Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

hai piticu la broscutze !
ca sa facem bebelushe !
IULIA

22+MARIE FLOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Carmen94, pai daca tu esti balena cu burtica ta, eu sunt de acum balena (1,61m si 67kg) si nici macar nu sunt inca graviduta

Dar am doua prietene care m-au incurajat tare-tare, ca una din ele a luat 22 de kg in timpul sarcinii si apoi a scapat repede de ele, iar alta (colega de servici) avea 1,80m si peste 95 de kile inainte de sarcina si acum are doar vreo 85, da' a facut gemene si o tin in priza tot timpul

Restul fetelor, desi nu va cunosc, va citesc aproape zilnic si va doresc ce-mi doresc si mie: cate un bebe sanatos si frumos!

Portugalia 2006: http://family.webshots.com/album/557164596AdFMgt
Eu si sufletul meu pereche: http://family.webshots.com/album/557167184hBwWJt

_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ioana, in primul rand felicitari pentru casa! Acum bb poate sa vina, nu?
In lista ar trebui sa o treci pe Seherezada la

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

momaa ce burtici mumoase,,vazui si io..
va pupacesc pe toate

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetelor vreau sa va intreb si pe voi ceva sa vad ce parere aveti.Am pe cineva care practic a ramas insarcinata dar ia venit ciclu peste sarcina si de atunci nu se mai opreste de aproape o luna.A fost le dr.iar aia nu i-au dat nimic,nu i-au facut nimic,decit isi dau cu parerea ca ar fi ori avort spontan,ori sarcina extrauterina.La analiza singelui prima data a iesit cam 50,a doua oara vreo 60,iar acum 48,voi ce credeti?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Hai ca ati fost haioase cu burticile voastre! Eu zic asa: cine are, sa mai dea si la altii, care se plang ca nu au destul! Eventual un schimb intre soti!
Piticul, si la mine au trecut patru luni si nimic... deocamdata m-am hotarat sa schimb dr, poate se schimba si norocul
Ioana, gata, ai semnat, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Felicia am semnat iubita azi, sunt franta de oboseala! M-am linistit intr-un fel si m-a luat o moleseala placuta, de abia astept sa ajung in pat, la cealalta casa deocamdata. O sa inceapa febra decorarii casei, a cumpararii mobilei, pentru ca mai am ceva, dar tot i-mi mai trebuie si vreau s-o fac simpla si de bun gust. Multumesc frumos pentru urari si felicitari pentru ideea schimbarii norocului!
Avalon draga, multumesc pentru felicitari si sa stii ca n-am uitat de broscute, cand mergem??? Te sun maine sa stabilim o zi, ca tot voi fi la cumparaturi toata saptamana viitoare. Eii...ce zici???
Aurel_cris daca e in scadere beta HCG, sigur nu e bine, trebuie sa-l repete la fiecare 48 de ore si sa o vada un medic competent.
Bubulina1 multumesc iubita, pot sa spun ca am avut un dram de noroc, ca altfel as fi cautat mult si bine, iar tipa de la agentie s-a miscat foarte repede si ne-a gasit in scurt timp ce i-am cerut. Tu ce mai faci, cand mai dai o tura prin tara???
Nusy multa bafta in continuare la analize, sa iasa totul ok pentru a incepe tratamentul cat mai repede.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Sigur, Ioana! Vreau sa-ti fac un cadou de casa noua familia de broscute aducatoare de noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Fetelor, pot acum recunoaste si eu ca sunt de-a dreptul ingrozita ca in curand voi arata ca un mic...patratel! Am (doar) 1.60 iar pana acum imi mentineam greutatea constanta (cred ca de vreo 20 de ani!) la 46-47kg. Deja am 49!
Ma voi rostogoli in curand??!!

Pupici.... pe burtici!

orchis
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Orchis, tu glumesti, nu? Iti faci griji la 49 de kg? Eu am 1,58 si cam 54 de kg... si nu sunt deloc grasa, intreaba-le pe fetele care ma cunosc!

Mergi la inceput