Aici,in Olanda (15)
Raspunsuri - Pagina 12
alessia105 spune:
La multiiiiiiiiiii ani fete dragi
sa fi-ti sanatoase , voioase,iubite, fericite alaturi de cei dragi si sa vi se implineasca toate dorintele si o primavara frumoasaaaaaa ca voi
Ardeiashsincer ma simt un pic in plus acolo ..in afara de tine si Beepi nu prea stiu pe nimeni ..si voi pareti atat de bune prietene intre voi ..va cunoasteti bine ...sunteti niste fete minunate
Anky ce frumos ..al meu habar nu are ce zi e..ieri a trebuit eu sa ii aduc aminte sa se duca la vot ca el habar nu avea ..ahh barbatii astia
Aaaaaaa azi m-am hotarat ..VREAU SA IAU LECTII DE FACUT FITZE !!! ..se pare ca cu cat esti mai fitzos si cu nasu pe sus ...toata lumea te priveste mai bine ( cel putin pe aici ) ....era un subiect la un ochi plange unu rade despre barbatii ca sunt Sm ( de acolo mi-a venit ideea) ..dar azi am invatat ca cam asa trebuie tratata si soc olandeza ...Am fost superrrr nesimtita azi ( cel putin dupa standardele mele) ...fffff morocanoasa ( sunt ffffff obosita psihic si Benny azi a avut o zi buna ...de facut NUMAI prosti) ...si ma asteptam ca toata lumea sa ma injure ....si cand colo ...sa ii fi vazut ce frumos ma tratau ...ba chiar m-au invitat la o cafea 2 vecine ... a trebuit sa le refuz ptr ca aveam un cadou la purtator ...
iar e calare Benny pe mine...va scriu mai tarziu
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
anky spune:
quote:
Originally posted by alessia105
La multiiiiiiiiiii ani fete dragi
sa fi-ti sanatoase , voioase,iubite, fericite alaturi de cei dragi si sa vi se implineasca toate dorintele si o primavara frumoasaaaaaa ca voi
Ardeiashsincer ma simt un pic in plus acolo ..in afara de tine si Beepi nu prea stiu pe nimeni ..si voi pareti atat de bune prietene intre voi ..va cunoasteti bine ...sunteti niste fete minunate
Anky ce frumos ..al meu habar nu are ce zi e..ieri a trebuit eu sa ii aduc aminte sa se duca la vot ca el habar nu avea ..ahh barbatii astia
Aaaaaaa azi m-am hotarat ..VREAU SA IAU LECTII DE FACUT FITZE !!! ..se pare ca cu cat esti mai fitzos si cu nasu pe sus ...toata lumea te priveste mai bine ( cel putin pe aici ) ....era un subiect la un ochi plange unu rade despre barbatii ca sunt Sm ( de acolo mi-a venit ideea) ..dar azi am invatat ca cam asa trebuie tratata si soc olandeza ...Am fost superrrr nesimtita azi ( cel putin dupa standardele mele) ...fffff morocanoasa ( sunt ffffff obosita psihic si Benny azi a avut o zi buna ...de facut NUMAI prosti) ...si ma asteptam ca toata lumea sa ma injure ....si cand colo ...sa ii fi vazut ce frumos ma tratau ...ba chiar m-au invitat la o cafea 2 vecine ... a trebuit sa le refuz ptr ca aveam un cadou la purtator ...
