Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)
Raspunsuri - Pagina 26
MissParker spune:
Carmen94, pai daca tu esti balena cu burtica ta, eu sunt de acum balena (1,61m si 67kg) si nici macar nu sunt inca graviduta 
Dar am doua prietene care m-au incurajat tare-tare, ca una din ele a luat 22 de kg in timpul sarcinii si apoi a scapat repede de ele, iar alta (colega de servici) avea 1,80m si peste 95 de kile inainte de sarcina si acum are doar vreo 85, da' a facut gemene si o tin in priza tot timpul 

Restul fetelor, desi nu va cunosc, va citesc aproape zilnic si va doresc ce-mi doresc si mie: cate un bebe sanatos si frumos!
Portugalia 2006: http://family.webshots.com/album/557164596AdFMgt
Eu si sufletul meu pereche: http://family.webshots.com/album/557167184hBwWJt
_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
Felicia
bubulina1 spune:
Ioana, in primul rand felicitari pentru casa! Acum bb poate sa vina, nu?
In lista ar trebui sa o treci pe Seherezada la 
Bubulina
Speranta moare ultima!
Liana30 spune:
momaa ce burtici mumoase,,vazui si io..
va pupacesc pe toate
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
aurel_cris spune:
Buna fetelor vreau sa va intreb si pe voi ceva sa vad ce parere aveti.Am pe cineva care practic a ramas insarcinata dar ia venit ciclu peste sarcina si de atunci nu se mai opreste de aproape o luna.A fost le dr.iar aia nu i-au dat nimic,nu i-au facut nimic,decit isi dau cu parerea ca ar fi ori avort spontan,ori sarcina extrauterina.La analiza singelui prima data a iesit cam 50,a doua oara vreo 60,iar acum 48,voi ce credeti?????
felicia_ spune:
Hai ca ati fost haioase cu burticile voastre! Eu zic asa: cine are, sa mai dea si la altii, care se plang ca nu au destul!
Eventual un schimb intre soti! ![]()
Piticul,
si la mine au trecut patru luni si nimic... deocamdata m-am hotarat sa schimb dr, poate se schimba si norocul ![]()
Ioana,
gata, ai semnat, da?
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Felicia am semnat iubita azi, sunt franta de oboseala! M-am linistit intr-un fel si m-a luat o moleseala placuta, de abia astept sa ajung in pat, la cealalta casa deocamdata. O sa inceapa febra decorarii casei, a cumpararii mobilei, pentru ca mai am ceva, dar tot i-mi mai trebuie si vreau s-o fac simpla si de bun gust. Multumesc frumos pentru urari si felicitari pentru ideea schimbarii norocului!
Avalon draga, multumesc pentru felicitari si sa stii ca n-am uitat de broscute, cand mergem??? Te sun maine sa stabilim o zi, ca tot voi fi la cumparaturi toata saptamana viitoare. Eii...ce zici???
Aurel_cris daca e in scadere beta HCG, sigur nu e bine, trebuie sa-l repete la fiecare 48 de ore si sa o vada un medic competent.
Bubulina1 multumesc iubita, pot sa spun ca am avut un dram de noroc, ca altfel as fi cautat mult si bine, iar tipa de la agentie s-a miscat foarte repede si ne-a gasit in scurt timp ce i-am cerut. Tu ce mai faci, cand mai dai o tura prin tara???
Nusy multa bafta in continuare la analize, sa iasa totul ok pentru a incepe tratamentul cat mai repede.
poze
Avalon spune:
Sigur, Ioana!

Vreau sa-ti fac un cadou de casa noua familia de broscute aducatoare de noroc!
orchis spune:
Fetelor, pot acum recunoaste si eu ca sunt de-a dreptul ingrozita ca in curand voi arata ca un mic...patratel! Am (doar) 1.60 iar pana acum imi mentineam greutatea constanta (cred ca de vreo 20 de ani!) la 46-47kg. Deja am 49!
Ma voi rostogoli in curand??!!
Pupici.... pe burtici!
orchis
16+ 
felicia_ spune:
Orchis,
tu glumesti, nu? Iti faci griji la 49 de kg? Eu am 1,58 si cam 54 de kg... si nu sunt deloc grasa, intreaba-le pe fetele care ma cunosc! ![]()

MARIE FLOR