Aici,in Olanda (15)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Fecian si Jenn, bine ati venit!
Jenn, La multi ani sanatosi si fericiti, fetitei tale! Sorry ca o fac cu atata intarziere, dar nu am avut timp deloc de DC in ultimele 10 zile.
Alina, ce dulce e Mandy! A crescut papusica!
Anky, ce-ti fac dragalasii?? Mai fac multe nazdravanii impreuna? Mie Alma mi-a facut cam multe picturi murale in ultimul timp, asa ca mi-a dat treaba in plus: in vacanta o sa si zugravesc cate putin.
Iti urez de pe acum un concediu superb la mare in Romanika (eu anul asta nu ajung la Marea Neagra, insa deja visez la anul viitor cand sigur o sa merg cel putin cu Alma si cu sora-mea pt 10 zile ca Fons nu e fan de plaja) si de asemenea un concediu minunat in America. La mine vin mama si fratele meu cand am eu concediu si o sa mergem aici la mare si prin Belgia la plimbarica. Vacanta adevarata in 2 sau 3 (asta daca reusesc sa o plasez pe Alma matusii lui Fons) o sa avem si noi tot in America prin iarna, dar nu stiu inca exact cand (de Craciun sau dupa).
Va pup si sper sa apar mai des pe aici ca tocmai am scapat de perioada cea mai aglomerata (job+ traduceri serile si noptile).Acum o sa ma limitez doar la job pt vreo 2-3 luni.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by danyce

Fecian si Jenn, bine ati venit!
Jenn, La multi ani sanatosi si fericiti, fetitei tale! Sorry ca o fac cu atata intarziere, dar nu am avut timp deloc de DC in ultimele 10 zile.
Alina, ce dulce e Mandy! A crescut papusica!
Anky, ce-ti fac dragalasii?? Mai fac multe nazdravanii impreuna? Mie Alma mi-a facut cam multe picturi murale in ultimul timp, asa ca mi-a dat treaba in plus: in vacanta o sa si zugravesc cate putin.
Iti urez de pe acum un concediu superb la mare in Romanika (eu anul asta nu ajung la Marea Neagra, insa deja visez la anul viitor cand sigur o sa merg cel putin cu Alma si cu sora-mea pt 10 zile ca Fons nu e fan de plaja) si de asemenea un concediu minunat in America. La mine vin mama si fratele meu cand am eu concediu si o sa mergem aici la mare si prin Belgia la plimbarica. Vacanta adevarata in 2 sau 3 (asta daca reusesc sa o plasez pe Alma matusii lui Fons) o sa avem si noi tot in America prin iarna, dar nu stiu inca exact cand (de Craciun sau dupa).
Va pup si sper sa apar mai des pe aici ca tocmai am scapat de perioada cea mai aglomerata (job+ traduceri serile si noptile).Acum o sa ma limitez doar la job pt vreo 2-3 luni.

poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Danyce,Cris e bolnavior,are de 6-de ziekte(bubite rosii marunte pe tot corpul inclusiv pe fata), luata de la gradi ,e tare mirait si nu vrea sa manince mai nimic,ma dispera,nu stiu daca o sa ii treaca pina joi si mi-e groaza ca o sa ia si Bianca.Cam asa ne incepem noi vacanta de data asta.
Sa vezi faza,m-am dus cu el la doctor ieri sa stiu exact ce boala are iar doctorita de garda a trebuit sa se uite intr-o carte de specialitate sa imi spuna numele bolii,asa ceva...
,iti vine sa ii pui la zid,nu alta

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Anca, multa sanatate lui Cris! Chiar am cautat pe net sa ma documentez despre de 6de ziekte ca nu stiam de ea. Imi pare rau ca va incepeti asa vacanta si sper sa-i treaca lui Cris pana plecati. Numai bine si pupici de la noi!

poze yahoo

Mergi la inceput

Anca, Alma are acum varicela (waterpokken), tot de la kinderopvang luata si asta. Sper sa scape cat mai repede de bubite. Chiar...ai idee cu ce o pot da pe bubite inafara de pudra mentolata?

