Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eheheee, mi-as lua eu un dslr, bineinteles, mai ales ca acuma a aparut pentax k10 D, care are compatibilitate cu toate obiectivele vechi (pe film am pentax MZ-M, f logic, usor simpatic), dar ar trebui sa fac rost si de bani pt asta :))))
Bineineles ca 300 D e suficent:), da eu am tinut un 350 in mana si n-a fost zen, plastic allover :)))

one more thing, si gata, ca v- am inebunit gravidutelor, scuze de offtopic, oricum, am scos ideea cu substantele din sistem, gata
deci, ce filme AN au developare c-41? FUJI, KODAK si or mai fi si altele. Uita-te pe cutie, ca scrie.
Si gata, promit
Multumesc!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Zamfi s-ar putea sa nastem in aceeasi zi!!!
Eu n-am fost inca la dr pentru confirmare si e posibil sa-mi fie un pic decalata deoarece ov am avut-o in ziua 15 - a.
Si daca tot veni vorba de zile de nastere 10.10.1973 este ziua mea.

si sa fim sanatoase.

isabeluta4+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Sabina

AAah,am uitat. Roxana, o iei pe cea mica cu tine, wow, ce curaj.
Eu nu stiu daca pot sa fac asa ceva, la cat de nazbatioasa e Sofia.
Desi e f fericita ca o sa aiba un bebelus mic in casa.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
eu inca nu i-am spus nimic Ilincai,poate mai spre sfarsitul sarcinii.Daca, Doamne fereste!, se intampla ceva pana atunci nu vreau sa fie nevoie sa-i dau explicatii.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Ale, tu la ce medic iti vei face ecografiile? Te-ai programat deja?
Teodoran, tu unde te-ai programat la Herghelegiu? La Sanador? Ai intrebat cumva si cat costa? Ca si eu tot la el as vrea...

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Mari irlandeza, felicitari pentru sarcina....tinem pumnii sa fie totul bine de data asta, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios....

Pupici mii,

Meme (mamica de sept-oct 2005 si sept-oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Isabeluta, sa vezi ce insomnii o sa ai spre sfarsit. Acum eu una as dormi non-stop.

Sabina, o iau desi e nazdravana. Nu va sta desigur linistita insa sigur ii va placea. Oricum eu o iau mai peste tot dupa mine pentru ca nu am cu cine o lasa. Primul ei concediu a fost in Grecia la 6 luni.

Irina C, eu i-am zis, oricum nu e ea lamurita, pentru ca tot spune ca e fratior, e al lui mami si tati dar la ea in burtica. Ilinca e si mai mica, nu cred ca intelege nici ea prea multe. Aprpopos, a mea ma intreba azi cum se face fratiorul.

Eu am fost mai ok pana acum, numai greturi. Insa 20.30-21.00 e ora critica de varsaturi. Vom vedea. Adevarul este ca ma simt mult mai bine cand vars, adica dupa aceea. Acum am reusit sa mananc si o prajitura si sotul meu mi-a luat inca 3 in caz ca nu ramane la locul ei.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

zamfi multumesc pt raspuns. scuze daca te-am pus sa repeti dar inca nu reusisem sa imi dau seama care in ce ordine se face, si daca le pot face pe toate 2D sau este obligatorie cea 3D.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
[ Irina CAprpopos, a mea ma intreba azi cum se face fratiorul. Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

hi,hi,si ce i-ai zis?
eu parca ma simt mai bine,sper sa ma tina.Tot seara ma iau si pe mine greturile,si imi vine sa vars.Abia astept vacanta,si dupa aia cred ca imi iau si o saptamana concediu,ca sa termin cu sesiunea de master.
Azi am liber,sper sa rezolv cu actele pentru cresa si de maine-poimaine sa o duc pe Ilinca.Va pup si va doresc o zi frumoasa!Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Marunzika merci mult de tot. Nu stiam ca apa tonica si bitter lemonul nu sunt recomandata in sarcina, mai sunt si bauturile mele preferate. Gata, nu mai beau, bebe e mai important.

Cat despre lamaie, si-a facut efectul pana acum, dar azi dimineata dupa ce am baut limonada . Asta e! am si zile mai bune si zile mai rele cu greata asta.

Ale, Irlandeza, bine ati venit!!

Mandarinutza
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Salutare si de la mine si bun venit noilor gravidutze.
Sa aveti o sarcina usoara si bebelusi sanatosi!

Eu nu am mai scris de vineri pentru ca m-am confruntat cu o stare permanenta de rau.
Doamne Dumnezeule, un rau cumplit.

Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput