,pentru ca eu nu am avut NICIODATA sangerari in afara menstruatiei, nici macar cand am avut polipul uterin.
Ioana: cum te mai simti?
Nusy
Idaira spune:
Multumesc Nusy de raspuns..maine am programare la ginecolog si am sa cer pareri in privinta metodei de diagnostic cit si tratarea ei.M-ar interesa una care sa le faca pe amindoua,daca e posibil.
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Cristiama i-mi pare sincer rau pentru pierderea ta si chiar nu inteleg de ce ni se intampla toate astea. Ai grija de tine si nu-ti pierde speranta, pentru ca intr-o zi vei reusi!
Idaira ai fost la doctor in perioda cand aveai sangerarile acelea?? Pentru ca eu stiu ca orice sangerare intermenstruala trebuie investigata, pentru ca nu sunt normale. Pot fi multe cauze: avorturi menstruale, polipi, rani pe col, dereglari menstruale,...etc. si deci o cauza trebuie sa fie. Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la medic si sa-i spui problemle tale.
Liana30 multa bafta, sa fie cu ochisori! Asteptam vesti de la tine!
Nusy multumesc, mai bine!Dar nu ma las pe o ureche, maine incerc sa fac o programare pt. histeroscopie.
Fetelor, eu ma simt mai bine de cand iau fier si mi s-a oprit si sangerarea. Insa maine dimineata merg la Giulesti, sa mai fac o eco, ca tot m-a chemat dr. Ion si as face si un PAPS, ptr. ca nu l-am mai facut de 3 ani.
dj_mama spune:
cristiama, sa te intareasca Dumnezeu si sa te impece cu cel putin un copil sanatos si care sa se tzina scai de burtica pana se va naste
Doctorii spun ca ceea ce nu este bun, natura selecteaza si arunca
eu personal mereu dau vina pe progesteron
a fost sigur bun?
violeta69 spune:
Cristima curaj mult iti doresc!
si sa ai incredere in DD ca va fi bine si pt tine odata!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
copilutzu spune:
indara imi dau si io cu parerea...
Mai cere sfatul unui dr.
Si in legatura cu miomul.....Uite ..cand am inceput investigatiile gineco. dr. Laura Dracea a fost prima care a "gasit" mioama mea......
Eeee de aici parerile au fost impartzite....Dr. Niculescu zicea sa-l las ca este mic,alt dr. caruia i-am cerut parerea (dr.Cristescu) zicea "scoatem"....si dupa ani pierduti....a observat si dr. Niculescu ca mioama ...A CRESCUT...si a zis...."draga degeaba am facut monitorizari cu stimulare , ca acum cand in sfarsit ai ovulatie ,trebuie scos miomul" .......Asa ca ,...parerea mea ...scapa si de miom.
La mine era crescut in afara uterului, pe peretele posterior.
Sa ne povestesti ce ai facut la dr.
cristiama sa-ti ajute Dumnezeu , sa-ti dea putere, si sa mergi mai departe.
Sincer imi pare rau!!!!
Inca o data ..ridica-te si mergi mai departe!!!
Pup si iubesc toata
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor