Aici,in Olanda (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

salut fetelor! Poate ne intalnim lao cafea sau lunch ! Mi-ar face placere sa va cunosc.

Mirela

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mirela,sigur,mi-ar parea bine sa ne intilnim toate la restaurantul Dracula in Amsterdam la sfirsitul lui aprilie sau prin 30,31 martie la Ballorig,cum spunea Danyce.Eu ma operez simbata,sper sa nu ma sicaie prea tare operatia,sa pot veni in 30 sau 31 martie.
Alessia,off....Cris face musai zilnic cite o prostie.Acu doua zile mi-a pictat o fata de masa alba cu carioca albastra si galbena,bine ca am reusit sa scot pictura cu ajutorul arielului lichid,dupa mine e cel mai bun detergent dintre toate cu care am spalat pina acum.Tot asa, intr-un moment de neatentie din partea mea, a bijbait pe laptop pina a reusit sa smulga o litera din tastatura pe care nu mai pot nicicum sa o pun la loc.A incercat si Bas,nici el nu a reusit.Mai nou marea lui pasiune, este sa arunce afara diverse lucruri prin posta din usa de la intrare, tre sa fac mereu pe sa nu ma trezesc cu lucrurile afara.Pe urma,musai tre sa adoarma cu masinutele in pat,noaptea se trezeste plingind ca doarme pe ele,asa ca, dupa ce adoarme ma duc si ii adun masinutele din pat.Sigur ca dimineata la trezire face scandal ca nu are masinutele in pat.Ei,lista ar putea continua,as putea scrie un roman despre toate traznaile lu' fi-miu.
Ieri,am crezut si eu si Bas ca din casa,Bianca a invatat la scoala un cintecel african si au inceput amindoi sa cinte cintecelul cocotati pe scaune,cuptorul cu microunde,storcatorul de fructe si espresso-ul au fost pe post de tobe,asta asa ca sa scoata sunete diferite,asta si in timp ce conversam cu maica-mea pe Skype,a trebuit sa reiau converstia cu mama seara dupa ce s-au culcat, efectiv nu mai auzeam nimic,eram mai ceva ca in jungla.
Hai,mai pove si tu de Beny al tau ca si el e haios rau.
Dantje,pe unde eeesti....Atit a fost tot ?.Hai, spune-ne macar ce mai face Martijn.

Hai,va las,merg sa pregatesc o musaca de vinete ca nu am mai facut demult.

P.S:Ca tot vorbeam de simbata,sa nu uitati de meciul Romania-Olanda

Pupici de la noi toti si o seara placuta

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anca, ce m-am distrat de nazdravaniile puilor tai!Si mie mi-a stirbit Alma tastatura de la laptop acum ceva vreme, de fapt de mai bine de jumate de an.Si ea face zilnic traznai, de fapt asa de des...ca deja mi se pare ceva firescA ajuns sa mi se para anormal cand e cuminte.
A propos de cantat la instrumente, mademoiselle mi-a presarat ieri gresia in bucatarie cu kerriepoeder si kipkruiden pt ca luase recipientele sa cante cu ele la orga ei. Erau ritmuri de samba.
A propos de data de intalnire, sorry ca v-am indus in eroare cu data de 30 de martie ca asta pica vineri. Sooooooo, propun sambata 31 martie, dupa-amiaza.Sorry inca o data de zapaceala! Pe 1 aprilie, duminica, am deja program full-time.
Alessia, noi mergem cu avionul la Budapesta, iar de acolo cu o masina mai departe.Deci nu stiu cum o sa fie cu opririle. Carticele si jocuri m-am gandit si eu sa iau pe drum.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Anky as pleca eu in Ro dar nu e chiar asa usor plus ca am RMN facut de olandeji pe cd si s-a uitat si un neurolog din Ro si aceeasi parere ca hernia daca o operez a sanse sa raman cu sechele.Cu dieta crede-ma ca merge am dat 5 kg in 2 saptamani.Dar sincer vreau sa imi schimb stilul de mancat ca sunt dezastru.Iar operatia la sani o fac cu recomandare medicala ca de curbata ce stau aproape vertebrele mele incep sa se sudeze.Asa ca sper sa fiu ajutata mai repede.
Iar de boacane vreti sa ingros si eu randurile la fel cum zicea si Danyce daca nu face ceva ma intreb daca nu e bolnava.A sarit in pat pana a rupt o scandura si gandestete ca e fata.

Alessia sanatate la sot si crede-l daca are dureri ca iti vine sa te tai singur ti-o spun din experienta.

Cu intalnirea ce sa va zic ca eu depind daca nu are omul nimic de facut si trebuie sa ma aduca el cu masina .Asa ca nu promit nimic.Dar voi ziceti locul ca data am vazut-o si eu va anunt din timp daca vin.

