Aici,in Olanda (15)
Raspunsuri - Pagina 13
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , un foarte intarziat La multi ani de ziua femeii si a mamei .
Noi am avut parte de o saptamana din ce in ce mai grea , dupa ce mi-am sclintit eu mana de nu m-am mai dus la lucru a inceput sotul sa fie bolnav cu gatul rosu si picatete galbene de trebuie sa faca o cura cu amoxicila de 7 zile .
Mandy continuua sa tuseasca si sa vomite in fiecare dimineata . Nu face febra si nici nu se agraveaza nimic . In rest e vesela si actina .
Nici nu am reusit sa citesc mesajele voastre , sper sa imi fac maine ceva timp , in seara asta am facut 70 de sarmale si le-am bagat la congelator .
Sper ca sunteti toate bine , pe maine .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
alessia105 spune:
Buna buna ..hop si eu
Sa aveti un weekend frumos si sa va bucurati de el impreuna cu cei dragi ....se pare ca va fi frumos azi
Alina ..multaaaaaaa sanatate ptr voi toti si in special ptr micutza Mandy sa se faca bine micutza printzesa
danyce,anky...sarut mana muuuuuult ptr susttinere si sfaturi ..am bagat la capatana ...scuzeee de pologhii si povestiri dar cateodata asa clachez in fatza nesimtirii ...si sincer nu tsiu de ce ma intereseaza si racaie pe creier atat ...ptr ca mereu am facut ce am vrut si nu am dat nimanui socoteala si chiar nu imi cer scuze in fatza lor ca ma duce capul mai mult de cat pe "alti"( as fi zis numai ele dar nici de ei nu imi e rusine) ....le-am mai zis eu ca habar nu au ce e viata adevarata aia din spatele shopingului si a plimbarilor ...dar uit ca pun la suflet si am inceput sa devin o persoana frustrata si pe alocuri cu anunimte persoane chiar rea si cam nesimtita ..sincer nu ma plac in postura asta .chiar si vis a vis de niste persoane ca "alti" ..dar deee viata te invata multeee ...asa ca ca de mii alte ori imi spun ...capu sus ..pieptu afara ..sanatosi sa fim ca rezolvam orice
Un week end minunat dragelor sa sarbatoriti chiar si un pic intarziat cat de minunate sunteti
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
anky spune:
Buna fetelor,un weekend frumos va doresc si eu,vad ca soarele tine inca cu noi, asa ca, vom merge la un kermis in Amsterdam.
Alessia,keep up,asta e cel mai important,iti trebuie ceva timp pina sa stii cum sa ii iei ca sa iti fie tie bine.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
alessia105 spune:
Neatza ....
O saptamana frumoasa dragelor ..vreme frumoasa ..si copii cuminti
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
anky spune:
Buna fetelor,ce faceti,ati intrat in vacanta...????
Veniti cu copiii simbata in ballorig?.Alegeti voi zona sa fie mai aproape de voi,mie imi e tot una.
Sau poate vreti intr-un pretpark?Hai hotariti-va,please.
Pupici de la noi toti
gusta spune:
Buna fetele.
Eu am profitat ieri din plin de vremea frumoasa si cred ca azi daca e la fel acelasi lucru se va intampla.Doamne ce bine e sa fie cald .
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
leistra spune:
Salutam si noi pe toata lumea si va trimitem de primavara!
Eu nu am mai intrat ca suntem si noi trei raciti si micuta se chinuie cu dintisorii, asa ca nu am mai fost buna de nimic
Alina, va dorim si noi multa sanatate si sa va faceti bine cat mai repede Vai ce mi-e pofta de sarmalute, dar de unde ai luat foi de varza, da' lasa ca ma duc eu la mama peste putin timp si am sa pap de toate!
anky, pai unde va vedeti voi?
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
alessia105 spune:
buna buna ..hop si eu
De azi dimineatza vreaus a scriu si nu am pace deloc ...acum e la magazin cu Ben asa ca profit ... sa va zic 2 vorbe si sa ma duc la un pic de curatenie desie e munca in zadar ..io fac ..altii desfac
Superbaaaaaaaa vreme ...ieri am iesit afara si Benny a fost in culmea fericirii cu atatia copii afara ..topaia ca un ied de la unu la altul ...ba a facut si pe magasusul alergand dupa minge de la un copil la altul ..
anky ..eu nu cred ca pot ajunge ..s-a anuntat un prieten in vizita ..la 12 si la cum il stiu eu ...uita sa plece ..pana la 21-22..e un prieten ffff drag mie( e singurul olandez pe care il cunosc sentimental si asa mai pe stilul meu ) si are niste probleme sentimentale si ca deobicei vine sa il ascult ( nu ca nu mi s-ar plange zilnic pe net ) ...nu l-am mai vazut de vreo 6 luni asa ca il iert daca ma streseaza prea mult ......poate data viitoare
leistra eu is fan sarmale ..nu gasesc neam foi de varza.... am inteles ca in orasele mari la magazine grecesti ,rusesti si am inteles ca la ei gasesti varza murata buna de sarmale si cum nu e nici unul prin apropiere ...impovizez... gasiti in magazine ( in cam toate ) zuurkool dar natur nu in wijn ca aia are un gust amarui ...eu am luat de la Jumbo si a fost ffff buna ....si tot la magazine gasiti si slaninutza ( imi scapa cum ii zice) ... ..faceti amestec de sarmale ( umplutura) si apoi un strat de zuurkool ..unul de umplutura ..un fel de varza a la Cluj ....iese la fel de buna ca sarmalutele...hai ca imi dadura-ti o idee de ce prepar eu azi .... ca imi ploua in gura deja ....
Am zis ca scriu 2 vb si ma latii ca o pomana tiganeasca ...va pup si va mai scriu
o seara fumoasa alaturi de cei dragi
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
anky spune:
Fetilor,pentru varza murata incercati aici
http://www.laromancamea.nl
anky spune:
Sau poate vreti sa mincati sarmalute la restaurant
http://www.restaurant-dracula.nl