Aici,in Olanda (15)
Raspunsuri - Pagina 21
fecian spune:
Buna Jenn. La multi ani fetitei tale, desi cred ca e cam tarziu...Si Zwolle nu e chiar asa de departe de Enschede...
Miana imi pare rau ca a trebuit sa va mutati dar gandeste-te la partea pozitiva a lucrurilor...oricare ar fi ea...
Jenn cum zicea si Alina Maria uneori e chiar destul de greu sa iti gasesti amici din diferite motive, unele enumerate de ea. Desi eu sunt aici de numai 1,5 ani nu pot sa spun ca am prea multi prieteni pe aici. Desi am incercat, si unii au incercat , se pare ca distanta si munca ne tine pe multi departe...Asta e... Plus mai sunt si incompatibilitatile...
Felicia
jenn spune:
Asa este,prieteni se gasesc greu...Mai ales aici...In primul rind trebuie sa fie dorinta de a cunoaste pe cineva,apoi sa fii cit de cit pe aceeasi lungime de unda.Am citit ca dupa 30 de ani iti faci prieteni mai greu si in cazul meu corespunde....Ceea ce vreau eu sunt oameni sinceri si pe care ma pot baza.Neseriosi sunt pe toate drumurile dar nu asta caut.De obicei se simte din primele intilniri daca 2 oameni au ceva in comun,daca se simt bine unul cu celalalt,etc.La mine asa a fost cu prietenii pe care ii am.Am incercat sa-ti scriu pm Felicia dar nu accepti.Pentru cine vrea sa mai discutam in afara forumului puteti sa-mi scrieti pe mail.Week-end placut!
fecian spune:
quote:
Originally posted by jenn
Asa este,prieteni se gasesc greu...Mai ales aici...In primul rind trebuie sa fie dorinta de a cunoaste pe cineva,apoi sa fii cit de cit pe aceeasi lungime de unda.Am citit ca dupa 30 de ani iti faci prieteni mai greu si in cazul meu corespunde....Ceea ce vreau eu sunt oameni sinceri si pe care ma pot baza.Neseriosi sunt pe toate drumurile dar nu asta caut.De obicei se simte din primele intilniri daca 2 oameni au ceva in comun,daca se simt bine unul cu celalalt,etc.La mine asa a fost cu prietenii pe care ii am.Am incercat sa-ti scriu pm Felicia dar nu accepti.Pentru cine vrea sa mai discutam in afara forumului puteti sa-mi scrieti pe mail.Week-end placut!
Serios???
Dar eu cred ca nu poti sa imi dai PM din cauza ca nu ti l-ai activat tu...Vezi ca ti-l poti activa de la profil...
Intri in profil si poti sa iti activezi de acolo. Nu fii suparata, ca si la mine s-a intamplat la fel ...Pana am invatat cum se face a trecut ceva timp
Felicia
anky spune:
Bun venit Jenn si Miana.
Miana eu locuiesc in Almere,iti trimit un pm mai pe seara.
Jenn,si eu am peste 30 de ani,cum ai spus si tu este greu sa iti faci prieteni stabili,nu se compara cu cei de acasa.Norocul meu este ca vorbesc mereu cu prietenii mei de acasa prin Skype,in felul asta nu le simt lipsa.
Fecian,ce mai faci,ai ramas graviduta,vine bb ?
Weekend placut la toate
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
jenn spune:
Fecian multumesc!Recunosc ca nici prin cap nu mi-a trecut ca pm nu e activat automat!Pur si simplu am crezut ca nu doresti!Miana mutare usoara!Stiu cit stress provoaca dar stii cum se spune:schimbi locul,schimbi norocul!
miana spune:
multumesc fetelor pt. gandurile bune! Maine este ziua de mutat efectiv. parca mi se pare un pas mai mare decat acela pe care l-am facut cand am venit in Olanda.poate pt. ca acum suntem amandoi outsideri. Dar intr-adevar sunt si aspecte pozitive. Anky ma bucur ca stai chiar in Almere poate daca luam legatura ma familiarizez si eu mai repede cu orasul.Altfel de una singura si cu doi copii mici e mai greu.
In rest subscriu si eu la cele spuse in legatura cu prietenii. Varsta un pic, lipsa de timp,potrivirea de caracter si de interese si poate uneori inertia.
weekend placut!
fecian spune:
quote:
Originally posted by anky
Bun venit Jenn si Miana.
Miana eu locuiesc in Almere,iti trimit un pm mai pe seara.
