Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am avut o zi tampita rau azi...am fost la echo dupa ce am stat o ora sa ashtept si imi venea sa vomit pe scaun de atatea emotii am ajuns si la echo normal...unde medicul mi-a zis clar ca nu se vede nici semn de sarcina...si a zis sa facem un transvaginal...unde nici acolo semn de sarcina si dai si cauta sa vedem unde s-a implantat embrionul si cauta-l in stanga si cauta-l in dreapta...nu era nicaieri...eram distrusa plangeam si tremuram la gandul de o operatie de extrauterina...cautarea s-a intamplat cam 35min...cand a vrut sa scoata chestiutza am rugato sa se mai uite inca o data in uter...iar dupa concentrare maxima a zic"parca vad ceva!" si intradevar "in grosimea endometrului, zona lacunara cu contur nduros 4mm,sugestiv pt sarcina incipienta 5 saptamani"....adiq bebe meu...acum singura problema mai e tati care a intrat in depresie...acum e in avion nu e acasa...am discutat doar prin tel...maine ma duc la aeroport sa-l iau...poate si-a schimbat parerea
si acum ca am bebe va rooog
um 04.12.2006 dnp 10.09.2007 si noi la listutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

nature 204 RON este stimulentul acum

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anaxena, bravo, sa fie intr-un ceas bun! Ia-l usor pe tatic si o sa se obisnuiasca cu ideea. Tu il stii mai bine, dar poate merge cu psihologia inversa la genul: ei daca nu vrei tu, asta este, ar fi fost asa dragut sa avem un copil din iubirea noastra, poate o sa facem altul candva, cine stie cat va dura cand vom dori, etc. Nu stiu daca merge, dar e o varianta. Si barbatii prefera sa simta ca au luat ei decizia si nu tu, adica nu sa ii zici ca eu il tin si nu ma intereseaza ce zici, chiar daca in realitate asta faci. Am fost coerenta?

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

multumesc mult roxana g dar la el e ceva mai ciudat..isi dorea un copil cam la sf anului asha era programat iar acum ca s-a intamplatfara sa fim casatoriti(nunta e anul asta), asha totul cica se intampla ciudat si ca eu nu-mi dau seama dar sunt nepregatita...zice nishte chestii tare urate care ma dor rau...nu ma ashteptam din partea lui...dar sper ca atunci cand o sa ma vada o sa-si revina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Anaxena, m-au impresionat mult randurile tale...sa dea D-zeu sa va fie bine, si taticului minte luminata.
Din pacate am trecut printr-o situatie identica acum 3 ani in urma...la mine s-a terminat rau, f rau...
iti tin pumnii si sunt alaturi de tine

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

sper sa se bucure de bebe lui...dupa cate am trecut azi..cate ganduri si griji...sigur vreau pe bebe...si ma gandesc ca eu nu mi-ash fii dorit sa fiu un avort..pana la urma bebe e la mine in burtica nu la el..asha ca eu sunt direct raspunzatoare de viata lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nana mersi de informatie,nu intentionez sa ma vopsesc,vroiam doar sa stiu sigur.
Betty mersi,mie mi- recomandat oral.
Anaxena bine ai venit!Sarcina usoara!
Nu-ti face griji,ca se va obisnui taticul cu ideea si va fi din ce in ce mai emotionat!

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Ciao fetelor vreau sa le dau un sfat celor care au greturi,eu am experimentat azi si ma ajutat enorm.Mi-am facut un suc de lamaie natural asa: Am stors 2 lamai intr-o sticla micuta de apa minerala si am amestecat totul bine pana a devenit omogen.Sticluta era mica si am putut sa o iau linistita cu mine la lucru.De fiecare data cand simteam ca imi vine sa vomit,incercam sa beau din sucul facut si ma simteam perfect!!!! Este 100% natural,contine vitamina c si e sanatos.Asa evitam sa apelez la medicamente sau mai stiu eu ce..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Nana pupici pe burtici , referitor la doctor si aici e la fel, nu te baga nimeni in seama pana treci de perioada critica. Eu abia sapt viitoare merg pt prima oara la doctor si prima echo se face la 12 sapt. Pupici.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 9 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Lunita
mea scumpa si draga,
Te pup dulce si ma bucur sa stiu ca esti bine. Te dadusem disparuta!

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cristina, merge si daca ai arsuri? Ca pe mine ma arde in capul pieptului rau de tot.

Anaxena, uite ca nu am liniste sa iti raspund. Pana una alta nu mai e mult pana la finele anului si oricum bb se va naste abia in septembrie, deci spre sfarsit. Nu stiu ca sa iti mai zic, as vrea sa te incurajez, dar numai tu il cunosti si tu stii cum va fi. Sper doar sa fie ok, numai ia-l incet, daaaaa? Adica nu ar fi mare diferenta ca se naste in toamna asta sau in primvarara viitoare daca oricum era in plan. Numai sa se obisnuiasca cu ideea.

Eu sunt mai bine, asta seara am si mancat. Ceea ce e de bine. Acum sa vedem.

Ana, uitasem sa iti zic de pitica. Este mai bine, nu mai face febra, insa tuseste mai des. Mai nou are si ceva muci, insa sper eu ca nu va evolua spre mai rau. Anul asta a fost bine, e doar a2a raceala. Anul trecut a fost primul ei an de gradi si a fost continuu bolnava. Dar continuu, nu e doar o exprimare. Asa ca deja stiu ce inseamna perspective de rau, bronsite, salvari, etc. Nu pare sa fie cazul acum, sa vedem. Abia luni ma primeste pediatra (adica alta decat medicul ala de familie enervant).

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput