Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Milu bine ai venit! Sarcina usoara si un bebe sanatos!Te asteptam cu vesti de la medic!
Roxana este super ca te-au lasat greturile,cel putin astazi,daca ai chef sa mergi la coafor inseamna ca esti chiar bine.Bafta!

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Tomitza, ti-am adaugat datele pe listutza.
myral, stiu ca e cumplit. Mie mi-e greata in continuare si simt ca ma ia raceala. Am un idiot de coleg de birou care tine usa de la balcon deschisa, astia asa sunt aici, n-o sa-i inteleg niciodata. Abia astept sa ma mut la noul meu birou, sa scap de el. Mi-am facut un ceai de lamaie si parca dupa ce l-am baut mai rau imi vine sa vars. E fenomenala treaba cu vomatul, n-am trait asa ceva in viata mea.
Lavinia, ma bucur ptr tine ca ti-ai putut vedea samburelul la ecograf. Ce bucurie imensa trebuie sa fi simtit.
Sabina, mercic de sugestii cu biscuiteii. Din pacate la mine nu au nici un efect sunt eu mai defecta.

Ptr Ramonella mea draga: iubita, te astept sa vii cu vestea cea mare si sa ni te alaturi. Ti-am pastrat loc asa cum am promis tuturor aspirantelor mele dragi. Te pup si iti tin pumnii.

La mine in continuare se desfasoara operatiunea munca in zadar cu greturile. Este groaznic si sper sa scap cat mai curand de ele, asta ptr ca m-au luat asa de devreme.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Nana

TOMITZA
6+

Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Roxana ma bucur ca esti bine si esti apta de coafor...nu cred ca as avea acum rabdare sa ma duc la coafor....dar in 10 feb ma intorc in tara si trebuie sa ajung la coafor pt ca botez un baietel tare dragalas al finilor mei
NanaMotoc sa sti ca si eu am probleme cu greata inainte imi era rau dimineata acum ma apuca dupamasa spre seara....iar apa cu lamaie nu merge la mine parca imi era mai rau si ma mai durea si stomacul,nici biscuitii nu fac prea mari minuni.

la mine se pare ca face minune laptele caldut cu cacao,cum simt ca mie rau cum beau putin laptic.

ma tot gandesc la voi fetelor care lucrati si unele mai au si alti copilasi pe acasa cum treceti peste toate astea,eu nu lucrez si sunt terminata oricum.

pe toate
LAVINIA7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Nana si Myral si eu o duc greu cu greata!!!!
Mie mi-e greata cam mereu. Dimineata cand ma trezesc nu pot sa vad mancare in fata ochilor ca simt ca mi se face rau. Mai imi trece putin daca beau o limonada simpla fara zahar. Si pe urma mananc o banana, intrucat altceva nu pot. Dna doctor mi-a zis sa manac cate putin dar des, sa manac fructe, legume si lactate si sa nu beau acidulat.
Dar eu cam beau acidulat, mi-e pofta mereu de apa tonica-imi mai ia greata.
Altfel, mananc des si cate putin, 2 covrigi, niste brocoli fiert, un gratar,etc.Daca simt ca nu mai pot, nu mai nici o inghititura in plus. Dar daca trec pe langa o rotiserie sau simt miros de mancare, mi se face rau de la miros.E groaznic!!!

Cred ca m-am obisnuit cu greata, dar sper totusi sa se mai diminueze.
Mandarinutza 6+

Mergi la inceput

fetele, eu deocamdata nu am greturi deloc
ce bine ar fi sa ramana asa

TOMITZA
6+

Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nici eu nu ma greturi deloc,stiu ca nu este obligatoriu! Sper sa fie totul bine!

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Dragele mele, dupa cate ati obsevat nu am mai intrat de aproape 3 zile.
Am trecut prin clipe de cosmar.
Miercuri de dimineata cand m-am ridicat din pat am simtit cum curge ceva...pana sa ajung la baie eram toata plina de sange...nu va puteti imagina, fara direri fara nimic, m-am speriat ingrozitor, culsangelui era rosu aprins.
In jumate de ora nu mai aveam nimic...nu mai curegea, gata, se oprise. Am mers de urgenta la doctor, si bb-ul era/este bine, ii batea inimioara si totule in regula.
Acum mai am usoare pete maronii si trebuie sa stau numai in pat.
Nu stiu ce a fost, ori un hematom care rea plin de sange si l-am eliminat, sau poate era al doilea embrion care abia acum s-a eliminat, nu stiu ce sa zic.
In rest nu am simpotome, nu am greata, nimic .
Am mai auzit de fete carea au avut sangerari si spetr din toy sufletul sa fie bine pana la servici. Oricum daca trebuie o sa-m iau comcediu medical 9 luni.

7+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Vai Doamne, Teodoran, prin ce ai trecut!!!
De la ce oare sa fi fost?
Trebuie sa recunosc ca si eu sunt obsedata de cate am auzit ca s-au tot intamplat si de fiecare data cand merg la baie ma controlez si verific daca e totul ok. E nasol tare sa stai cu frica in san.
Iti doresc multa, multa sanatate!
Incearca sa stai linistita si sa nu faci efort de nici un fel.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

multa sanatate TEODORAN si sa stai linistita !!

TOMITZA
6+
http://bd.lilypie.com/NgTxp2.png

Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput