Aspirante optimiste, peste 35 ani - (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor, daca sarcina tot nu mai am sa va zic de broasca testoasa capatata de la soacra-mea:

Ne aduce cadou acu vre un an, o broasca testoasa care avea pe labute lipite monede de 1000 lei vechi, asta cu monedele a fost opera soacra-mii!

Si om fi avut noi noroc la maruntis, da la bani mari nu am avut absolut deloc, desi castigam amandoi bine, banii ni s-au scurs printre degete si desi eu am un plan complex de economii si investii anul asta nimic nu s-a legat.

Asa ca broscuta a capatat bilet spre cosul de gunoi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

fetelor,va salut si eu pe toate!

IULIABRAILA.............felicitari ptr.fetita!iar numele....e chiar frumos.noisuntem tare nehotarati.trebuie sa gasim un nume care sa fie usor de pronuntat si in engleza si in franceza.sa nu-i poceasca astia pe aici numele copilului.
cristiama...............
Ioana..............cum te mai simti?

sa inteleg ca seherezada si picaflor sunt ?
felicitari!si sarcini cat mai usoare si duse pana la termen!!!!

despre broscute.....sa va spun ca sotul avea o broscuta de lemn (suport ptr.scrisori).subiectul cu broscutele se mai discutase pe aici si cand am gasit am mai cumparat inca 2,dar din metal(asta era prin luna mai).le-am pus pe noptiera in dormitor......si acum sunt acolo.....

noi avem pe 9 feb.programare la echo 3d!si am sa vin cu poze noi.promit!

va pupic pe toate!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Apropos de broscute si eu am una cu banut in gura de prin plimbarile mele prin Asia, dar nu e broasca testoasa, e broasca de-a noastra, de balta si e grasa si urata(din metal). Deci e bine sa ai trei??? Asta nu stiam desi sotul meu e budhist. El mi-a spus ca broascuta cu bani e pentru prosperitate, nu stiam ca e si pentru fertilitate! O sa-l intreb mai multe...despre broaste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

carmen oauuuu ce surpriza ..ma bucur ca esti bine..

fetelor hai sa va zic..io am avut parte de 2 broscute testoase vii..in perioada cand am inceput tratamentul si pana la IA..erau ale doamnei ANA cea care imi traduce..le'am mangaiat in fiecare zi cand mergea, la dansa..dar pe furis sa nu ma vada nimeni oi fi facut bine???

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liano.. daca erau vii, cu atat mai bine, poate fac si pui!!!...sau poate tu...
Carmen94 multumesc bine! Ma programez pentru histeroscopie. Intalnire placuta cu bebe la3D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Liana30...............tu iar umbli bramburica pe net in loc sa stai cumintica?!?!?
si eu ma bucur mult ca v-am regasit!

Ioanatugs.............succes la histeroscopie!!

Carmen

Mergi la inceput

Carmen94 merci! si sa nu uiti sa ne aduci poze cu bebe!
Andrabirni, Mirela_1, Nusy ce mai faceti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Fetelor dragi, vin si eu cu o veste: la semnatura voi adauga un carucior albastru! Va fi baietel, exact cum mi-am dorit! E perfect sanatos; numai eu am ceva probleme cu IR-urile, drept pt, care voi reincepe tratamentul cu Pregnyl.

Pupici

orchis
14+

Mergi la inceput

Orchis felicitari pentru baietel, sa creasca mare si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns signora spune:

Buna fetelor!
Am revenit printre voi sa va spun ca am facut analizele premergatoare sarcinii si se pare ca totul este ok!
Sper sa revin cu vesti bune. Bafta maxima tutoror aspirantelor!

Mergi la inceput