iar e calare Benny pe mine...va scriu mai tarziu
Cu drag,
Eu zic ca olandezilor nu le place sa fi morocanos sau arogant.Din experienta mea eu zic ca: ei tre sa vada ca sti ce vrei,sa le spui ceea ce ai de spus dar pe un ton vesel(mascat),cu zimbetul pe buze,ca sa spun asa.Defapt "tonul face muzica",deh...aici au dreptate.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
alessia105 spune:
asa sunt eu deobicei anky ...chiar daca ma doareeeeeeee eu tot cu zambetu pe buze is ..si politicoasa ..nu cred ca am jignit in viata mea pe nimeni desi multiiiiii meritau asta ..nu pot sa spun cuiva ""nu " si daca vad pe cineva ca plange il iau in brate sa aiba un umar de sprijin ....imi pretuiesc prietenii si fac orice pot sa ii ajut asa is eu ...sunt ffffffffff prietenoasa si incerc sa respect opinia oricui chiar daca e diferita de a mea ...dar trebuie sa ma schimb ..nu vreau sa inebunesc eu ...e o vb in romani "de ce sa moara capra mea ..cand poate sa moara capra ta "..macar in relatiile mele de aici ... vad in jurul meu fete/femei care is fitzoase rau ...pe care eu perosnal nu as da 2 lei ....si sunt tratate cu ffffffffff mare respect de soti,vecini/vecine , de societate ...eu daca imi spun opinia si nu coincide cu a lor mi se reproseaza ca am gura mare ...o"fitzoasa" chiar si marocanca daca e si face fitze ...tot respectu ....
Uite amica asta a noastra ...si ex care il dau e unul din miile altele care pot sa le dau ...eram la cumparaturi ..mie sincer nu imi place sa merg la cumparaturi ..dar am is ca ptr ea si prietena unui frate de a lui Ben ...o marocanca superrrr fitzoasa dupa mine ...daca are 100 de euro toata luna si vede papuci de 200 de imprumuta ptr bani ...toate bune si frumoase ...se intampla acum 2 ani cand afacerea mergea bine ...Ben acasa imi daduse cadou 500 de euro sa fac ce vreau cu ei ..era felul lui de a face cadouri ca nu stie ce sa cumpere ...
plecam ..in ShopingCenter incep gagicile sa se duca la un mag ..la altu ...asta e frumos...asta nu ...io ptr ca is mai nu imi gaseam in orice magazin haine ...si-au luat toate prostiile de pe lume ...mi-am luat si eu ..dar cu bun simt ..ptr ca nu is genu de om cheltuitor ..marocanca mi-a cerut bani imprumut sa isi ia nu stiu ce bluza ..i-am dat ...nu stateam in banii aia ...nici acu nu i-am vazut ...acum dupa 2 ani de zile ...au venit la noi si marocanda cu barba-su ( traiesc din ajutor social amandoi) si astalanta ...e si a inceput discutia despre niste cizme ..la care marocanca zice ca ea a dat 150 de euro pe cizme ca dee tre sa o tina barba-su ca ea ptr el e frumoasa ...astalanta ..da ca si al meu daca nu imi ia are de a face cu mine ( el lucreaza ea nu ..dar au de toate ) ...dupa 5 min deschid si eu subiectul ca vreau sa fac un curs online de web design ptr diploma si cursul de olandeza ptr buitenlanders ( vreau sa imi fac o afacere a mea) ....si au sarit amandoua de cur in sus ca ce imi trebuie sa dau banii pe asa ceva ..ca 45 de euro /luna sunt bani ...ca nu ma gandesc decat la mine ...mi-a venit sa intru in pamant de rusine ...3 sapt m-am gandidt si mi-am facut procese de constiinta ca or avea dreptate ca is altele prioritatile (adevarul e ca ar fi lucruri mai bune de facut cu banii) ...Ben nu ar zice nimic , ba chiar ma incurajeaza dar uite ca ma racaie pe mine pe creier ...
