Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
irinabobe spune:
tomitza la medicul tau e greu de prins programare? e tot foarte aglomerat? unde tine consultatiile?
5+
toma_lly spune:
irina, consultatiile le tine la spitalul elias (unde merg eu) si este fara programare, te duci si stai acolo...
si are si cabinet particular, presupun ca acolo e mai simplu
vrei sa-ti dau nr de telefon de la cabinet ?
TOMITZA
6+
Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
toma_lly spune:
RAMONELLA, eu nu am simtit ce spui tu, dar stii cum e...fiecare cu organismu' lui/ei...
poate vii si tu la noi, la gravidutze
TOMITZA
6+
Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
Zamfirica spune:
Ramonella, nici eu n-am simtit nimic insa asta nu inseamna nimic. Fiecare suntem diferite. Te asteptam printre noi peste cateva zile!!!
in asteptarea lui number 2
RAMONELLA spune:
Tomita luna asta presimt ca vin.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png
myral spune:
Buna fetele!Eu v-am citit ca prin ceata, nu mai pot de greata de vreo saptamana mananc f putin si ma ia greata imediat. Nana sa stii ca si eu sunt un fenomen ca nu merge nimic nici apa cu lamaie nici suc de portocale, nici biscuiti nici covrigei sarati NIMIC. Am luat si un sirop de ghimbir da nu imi place gustul si beau cate putin dar degeaba.Mai astept si alta sugestii. Am incercat sa iau vitamine si mi-a fost mai rau.Irina.c. tu parca ziceai ca o sa cauti un remediu homeopat, spune-mi si mie daca ai gasit te rog ca mie la farmacie nu a vrut sa-mi dea nimic (sa merg la medicul homeopat).Myral7+
Sabina spune:
Ce mai fac gravidutzele mele?
Imi pare rau sa aud de greturi, se pare ca mai trec si cu biscuitei neutri spre sarati, sau poate chiar pesmet.
Eu am o stare continua de greata, dar daca mananc ma simt mai bine.Nu mananc insa prea mult si am pus dulciurile in cui, pt ca la prima sarcina eu am luat in prinele 4 luni 6 kg....apoi inca 4...si apoi inca vreo 3,maxim 4, deci vreau macat pana la 12 saptamani sa nu iau nici un gram.Acuma, daca oi lua, asta e, dar macar sa nu fie din dulciuri, ca astea se duc cel mai greu dupa
Roxana, dr Badiu mi se pare si mie f simpatic, pe mine ma striga doar pe nume, ma stie f bine, si nu i-am dat nici eu nimic niciodata(decat la nastere).La CMU nu-i dau nimic, la spital acum i-am lasat ceva intr-o hartie , dar pe mine ma streseaza spaga atat de tare incat...
Bine, la mine ar fi mai special si ca se pare ca prima lui sotie era tot compozitoare, deci....poate de aia m-a retinut.Mai ales ca eu nascut acu 4 ani si 4 luni.....
Nu stiu ce sa spun de arsuri, decat ca am auzit ca ceaiul de galbenele ajuta.
AAAh.Stiti ce parere are Badiu de Internet .nu? sa nu-i spuneti ca cititi si va informati strict de pe net ca o incurcati
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
laviniaN spune:
Anaxena,nu te mai stresa ca nu face bine la BB,incearca sa fii calma si o sa vezi ca toate se vor rezolva.
Fetelor eu am fost azi la ecograf,embrionul a mai crescut are acum 15 mm si i-am vazut si inimioara.Greturile parca mau mai lasat,imi este rau dar dupamasa spre seara,in rest ma duc foarte des la baie.
problema este ca nu pot sa mananc deloc carne imi este foarte rau de la ea,incerc sa suplinesc proteinele cu oua si lactate.
LAVINIA7+
Roxana_G spune:
Buna ziua, ca eu chiar am avut o zi buna. Ma simt bine, am iesit la plimbare cu colegele. Ba chiar ma duc sa ma tund si sa ma coafez, ca prea imi zice lumea ca arat rau.
Myral, la mine merge cu biscuiti si sticksuri. Ma simt mai bine daca mananc mai des si putin.
Sabina, e haios doctorul Badiu, asa este. Nu mai tine minte detalii legate de mine dinainte, insa numele il stie si ma recunoaste. Oricum in perioadele astea tot la el am mers la control si tot la el cu vaicarelile mele ca iar nu raman cand vreau eu. Oricum nu zic nimic de internet.
Lavinia, eu asa eram cu fetita mea, nu mancam carne. Acum numai carne as manca si culmea nici nu imi e greata de la ea. Si eu ma duc des la baie, oricum ma duceam si inainte. Ba de azi au revenit senzatiile alea de apasare, ca tot ma laudam ca nu le am. Creste uterul si daca ai vezica mai sensibila simti nevoia sa o eliberezi chiar daca nu e plina. Nu e problema, pai la sfarsit va fi mult mai rau.
Pupici. Plec la coafor si acasa. Weekend placut!
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
]