Aici,in Olanda (15)
Raspunsuri - Pagina 14
anky spune:
Fetelor,am putea sa ne intilnim si la restaurantul Dracula,punem de o seara romaneasca,ce parere aveti?
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
danyce spune:
Anky, ai mila de noi si asteapta-ne pana la sf lui aprilie-mai cu iesirea, oriunde ar fi ea.Desi, daca verific bine agenda, si in weekendul 30-31 martie am putea, ca atunci am planificate doar ceva treburi administrative, plus pregatirea bagajului pt Ro (plecam doar pe 4 dimineatza cu noaptea in cap, insa eu o sa lucrez pana pe 3 seara).
Sambata asta avem de mers si la Makro si la Ikea, asa ca nu prea cred ca apucam sa ajungem si la Ballorig, oriunde ar fi. De noi Zutphen ar fi oricum cea mai apropiata locatie.
Si Dracula restaurant e o idee super, dar asta trebuie sa o programam candva fara copii.
Asadar, cine ar putea pe 30 sau 31 martie la Ballorig?Si unde? In Zutphen sau in Zwolle? (asta pt ca am vazut ca nu prea puteti nici voi, celelalte fete, sambata).
Alina, cum e Mandy? Sper ca mai bine.
Mie mi-au trecut definitiv toate durerile si sechelele de la gripa, dar nu vreau sa cobesc ca abia de vreo 2 zile sunt 100% myself.
Varza murata o pregatesc instant cu zeama multa de lamaie (oparesc frunzele in apa clocotinda - 2 litri apa +8 lamai stoarse) si intre straturile de sarmalutze pun afumatura cumparata din piata (gerookte ham, casselerib, gerookte fijne worst) si straturi de varza murata (naturel) pt a accentua gustul.
Fug sa o duc pe Alma la nani ca maine iar are trezirea la 6.30.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
quote:
Originally posted by danyce
Anky, ai mila de noi si asteapta-ne pana la sf lui aprilie-mai cu iesirea, oriunde ar fi ea.Desi, daca verific bine agenda, si in weekendul 30-31 martie am putea, ca atunci am planificate doar ceva treburi administrative, plus pregatirea bagajului pt Ro (plecam doar pe 4 dimineatza cu noaptea in cap, insa eu o sa lucrez pana pe 3 seara).
Sambata asta avem de mers si la Makro si la Ikea, asa ca nu prea cred ca apucam sa ajungem si la Ballorig, oriunde ar fi. De noi Zutphen ar fi oricum cea mai apropiata locatie.
Si Dracula restaurant e o idee super, dar asta trebuie sa o programam candva fara copii.
Asadar, cine ar putea pe 30 sau 31 martie la Ballorig?Si unde? In Zutphen sau in Zwolle? (asta pt ca am vazut ca nu prea puteti nici voi, celelalte fete, sambata).
Alina, cum e Mandy? Sper ca mai bine.
Mie mi-au trecut definitiv toate durerile si sechelele de la gripa, dar nu vreau sa cobesc ca abia de vreo 2 zile sunt 100% myself.
Varza murata o pregatesc instant cu zeama multa de lamaie (oparesc frunzele in apa clocotinda - 2 litri apa +8 lamai stoarse) si intre straturile de sarmalutze pun afumatura cumparata din piata (gerookte ham, casselerib, gerookte fijne worst) si straturi de varza murata (naturel) pt a accentua gustul.
Fug sa o duc pe Alma la nani ca maine iar are trezirea la 6.30.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Danyce,eu ma operez pe 24 martie,sper sa pot veni pe 30 sau 31 la ballorig,daca nu, ramine pe cind va intoarceti din Ro.Poate o vei putea lasa pe Alma cu soacra-ta si veniti la Dracula.