Asa ca azi si dupa o discutie cu cineva la telefon mi-am dat seama ca a fi fitzos si plin de tine e multttttt mai bine decat ca mine ...asa ca vreau sa ma schimb ..sa invat si eu macar sa arat la suprafata ca is fitoasa ..egoista ..si insenzitiva
Vreau sa numai pun atat la suflet toate astea ...vreau sa nu mai imi pese ...vreau sa fiu si eu ca ei/ele ..cred ca vreau razbunare ..vreau sa le platesc cu exact aceeasi moneda ...sa vezi ce fete bune se vor face
Cu drag,
alessia105 spune:
daca ma credeti imi recitesc mesajele si nu imi vine sa cred cat de frustrata si cata suparare am strans in mine ..si mai vin sa va stresez si pe voi ..offf ce om am devenit ...gata promit sa ma schimb ..jur pe cravata mea de pionier
Cu drag,
anky spune:
quote:
Originally posted by alessia105
asa sunt eu deobicei anky ...chiar daca ma doareeeeeeee eu tot cu zambetu pe buze is ..si politicoasa ..nu cred ca am jignit in viata mea pe nimeni desi multiiiiii meritau asta ..nu pot sa spun cuiva ""nu " si daca vad pe cineva ca plange il iau in brate sa aiba un umar de sprijin ....imi pretuiesc prietenii si fac orice pot sa ii ajut asa is eu ...sunt ffffffffff prietenoasa si incerc sa respect opinia oricui chiar daca e diferita de a mea ...dar trebuie sa ma schimb ..nu vreau sa inebunesc eu ...e o vb in romani "de ce sa moara capra mea ..cand poate sa moara capra ta "..macar in relatiile mele de aici ... vad in jurul meu fete/femei care is fitzoase rau ...pe care eu perosnal nu as da 2 lei ....si sunt tratate cu ffffffffff mare respect de soti,vecini/vecine , de societate ...eu daca imi spun opinia si nu coincide cu a lor mi se reproseaza ca am gura mare ...o"fitzoasa" chiar si marocanca daca e si face fitze ...tot respectu ....
Uite amica asta a noastra ...si ex care il dau e unul din miile altele care pot sa le dau ...eram la cumparaturi ..mie sincer nu imi place sa merg la cumparaturi ..dar am is ca ptr ea si prietena unui frate de a lui Ben ...o marocanca superrrr fitzoasa dupa mine ...daca are 100 de euro toata luna si vede papuci de 200 de imprumuta ptr bani ...toate bune si frumoase ...se intampla acum 2 ani cand afacerea mergea bine ...Ben acasa imi daduse cadou 500 de euro sa fac ce vreau cu ei ..era felul lui de a face cadouri ca nu stie ce sa cumpere ...
plecam ..in ShopingCenter incep gagicile sa se duca la un mag ..la altu ...asta e frumos...asta nu ...io ptr ca is mai nu imi gaseam in orice magazin haine ...si-au luat toate prostiile de pe lume ...mi-am luat si eu ..dar cu bun simt ..ptr ca nu is genu de om cheltuitor ..marocanca mi-a cerut bani imprumut sa isi ia nu stiu ce bluza ..i-am dat ...nu stateam in banii aia ...nici acu nu i-am vazut ...acum dupa 2 ani de zile ...au venit la noi si marocanda cu barba-su ( traiesc din ajutor social amandoi) si astalanta ...e si a inceput discutia despre niste cizme ..la care marocanca zice ca ea a dat 150 de euro pe cizme ca dee tre sa o tina barba-su ca ea ptr el e frumoasa ...astalanta ..da ca si al meu daca nu imi ia are de a face cu mine ( el lucreaza ea nu ..dar au de toate ) ...dupa 5 min deschid si eu subiectul ca vreau sa fac un curs online de web design ptr diploma si cursul de olandeza ptr buitenlanders ( vreau sa imi fac o afacere a mea) ....si au sarit amandoua de cur in sus ca ce imi trebuie sa dau banii pe asa ceva ..ca 45 de euro /luna sunt bani ...ca nu ma gandesc decat la mine ...mi-a venit sa intru in pamant de rusine ...3 sapt m-am gandidt si mi-am facut procese de constiinta ca or avea dreptate ca is altele prioritatile (adevarul e ca ar fi lucruri mai bune de facut cu banii) ...Ben nu ar zice nimic , ba chiar ma incurajeaza dar uite ca ma racaie pe mine pe creier ...