Iar cu fotbalul chiar ca vreau ca Ro sa castige.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Fetelor,ok, atunci ramine pe simbata 31 MARTIE.
Aveti aici siteul cu locatiile Ballorig,hotariti-va unde vreti,mie imi e tot una.

http://www.ballorig.nl/ballorig.nl/index.html

Mergi la inceput

Danyce,putem facem un trio expres,ai mei la tobe,Alma la orga ,ah..sigur se adauga si vocile si ne putem alatura linistiti tribului bulu-bulu.
Gusta,ma rog,tu sti mai bine,ma gindesc doar ca vei suferi prea mult pina se vor ocupa serios de tine.Te-au programat pentru operatia estetica?
Alessia,pe unde esti..???
Aseara l-am pus pe Cris in pat la nani iar el smecheru, a iesit din sacul de dormit, s-a dat jos din pat si defila pe sus,n-avea treaba,se strecurase si in camera Biancai,noi linistiti ca el face nani.Acuma daca tot i-am prins smecheria, il pun in sac invers,cu fermoarul la spate,sa nu mai poata iesi din el si sa se dea jos din pat.Nu stiu pina cind...
Leistra,ai plecat deja in Ro?

Va pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anky nu mi-au facut programare ca tebuie intai sa vedem daca asigurarea imi plateste operatia.

O inscriu si eu pe Mara in grup cu urlatu si tipatul daca tot aveti nevoie de voci ca la asta e sef.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

buna buna ..hop si eu ..

aici is anky dar tot timpul meu liber mi l-am dedicat petitiei online si de asta scriu mai rar ....am citit peripetiile pustilor tai ...sunt dementiali .....din afara vazuti ..eu am capitulat la capitolul prostii ..ptr ca is cooperativa munca in zadar ..asa ca fac curat dimineata inainte sa se trezeasca ..cand doarme la pranz si seara .....toate is incuiate..toate is legate ...
Acum cateva zile si-a turnat o sticla de 1.5l de Cola Light in cap incercand sa o fure si sa bea ...nu mai stiu pe unde sa le mai ascund ..si avand musafiri am uitat-o la buc pe blat ...s-a cocotat pe masina lui a luat-o ..a desfacut dopul si a vrut sa isi puna in pahar ..dar masina s-a miscat un pic si sticla in loc sa se verse in pahar s-a varsat in capul lui Dezbracatu'...normal ca m-am dus ca o furtuna la el ...dar in sinea mea am ramas suprinsa placut ca i-a dat prin cap sa isi puna in pahar ..desi stie ca e aliment interzis ptr el si putea sa fure doar o inghititura din sticla (era cam 3/4 sticla ).

danyce intreaba la compania aeriana daca au canale ptr copii si/sau jucari ...O mamica de la noi pleaca in USA si de la air france i-au spus ca au un canal de desene animate ptr copii
..ai putea sa ori sa ii iei ceva nou de acasa sau sa ii cumperi din aeroport...ma gandesc ca fiind ceva nou va fi mult mai interesata de ele ...si noi ne alaturam tot la tipat si batut in ce se gaseste la indemana

gusta tinem pumnii sa iasa bine

dantje

mirela cu placere ...eu as vrea sa va vad pe toate live ..imi sunteti tareeeee dragi

eu sambata tin cu olandezi sa le mai iasa fotbalul din cap romanilor ca numai fitze au in cap ...inafara de Chivu ..nu prea am jucatori romani favoriti ..asa ca

"Hup Holland hup
Laat de leeuw niet in z'n hempie staan
Hup Holland hup
Trek het beestje geen pantoffels aan
Hup Holland hup
Laat je uit 't veld niet slaan
Want de leeuw op voetbalschoenen
Durft de hele wereld aan"

Arata superrrr bine Ballorig-urile ..pe aici nu sunt ...sper sa pot veni si eu ..imi doresc din suflet sa va cunosc personal pe toate ...

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mai fetelor, pai se poate sa va gasesc pe la pagina 3?

Alessia, merci de ponturi. O sa iau cu mine doar jocuri noi sa-i starnesc d-rei interesul.

Anky
, ce mai fac nazdravanii? Banuiesc ca tot de sotii se tin.
Ai reusit sa-l inscrii pe Cris la opvang sau nu am inteles eu bine ca asta doreai pt a putea lucra si tu in voie pt firma voastra??

Gusta, cum mai esti?
Alina, pe unde ai disparut??

Care, ce si cum face pe 31 martie? Si eu stau prost cu timpul (pe langa jobul in sine - unde este super druk in perioada asta-, mai primesc si revista personalului la tradus din 3 in 3 luni, iar acum am primit-o cu o sapt intarziere si sunt busy zi-lumina, doar pt Alma fac pauza sa ma mai ocup de ea cand ajung acasa).
Asadar, chiar cu lipsa de tp, tot as merge cu Alma vreo 2-3 ore sambata viitoare la un Ballorig, deci please anuntati-va. Altfel imi dau intalnire cu Anca si piticii ei si basta.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Buna fetelor,am fost operata astazi si a fost mai simplu decit mi-am imaginat,acu stau cit mai mult cu picioarele pe sus.Ma intreaba medicul la un moment dat:Simti ceva? la care eu ii raspund Simt singele cum se scurge pe picior.Tot incercau ei sa ma tina de povesti sa nu ma concentrez aspura operatiei.In fine,acu nu am voie sa fac sport,o sa ma limitez doar la niste abdomene. Peste doua saptamini tre sa ma intorc la control.Acuma ma sicaie un pic operatia dar e de suportat,vad eu cum o sa dorm la noapte
Danyce,eu vin simbata,sper sa vina si restul fetelor.
Hotariti-va va rog la care Ballorig ne intilnim..

Mergi la inceput