Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 28
amironeanu spune:
Neatza!
Eu am fost azi la intepat, pana la urma am platit numai HIV-ul, VDRL-ul si anticorpi antiRH (eu am RH negativ, sotul pozitiv, din fericire Stefi are tot RH negativ, deci oficial nu voi avea nici o problema, dar preventiv).
Nici noi nu i-am spus inca Stefaniei, dar ea are un verisor de 2 luni de care este fascinata si am intrebat-o daca vrea si ea un bebelus numai al nostru, a spus ca da si cand am intrebat-o ce vrea - fetita sau baietel a spus ca vrea fetita
. Noi probabil vom incepe sa-i spunem mai serios dupa ce vom afla ce este, fetita sau baietel, dar ea este destul de familiatizata cu "procedura", stie ca bebe Daniel a crescut la mami in burtica si cand a fost destul de mare a iesit afara.
Va doresc o saptamana buna!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
nature spune:
Neata mamici si viitoare mamici, da' scrieti, nu gluma! Incerc si eu sa citesc acum din urma, sa vad ce mai faceti.
Eu mor de somn si obosesc f repede, de mancat nu prea mananc...Noroc ca in WE am dus-o pe Ilinca la mama, si am putut sa lenevesc in voie.Sunt un pic speriata, in iunie 2006 am avut un avort spontan si acum stau cu inima cat un purice sa nu care cumva sa se intample ceva rau....Am fost sapt trecuta la eco la dr. Iosup, BB avea 6 sapt si 3 zile si totul pare a fi ok deocamdata, maine ma duc si la dr. Badiu.
Voi mai aveti ceva scurgeri/ pete maronii? Mie mi se mai intampla din cand in cand si ma sperie ingrozitor...Nu mai tin minte daca la prima sarcina a fost la fel sau nu...
PS: pt cine administreaza listuta, ma treceti si pe mine la zile de nastere, pls ( 17.01.1974)?
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
crishtina spune:
Salutari fetelor. Revin si eu cu o gramada de intrebari.
1. Cum se calculeaza vartsta sarcinii?se pun si alea 2 saptamani dintre menstruatie si ovulatie?sau se calculeaza direct de la ovulatie?daca e prima varianta inseamna ca am 6 sapt.
2.Eu am greturi de seara. Cand vin de la munca si sunt mai obosita mi'e rau seara. Si nu pot sa mananc aproape nimic seara. Ma chinui sa nu imi fie foame...ca daca imi e iar mi'e greata. Si apoi Tot ce mananc seara imi vine greu la stomac. Sambata seara am mancat o banana si noaptea am vomitat. Si apoi toata dimineata m'a durut stomacul. Stiti vreun remediu naturist un inlocuitor al trifermentului? Daca as gasi...as dormi o noapte linistita :)
Va multumesc ca o sa imi raspundeti. Va pup.
4+
slippers76 spune:
Buna ziua fetelor
Dar vad ca ati scris, nu gluma.
Christina, DPN se calculeaza de prima zi a ultimului ciclu. Deci, ai 6 saptamani. Asa calculeaza si echograful.
Din pacate, eu nu ma pot lauda cu prea multe. Mi-e in continuare o greata cumplita (care ma chinuie si noaptea), si Miruna e in continuare bolnava. Cel putin nu mai face febra, ca ne-a omorat trei zile si trei nopti cu febra 40.
Va pup, si sa auzim de bine
Ana
6+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Zamfirica spune:
Crishtina, poti sa-ti schimbi semnatura, ai 6 sapt. intrucat sarcina se calculeaza incepand cu prima zi a ultimei menstruatii.
in asteptarea lui number 2
Zamfirica spune:
Despre greturi si varsaturi sau arsuri nu stiu ce sa spun. Eu de-astea n-am avut la prima sarcina si n-am nici acum, dar la mine e acum si foarte devreme asa ca nu spun inca "hop".
Nu-mi raspundeti si mie la intrebarea despre vitamina E? Ca parca erati mai multe carora v-a fost recomandata in sarcina.
Zamfirica spune:
Irina, nma bucur daca ti-am fost de folos cu ecografiile. Sper ca am fost cat de cat explicita. Daca insa n-ai inteles ceva mai intreaba-ma si daca pot si stiu, iti spun cu multa placere.
slippers76 spune:
Zamfirica, eu sunt nedormita de vreo 3-4 zile, asa ca nu prea mai stiu de mine. Chiar nu gasesc intrebarea ta cu vitamina E. La ce pagina e?
Eu iau vitamina E, prescrisa de medic, 1 pe zi.
Ana
6+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
mandarinutza spune:
Zamfirica
si eu iau vitamina E, prescrisa de dna doctor. La prima sarcina(care a fost oprita in evolutie) nu am luat. Poate mi-a dat acum si datorita sarcinii anterioare pierdute. Si unei prietene doctorul i-a dat vit E la a doua sarcina, prima o pierduse la fel ca mine. 
Eu in afara de vit E, iau si acid folic si utrogestan. 
Mandarinutza
7+