Jenn,si eu am peste 30 de ani,cum ai spus si tu este greu sa iti faci prieteni stabili,nu se compara cu cei de acasa.Norocul meu este ca vorbesc mereu cu prietenii mei de acasa prin Skype,in felul asta nu le simt lipsa.
Fecian,ce mai faci,ai ramas graviduta,vine bb ?
Weekend placut la toate
Anky tocmai m-ai prins in cel mai prost moment. Acum mi se pare destul de amuzant dar azi dimineata nu preaa... Uite ca avusesem si eu o mica intarziere de 2 zile si am zis sa merg sa imi iau un test. Ei bine, am fugit repede azi dimineata, mi l-am cumparat, si merg la baie si : SURPRIZA! mi-au venit rusii... Si am si dat di 16 euro pe teste...Asta e! Asa de tare ma enervasem azi dimineata , nu stiam ce sa fac, sa rad, sa plang... Ei, mai e timp. O sa vina el pana la urma. Acum m-am resemnat si ma pregatesc sufleteste pentru luna viitoare. Pe la tine Anky cum mai e ? Te pregatesti de concediu?
Miana bafta multa la mutat, sa ne tii la curent. Uite ca e si anky pe acolo, poate o sa te acomodezi mai repede orasului decat crezi.
Jen stai linistita. Ti-am spus si mie mi s-au intamplat aze de genul asta si am crezut si eu initial ca fetele nu vor sa imi scrie cand de fapt eu nu activasem contul. Asa ceva se intampla. Uite un ca sa iti treaca
Oricum azi sunt suparata pe bebe, ca nu a venit...
Felicia
Alina Maria spune:
Buna seara draguteleo , ce fain ca s-a mai scris in ultimul timp , bun venit celor noi si spor la scris .
Sa incep cu Felicia , o seara buna si stai tu linistita ca vine el bb. cand vrea el , important e sa nu te stresezi rau ca nu vine . Tu iei folium zuur sau cum ii zice , acid folic , e bine sa iei cu 2, 3 luni inainte de a ramane insarcinata , tine sarcina mai bine , ai riscuri mai putine ca bb. sa aibe probleme , si multe altele . Ce ai patit tu cu testul am patit si eu . Pe de o parte sunt cupata sa fac un nou bb pe de alta nu , ce o fii o fii . Eu mai am o fetiota de 2 ani jumate si e cam greu dar vedem noi , poate dupa vacanta ne apucam serios sa nu fie varsta intre ei prea mare .
Miana , felicitari cu mutatul , sper sa va prinda bine , i-a o si tu pozitiv , ca pe un nou inceput , etc , cine stie daca faci inaugurarea poate trecem pe la tine , daca ne inviti desigur
Si noi ne-am mutat cam acum un an aici in Dronten si e super . Cand se calmeaza apele poti trece la o cafeluta , am una bunaaaaa !
Jenn , la multi ani fetitei , multa sanatate si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de ea . Zwolle nu e departe de mine , vin una doua , cum o cheama pe fetita , ceva poze aveti ?
Daca vreti putem vb. si pe msn in fiecare dimineata pana-n 12 , sau seara , adresa mea e joehoe12@hotmail.com .
Daca nu sunteti acceptate sa imi spuneti ca poate l-ati prins pe sot la calculici si nu va cunoaste .
Va doresc o seara buna si pupicei de la Mandy si Toto , pisicul nostru nou , un persan de 3 luni , il avem deja de vreo luna jumate , am si cateva poze sa va arat . Ma duc sa pun pozele in urmatorul mesaj .
Papapa !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
Alina Maria spune:
http://s199.photobucket.com/albums/aa66/AlinaMaria1981/?action=view¤t=DSC03238.jpg
http://s199.photobucket.com/albums/aa66/AlinaMaria1981/?action=view¤t=DSC03225.jpg
http://s199.photobucket.com/albums/aa66/AlinaMaria1981/?action=view¤t=DSC01844.jpg
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
anky spune:
JENN,pentru fetita ta,sa creasca mare si sanatoasa.
FECIAN,imi pare rau ca nu ai reusit nici de data asta.Eu zic sa ai rabdare si incredere in tine,vei reusi pina la urma,sint convinsa.Probabil e si stresul la mijloc.
Da,noi ne pregatim de concediu peste 2 saptamini, mergem la mare cu ai mei,o sarbatorim si pe mama ca e ziua ei, dupa care,lasam copiii la ai mei, iar eu si sotul vom trage o fuga in State,ca tareee ne mai place.