Aici,in Olanda (15)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Alina Maria,bine ai revenit!Felicitari!Cele mai sincere urari de bine si pupici micutei crestine!Te asteptam cu poze !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Dragele mele, cunosteti vreo companie care face shipping din NL in US la preturi si in conditii rezonabile? eu pina acum am gasit doar tpg-ul la 100 de euro 20 de kg...

multumesc mult, frumos si cu anticipatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Salut,

dupa o pauza luuunga mai dau si eu un semn de viata. Aici in Almere parca a fost un facut dar a trebuit sa asteptam enorm sa avem si noi net, telefon, aragazul conectat electric si tot asa. Parca veneau sa ne faca toate serviciile astea pe gratis. inca nu avem casa aranjata, asta si pt. ca am lasat totul balta si am plecat in vacanta in tara pt. mai bine de o luna. Anky tu esti in Rom. sau aici? O sa incerc sa vad daca imi iese sa iti scriu un pm ca alta data stiu ca nu reuseam. Pe restul fetelor le salut decat ca am citit pe diagonala din urma si nu mai tin minte precis care ce si cum mai fac.
numai bine,
Miana si strumfii Sara si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Liris,cam ce vrei sa transporti in State?.Ar mai fi FEDEX si DHL care sint si astea destul de scumpe.

http://www.dhl.nl/publish/nl/nl.high.html
http://www.fedex.nl/

Miana,ne-am intors si noi in Olanda dupa o lunga vacanta de aproape doua luni.Cum te-ai acomodat in Almere,iti place?

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Buna Olandezelor,

Vreau sa va spun ca va recomand o babysitera in Haga, e o fata foarte cuminte si la locul ei - daca vrea cineva detalii sa imi dea un PM.

va pup
Mirela

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Hmm, asa as vrea si eu pe cineva care sa mai stea cu cei mici sa mai iesim si noi din cand in cand, dar parca nu am curajul sa ii las cu cineva strain. Si fiindca ma intrebai Anky de acomodare mai m-am acomodat un pic, dar merge greu pt. ca nu am libertate sa explorez orasul din cauza copiilor. In centru nu am fost decat o data.
Sper sa inceapa sa imi placa si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumim Mirela , pacat ca e cam departe de mine , in plus mai gasesc din cand in cand pe cineva sa aiba grija de fata , oricum multumesc .
Bine ai revenit Anca , ma bucur ca sunteti inapoi si sunteti bine , se pare ca ati avut o vacanta buna . Cum sunt preturile pe acolo , ma refer restaurante , haine , supermarketuri .
Miana spor la expluatare , e un oras frumos , chiar si eu mai merg pe acolo din cand in cand la cumparaturi .
In rest noi am fost plecati cu o caravana pe langa hilversum , a fost frumos , Mandy s-a distrat pe cinste a avut o gradina de 100 de ori mai mare ca aici .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

anky, multumesc. e vorba de carti, haine, lucruri personale. probabil nu se aduna mai mult de 5 metri cubi.

fetelor, nu stiu cine citeste asa rapid subiectul asta. ofer majoritatea lucrurilor din casa, asa ca dc sunt doritoare in zona Haga Rotterdam dati-mi un pm si va spun ce puteti lua (sau poate aveti vreo cunostinta, vreun student aici in zona care are nevoie de mobila, pat birou, dulap --sunt IKEA toate, aproape noi, n-au nici un an), canapea, fotolii, 2 biblioteci de carti, FRIGIDER. singura conditie este sa vina sa le ia.

numai bine, tinem legatura

Mergi la inceput

patut, cu saltea, masa de infasat.
pina si perdelele de la geamuri dc le doriti/doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Acum vreo 2 ani vorbeam cu cineva de o situatie asemanatoare,doar ca persoana venea din U.S.A in tara,dupa o perioada de studii.Imi amintesc ca parca a inchiriat un container pt lucruri,asa era cel mai ieftin,numai ca dureaza ceva pina ajung lucrurile.Din pacate nu stiu detalii iar cu persoana nu mai sunt in contact,dar poate e o idee...Acum recitesc si vad ca nu e deajuns de clar-containerul ajungea pe vas la destinatie,asta uitasem sa precizez.

Mergi la inceput