In alta ordine de idei, azi mi s-a pelungit contractul pt o perioada de inca un an (ca cica asa e politica firmei, ca nu se poate vast inainte de 2 ani lucrati la ei...astea-s vorbele directorului), am primit marire de salar din start si mi s-a oferit pe tava un curs de management in tp orelor de lucru in ideea de a deveni sef de departament...atata ca eu vreau sa raman "pamanteana", adica sa am totusi timp de familie, de Alma mai ales.Am zis ca vreau sa ma ocup in continuare de activitatile pe care le coordonez zilnic si de relatiile cu clientii si problemele lor, sa fiu in continuare cartea de vizita a departamentului, dar ca nu vreau si mai mari responsabilitati, ca oricum mi s-au adunat cu duiumul intr-un an de zile. Directorul a fost putin dezamagit, dar cica ma intelege si asteapta sa ma razgandesc...cursul tot mi s-a recomandat sa-l fac.

Pe unde ati disparut restul fetelor???

poze yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Bun venit fetelor noi , ca sa zic asa Jenn, Fencian.
Anky ufffff, pupici lui Chris sa scape de bubite.
Danycico , si zanei pupici sa scape lejer de varicela.
Daniela, moama da norocoasa esti soro, pai mai rar e pe meleagurile astea sa nu primesti contract fast dar sa ai propuneri de sefie....ca sa zic asa., dar
Gagici eu plec in Ro,daca totul e ok, pe 21 sau 22 daca aveti ceva de trimis asa un pachetel, da-ti un semn.

sanatate piticilor, si voua numai bine,
Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Dupa cum probabil stiti sotul lui Diplococus nu mai e printre noi.Incerc sa sparg totusi gheata pe aici,ca nu s-a mai scris de ceva timp.Fetelor,v-ati intors din concedii??Va astept cu impresii de calatorie,eventual poze!Noi am reusit sa ne mutam,week- end ul trecut,am avut noroc de vreme buna,chiar prea cald pentru efort sustinut.Dar nu ma pling,avem asa de putin soare pe aici ca nu e cazul sa comentam,nu ?Intre timp s-a facut rece deja-azi sunt 18 grade.Incercam sa ne adaptam treptat la noua locatie,mai avem o groaza de facut,dar toate la timpul lor!Cam atit deoacamdata,astept vesti de la voi!

Mergi la inceput

Salut, Jenn,

Iti doresc numai bine si multa fericire in noua casa! Acomodare usoara!
Eu abia peste o saptamana am 2 saptamani de concediu, dar raman prin zona pentru ca azi sosesc mama si fratele meu pentru 3 saptamani. In plus, am o mie de planuri pentru casa, gen: spart perete, zugravit, vopsit treptem schimbat daliile de piatra din gradina....o sa fiu nevoita sa aleg un singur plan, cred, ca altfel nu am timp si de distractii sau/si odihna.
Si eu astept sa citesc impresiile de vacanta ale fetelor. Planuri de mini-vacante avem si noi pt sfarsitul lui octombrie cand facem 5 ani de casnicie si vrem sa fugim numai noi doi pentru cateva zile (in Islanda, Londra sau Nisa; intr-o sapt trebuie sa decid), iar de Craciun la Madrid, in primavara la Boston. Astea-s planurile...deocamdata suntem pe-aici, prin Olandika

poze yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Danyce,mersi mult pentru urari!Si tie mult succes cu lucrarile de renovare!Dalii de piatra,suna interesant!Daca vrei si ai chef trimite o poza pe pm sau mail.Noi nu ne am amenajat inca gradina si sunt in cautare de idei si stiluri.Cam stiu eu ce as vrea dar nu e spatiu pentru creativitatea mea.Frumoase planuri de vacanta ai, nu gluma!Eu as vrea sa mergem undeva la caldura si leneveala,dar cu pitica nu prea stiu...Esti o fericita daca ai cu cine sa lasi copilul,la noi e crunt-noi suntem in rolurile principale non stop!ok,iti urez o saptamina buna si pe curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna ziua la toata lumea , se pare ca sunt prima venita din vacanta , care din pacate a fost cam dificila , am avut o mie de probleme insa am avut si clipe frumoase cu familia .
Vremea a fost numai urata , rar putin soare , nu am rezolvat nici o problema cu privinta pasaportului sau punerea de electricitate la casuta . Cica dureaza o luna jumate sa bage curentul si costa 400 euro . Nebunie curata .
Ce mai am avut numai ginioane , insa nu ne-am lasat nici noi astfel incat joi am facut cununia religioasa si am botezat fata , a iesit super frumos , am sa va pun poze mai tarziu .
Acum ma duc ca sunt rupta de oboseala .
O zi buna si paaaa !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput