Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Salutare gravidute!!!
Vin de la Cirese de mai iunie 2006, sa ma inscriu si pe lista asta .
UM-19 decembrie
DPN-25 septembrie
DN-26 ianuarie 1976
Deocamdata nu am greturi nu am pofte nu am nimic, poate ndoar nervi din cauza oboselii. Merg pe 31 ianuarie la primul control si sper sa fie in regula pentru ca am intrat cam cu stangul in aceasta odisee. Spatmana trecuta am avut o viroza foarte urata si desi am rezistat stoic 8 zile fara tratament pana la urma nu s-a mai putut, riscam o pneumonie virala de toata frumusetea si eu si piciul meu frumos. Asa ca de luni iau antibiotic,a ntiinflamator si antitusive, de fapt pe ultimele nu le mai iau ca am decis ca-i prea periculos, dar cu antibioticul merg mai departe. Nu sunt foarte speriata dar nici foarte linistita.
Deocamdata atat. Sper sa am timp sa intru mai des. De citit va citesc mai greu e cu scrisul .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fetelor,

da' mult ati mai scris de cand nu am mai intrat eu...
vad ca avem si gravidutze nou-venite
va doresc SARCINA USOARA si un BEBE SANATOS !!!!

TOMITZA
5+

Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

wow, da ce mult ati scris!!!!
mai,voi toate nasteti cu Badiu? LOL.Ca io tot cu el!!!
Roxana, tu ai apucat sa te vezi cu dr? eu am fost la Municipal si am avut o bafta surprinzatoare, dar se pare ca primeste martea doar 10 gravide...si joi dupa amiaza 20, da eu joia nu pot merge, ca am ore cu studentii.Deci a fost absolut noroc CHIOR.
Si eu ma programez imediat dupa consultatie pt urmatoarea vizita, cand merg la CMU..... sa vedem cum o fi anul asta.
Pe mine nu m-a pus sa fac eco de confrmare! Presupun ca stie el ce stie .
Cristina, La multi ani si felicitari pentru surpriza!!
Eu nu reusesc sa tin secret asa ceva, ba mai mult, testele de sarcina le-am facut impreuna :)
Anaxena...eu spun ca o sa se obisnuiasca.SA il lsi putin sa rumege, nu il "pisa", ca barbatii sunt ca niste copii :)

Fetelor, ma duc sa mai citesc odata ce-ati scris, ca sa incep sa va cunosc nitel ;)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by nature

Si eu am evitat vopsitul parului in prima sarcina.De-abia cand eram in 7 luni m-am vopsit.Am si eu o intrebare de natura juridica: stiti cumva ( pt fetele din Romania) cat este acum stimulentul dat de stat? Ma refer la acea suma de bani pe care o primeste o mamica ce se intoarce la birou la 4 luni dupa nastere, nu la suma lunara platita pt mamicile care stau acasa pana la 2 ani....
stimulentul e 100 ron(1 milion lei vechi)+200ron alocatia copilului pana la 2 ani=300 ron
204 ron sunt banii pe care ii da primaria pentru nastere ,si se mai dau si cei 150 ron in produse pentru bebe(deocamdata in loc de produse se se dau banii)Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Ne-am vazut pe listuta, asa ca multumi frumos cui se ocupa de ea !

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Carminabulina bine ai venit! Sarcina usoara si un bebe sanatos!Te stiu de la odiseea de mai-iunie 2006,va citeam destul de des,si eu ar fi trebuit sa nasc in mai si ma simteam aproape de voi,dar din pacate,nu a fost sa fie!
Sa-ti traiasca baietelul,este adorabil! Nu mai stiu exact cum ai nascut,natural sau prin cezariana?

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Ochi Albastri multumim frumos pentru complimente . Am nascut natural cu epidurala.
Nu a fost sa fi insarcinata sau s-a intamplat ceva rau? Raspunzi doar daca nu e secret .

4+

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Am pierdut sarcina la 26 de saptamani din cauza hipertensiunii arteriale indusa de sarcina. Ar fi trebuit sa nasc pe 15 mai.

Te-am intrebat cum ai nascut pentru ca eram curioasa daca ai ramas insarcinata la 8 luni de la cezariana.Eu am avut cezariana si am ramas la 9 luni,desi aveam voie si dupa 6 luni.

Mirela7+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Neatza fetelor!felicitari celor care au reusit!
Anaxena, sarcina usoara si bebe sanatos, frumos si voios!
eu vin cu vesti proaste: sangerarea mea e ciclu in toata regula, nicidecum de implantare. aaa, si test barza clar negativ, cel mai negativ! :( poate data viitoare, ce ne-am face fara sperante?
pupici si va doresc o zi buna

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Anexena felicitari pentru bebe!!!!!!!!!!!
Ai grija de tine si nu mai fi suparata incearca asta de dragul bebelusului.In ceea ce-l priveste pe sotul tau sper din tot sufletul sa se bucure si el alaturi de tine, de voi!
Poate e doar speriat, si nu stie cum sa reactioneze...........

Multi pupici la fete si burtici!

Pinacolada

Mergi la inceput