Hai,pupiici de la noi toti
anky spune:
GUSTA,cum te simti?.Ai reusit sa dai jos din kg.?
alessia105 spune:
Buna buna ..hop si eu
Frumoasa zile ...sper sa o tina asa in continuare ...Benny e cand iesim afara e ca un iedutz ..numai intr-o alergatura o tine
Aina ...ce faceti ? Cum sunteti ? Sper ca printesa ta e mai bine acum
danyce..am bagat la cap reteta de la tine ...dar cine sa o faca..cum ma vede Dezbracatu' in bucatarie tre sa fie si el prezent sa "cobucatareasca" ( cum zice o prietena buna de a mea)...a se citi a sta numai in picioarele mele de nu pot sa ma misc deloc ..dar gasesc eu cum sa il pacalesc
ankySarut mana ptr link ...habar nu aveam ca e un resturant romanesc in Olanda ....stiti ceva daca e unul mai prin Rotterdam ??? Prietenul de care va vb ...este mort dupa mancarea greceasca si i-am promis ca ii voi arata ca mancarea romanesca e mai bunaaaa decat cea greceasca ....parerea mea si tre sa ma conformez ...ca imi tin promisiunile
Dantje,Leistra,Gusta voi ce faceti ??Pupici si multaaaa sanatate voua si familiilor voastre
Fetelor azi am a vut o mareeeee surpiza ...am primit de la un roman de aici cd-uri cu cursuri de olandeza ...pur si simplu nu imi vine sa cred ca cineva care nici macar nu ma cunoaste mi-a intins o mana cand aveam nevoie ...si nu a cerut nimic in schimb ..sper ca intr-o zi sa pot sa ii fac cinste macar cu o bere
Ma duc sa ma apuc de treaba ca iar se face tarziu si maine ma ia Benny de odihnita ...
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
Alina Maria spune:
Salut fetele , va multumesc pt. gandurile si randurile voastre . Mandy este iarasi bine , nu mai tuseste de vreo 2,3 zile , si a inceput sa manance mai bine .
Eu weekend-ul asta imi sarbatoresc ziua de nastere , sambata cu olandezii si duminica cu romanii .
Weekend-ul viitor mi-a facut sotul program caci ne facem casuta de lemn din gradina . Acum ca e vremea buna vom avea in general treaba , of nu se mai termina odata , asa e cand nu ai bani sa lasi pe alti sa faca , iti faci tu .
Cat despre restaurant sunt pentru , sf. lui aprilie .
Varza acra a cumparat o prietena de-a mea de la un magazin grecesc din Almere , e delicioasa , am mancat de m-am acrit de tot .
Aveti grija de voi si sper sa va scriu dupa petrecere ce si cum a fost , astazi fac mancare si curat maine cumparaturi si iesit cu fata la zwembad si tot asa .
Pa pa si o zi buna .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
gusta spune:
Anky am dat jos destul de bine cred ca vreo 4 kg pana acuma.Sambata cand fac 2 saptamani iti pot spune exact.
Alessia multumesc de intrebare eu fac bine.
Maine merg la medic si nu stiu daca ma credeti da am emotii si nici nu stiu de ce.
Ma duc ca ma parfumat fiicamea.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Alina Maria spune:
Trebuia sa intru neaparat sa va spun ca am primit noua slujba de laboranta , incep pe 2 aprilie , sunt super fericita si vroiam sa inpartasesc si cu voi .
Gusta multa bafta maine sa ne anunti ce si cum a fost .
O seara buna !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
alessia105 spune:
buna buna ..hop si eu
gusta felicitari ptr rezultat si tinem pumnii ptr maine la doctor
alina ..felicitari de un 100000000 de ori ..sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri pe deplin de noul job .
va pup si va doresc o zi frumoasa
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
anky spune:
Gusta,cum a fost la doctor,te opereaza pina la urma ?.Moamaaa m-am indopat adineaori cu pizza si acu devorez o inghetata Magnum de capsuni,un deliciu.Si ma mai pling de efect jojo
Alina,succes cu noul job.
Danyce,ce mai faceti?.Treci la raport.