Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 6
orchis spune:
Ioana, nu am inteles de cate zile ai sangerarea? Sa nu fie mai mult de 4-5!
Eu te sfatuiesc sa faci o histero de diagnostic. Este mult mai 'valabila' decat orice ecografie!! Si vezi exact cum stau lucrurile! Din pacate sunt multi medici care nu fac asta decat in z 7-10!
Te pup
orchis
14+
copilutzu spune:
Buna ziua la Duuuamne!!
Ioanatugs si eu am avut polip ( la purtator...). Si m-a scapat de el "tata Niculescu" de la Giulesti... prin chiuretaj ....Auuuu Nu era cea mai buna solutie dar daca lui i-a fost mai usor asa......mie NU!!
Am avut sangerari in afara CM. nu foarte abundente , incepeau cam din ziua a 12.Si la cel mai mic efort...clic...curgea..
Am stat asa cu sangerarile un an...ptr. ca tot "tata Niculescu" imi zicea ca este ceva normal(?!?!?!). ...CICA DE LA OVULATIE(?!?!?!)
In final dupa ce am scapat de polip , dupa cativa ani au revenit acele sangerari.
Am facut HSG iar dr. Cristescu ( ca de dr. Niculescu...m-am lecuit!) mi-a zis ca sangerez din cauza unei "usoare sinechii uterine" . Imi pare rau ca nu l-am crezut... ( nu prea mai aveam incredere in dr.).
Urmatoarea luna mi-a facut histeroscopie si am rezolvat problema.
Tot asa te sfatuiesc si eu : - Sa faci faci Histero , dar sa gasesti dr. care face cu anestezie. Eu am facut-o fara si s-a lasat cu urlete.....auuuuuu.....si altea alea...
Nu te grabi si nu intra in panica , se va rezolva!!
Pup fata curajoasa!!!
Pup burtica de Orchis (Clauditza)
si
si
si
Pup toooata gashca !!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
Ioanatugs spune:
Orchis am mai mult de 5 zile de sangerare...pai din 10 ian. mi-a venit 3 zile, apoi s-a oprit si de prin z7, a inceput sa curga pina azi z15 inclusiv. Parca curge mai putin azi decat ieri, oricum mi-a spus si dr. ca deja ovulasem zilele trecute si ma gandesc ca s-a suprapus cu ovulatia. Dar nu am sangerari mari, sunt pete si uneori noaptea curge mai mult. Si dr.Ion Ionut mi-a spus clar ca nu face histeroscopie/laparoscopie decat pina in z14, deci luna asta oricum e dusa.
Copilutzu ma regasesc in simptome la fel ca tine, deci e clar ca e ceva in uter si trebuie sa-l rezolv. Merci mult
Liana30 spune:
va pupacesc pe toate..
Ioana sper sa fie bine la echo..
IULIA
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Idaira spune:
Iaca,vin si eu cu aceeasi problema...singerari in afara CM uneori din Z12 chiar azi z 21 si inca mai am,alteori incep in z 17-22,culoarea la fel difera,uneori e maro inchis alteori rosu,constant. Ma exaspereaza!!! Nici nu stiu cind ovulez,ca nu ma pot ghida dupa mucus!!
Noroc de voi,ca scriind ceea ce vi se intimpla ma mai dumiresc si eu. Si eu as crede ca e din cauza unei sinechii uterine avind in vedere ca mi s-a scurtat si CM destul de mult.
Mai am la purtator o mioma subseroasa si ,cica un posibil chist hematic.
Deci ,daca am inteles bine,prima data se face histerosalpincografia pt a pune diagnosticul si pt a vedea eventuala sinechie dupa e se recomanda histeroscopia care e de ordin chirurgical,in sensul ca se intervine dezlipind peretii?
PS/am mai scris si la HCG,histeroscopia,sper sa nu va superati .
Mirela_1 spune:
Off, mai Ioana. Poate se opreste totusi sangerarea. E bine ca te-ai hotarat sa faci totusi o histero, elimini o cauza. Te pup si ai grija de tine.
orchis spune:
Ioana dr. ce a zis? Mai bine stai cumintica luna asta! Sau consulti si un alt medic! Se mai fac interventii de genul asta (histero) si in z21 (daca imi amintesc bine Nusy a facut asa! Poate o contactezi!
Idaira bafta la HSG! La mine s-a intamplat ca dr. sa nu vada polipii (in 'poza' se vedeau foarte bine insa....cum am mai zis, nu a avut cine sa-i vada!!!!).
Copilutu
va pup
orchis
14+
cristiama spune:
Salut, fetelor
Ma primiti inapoi la aspirante, pt ca din pacate am pierdut si sarcina asta la 9 saptamani si ceva.
Acuma sunt cam la pamant, da o sa-mi treaca si dupa o pauza scurta o sa o iau de la capat.
Nu stiu de ce s-a oprit, am facut atat de multe analize si absolut toate au fost bune.
Ca sa fac asa un mic rezumat, am 37 de ani si asta e a doua sarcina obtinuta prin inseminare care se opreste din evolutie.
miki-miki spune:
Cristiama imi pare tare rau. Bineinteles ca te reprimim .
Eu zic sa schimbi medicul sa auzi si alta parere poate tb sa faci alte investigatii.
Miki
Idaira spune:
cristiama si eu te pupacesc si iti doresc putere pt a trece peste asta!
Fetelor,vreau si eu parerile voastre!!!