Asa ca azi si dupa o discutie cu cineva la telefon mi-am dat seama ca a fi fitzos si plin de tine e multttttt mai bine decat ca mine ...asa ca vreau sa ma schimb ..sa invat si eu macar sa arat la suprafata ca is fitoasa ..egoista ..si insenzitiva
Vreau sa numai pun atat la suflet toate astea ...vreau sa nu mai imi pese ...vreau sa fiu si eu ca ei/ele ..cred ca vreau razbunare ..vreau sa le platesc cu exact aceeasi moneda ...sa vezi ce fete bune se vor face
Cu drag,
E foarte important sa ai incredere in tine,in propria ta persoana,asta inseamna ca sti ce vrei si sti sa iti atingi scopurile.
danyce spune:
Salut, fetelor,
In primul si in primul rand, La multi ani, d-nelor! Scuze ca o fac pe ultima suta de metri, dar pe la 7 am intrat in casa, m-am jucat cu Alma, am dus-o la nani, am calcat, am pus haine in masina, pregatit pachetelele cu papa pt maine la servici, m-am aburit...ei, nu cu tarie, ci cu inhalatie cu musetel sa-mi desfund toate canalele ca se pare ca nu s-a curatat totul cu gripa mea (astea-s ramasitzele de sapt trecuta) si 2 zile am crezut ca-mi crapa capul pe partea stanga (adica de la ochi incepand pana la masele).
Alesia, hai, capul sus! Nu trebuie sa fii nesimtit ca sa fii apreciat! Iar tu ca iti doresti un curs, care costa o suma modesta (45 euro/luna)...sorry hoor, dar nu esti deloc exagerata, din contra - super modesta. Si eu daca as fi in locul tau, nici macar nu as pune la suflet ce spun unele persoane care au asemenea prioritati ca marocancele date exemplu. Pls, pt sufletzelul tau, fa ceva placut pt tine insati. Meriti!!!!
La urma urme...daca stau bine si ma gandesc, si eu sunt lupul moralist, Alesia. Adica, atunci cand am venit aici, sa tot fie vreo 4 ani si jumatate, nu indrazneam sa fac nimic pe banii castigatzi de sot, nu-i ceream decat pt strictul necesar si chiar atunci ma simteam o povara, iar el nu stia cum sa-mi mai scoata prostiile din cap. Pe langa strictul necesar, el imi dadea in mod regulat bani sa-mi iau ceva mai deosebit, sa merg la cumparaturi (haine, cosmetice) cu maica-sa sau niste amice. M-am incapatzanat si am vrut sa am cat mai repede banii mei, sa scap definitiv de orice umbra de mustrari si pt ca aveam planuri destule pe care ma incapatanam sa le sponsorizez eu. Primul pas a fost deschiderea biroului de traduceri, de pe urma caruia castigam din cand in cand sume mai importante de bani,mai ales de pe urma manualelor tehnice (da, dar ma luptam cu morile de vant, in tara in care oricine se poate declara lingvist, chiar cu mbo sau nivel mai scazut si unde amatorii domina piatza cu tarifele foarte mici; in cazul meu, asta e profesia mea). Ma simtzeam super sa cheltui din banii muncitzi de mine, eram happy ca nu trebuia sa cer. Si chiar asa, tot primeam de la sot bani destui in cont, mai ales cand era plecat in delegatii in strainatate.Lui i se parea normal sa existe un echilibru si el castiga mult mai mult ca mine.
Am facut si eu un curs, am calatorit, cam asta am facut si eu pt sufletul meu. Obsesia mea era insa sa lucrez intr-o firma, sa nu ma mai lupt cu morile astea, sa-mi folosesc cunostintele, dar si sa se simta sufletzelul meu bine din toate punctele de vedere ( cred ca stii ce vreau sa spun). Ei, am reusit asta, dupa ce am ingrijit-o singura pe Alma pana la 1 an si 9 luni (am uitat sa mentionez ca am si "produs-o" intre timp).
Acum nu ma pot plange de majoritatea lucrurilor/ intamplarilor din viatza mea.
Anky, dreptate mare ai: olandezii prefera sa le vorbesti cu zambetul pe buze, chiar daca in gandul tau le doresti "binele".
La fel ai dreptate cu increderea in sine.
Dantje , bine ai revenit in club!
Pupici,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
Fetelor,incepind cu anul scolar 2007/2008 scolile sint obligate sa asigure voor si naschoolse opvang,am primit instiintare de la scoala Biancai.Preturile nu le stiu inca.Ei..bine ca s-au trezit.
danyce spune:
wow, super veste, Anca!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei